Hoofdstuk 48

423 11 0
                                    

(A/N) Ik heb dit gisteren al twee keer geprobeerd te publiceren, maar het lukte niet. Daarom ben ik een beetje laat. Sorry!


Ik werd al wakker voordat de wekker ging. Ik liep naar beneden om te zien dat Mark al met zijn koffer aan het sleuren was. Hij glimlachte toen hij mij zag.

"Heb je zin in je kamp?" vroeg hij. Ik knikte, maar eigenlijk wist ik niet zo zeker of een kamp met Haneul wel zo leuk zou zijn.

Toen ging de bel. Ik zag dat Mark nog steeds druk bezig was met zijn koffers, dus ik liep naar de deur. Yara stond voor de deur. "Hoi!" zei ze blij en ze gaf me een knuffel. "Hoi." antwoordde ik.

"Ik ben echt trots op je trouwens, je zit in de girlband! Ik zei toch dat je het kon!" zei Yara.

Ik grinnikte. "Dit keer heb je gelijk, denk ik."

Yara liep door naar de woonkamer en ik liep weer naar boven om mijn koffers te halen. Maar halverwege de trap, ging de bel alweer. Ik besefte me dat het vast BTS was, dus ik liep snel weer naar de deur.

"Hoi." zei ik. Ik liet ze binnen en ze liepen meteen door naar de woonkamer. Ik liep naar boven om nu echt mijn koffers te halen, want net had ik dat niet kunnen doen. Toen ik beneden kwam, hoorde ik Mark tegen de jongens praten.

"Jullie moeten goed op haar passen. Als ze terugkomt en er is haar iets overkomen, dan-"

Ik lachte en liep de woonkamer in. "Rustig maar, Mark. Er gebeurd vast niets." zei ik.

"Sorry." zei hij tegen mij en tegen de jongens. Namjoon stond op. "We zullen goed op haar passen." zei hij.

"Als wij erbij zijn kan er sowieso niets met haar gebeuren." zei Jungkook zelfverzekerd.

Hoseok was achter me komen staan en gaf me een backhug. "Inderdaad." zei hij. Ik lachte, maar toen ik Jimin's gezichtsuitdrukking zag, schrok ik. Hij keek ontzettend boos. Waarom deed hij altijd zo als ik met Hoseok was?

"Oké, dan zal ik haar aan jullie toevertrouwen." zei Mark, maar het leek niet alsof hij zo gerustgesteld was. Ik liep naar hem toe en gaf hem een knuffel.

"Alles komt goed." Fluisterde ik. Hij knikte. "Ik vind het gewoon vreemd om zonder jou op reis te gaan. Ik ben het gewend om voor je te zorgen." zei hij.

"Ik vind het ook vreemd om zonder jou te gaan, maar de jongens zijn best wel volwassen, ze zullen goed voor me zorgen." zei ik.

Op dat moment pakte Taehyung een Mario figuur van Jin af. Hij hield hem in de lucht en rende het hele huis rond. Totdat Yoongi zijn voet uitstak, waardoor Taehyung viel. "Ga zitten." siste hij. "Sorry." zeiden Taehyung en Jin en ze gingen zitten.

"Oké, de meeste zijn best wel volwassen." zei ik.

Toen begonnen de jongens één of andere onzinnige ruzie en de enige die niet meedeed was Namjoon.

"Er is er in ieder geval één volwassen." zei ik. Mark lachte. Ik gaf hem nog een knuffel, maar toen was het tijd om te gaan.

Mark liep samen met Yara naar zijn auto. Zij zouden nu naar het vliegveld gaan. Ik liep met de jongens richting de bus. De jongens zouden me met hun bus naar Bighit brengen. Daar zouden we op een andere bus overstappen, die ons naar de juiste bestemming zou brengen.

"Wij zitten naast elkaar, oké?" vroeg Taehyung toen we over het tuinpad liepen. Zijn gedrag deed me af en toe echt denken aan dat van een puppy. Ik knikte. "Is goed."

Jungkook liep ook naast ons. "Dan zit ik aan de andere kant van je!" zei hij.

"En ik dan?" vroeg Jimin die achter ons liep. "Ga jij maar naast Jin zitten." zei Jungkook terwijl hij zijn tong uitstak en een arm om mijn schouder deed.

Ik haalde verontschuldigend mijn schouders op naar Jimin. Hij keek niet zo blij.

Uiteindelijk zat ik inderdaad naast Taehyung en Jungkook. Ik werd al snel gek van hun onzinnige gesprekken. Ze waren eindelijk stil. Voordat ze weer een gesprek begonnen en mij erbij probeerden te betrekken, pakte ik mijn oortjes, maar ik zette geen muziek aan. Ik wilde gewoon even slapen.

De jongens bleven een tijdje praten en toen merkten ze mij op. Ik sliep nog niet, maar wel bijna.

"Slaapt ze nou?" vroeg Jungkook verbaasd, terwijl hij me porde. Goed idee, Jungkook, iemand gaan porren als die probeert te slapen.

"Ik denk het." zei Taehyung. "Cuteeee." Was het laatste wat ik hoorde voordat ik in slaap viel.


~Time Skip~


Ik werd wakker en merkte dat ik op iemands schouder lag. Het was Taehyung's schouder! Ik opende mijn ogen en keek hem aan en ik zag dat hij mij ook aankeek. Het leek alsof hij al een hele tijd zo aan het kijken was.

"Je bent wakker!" zei Taehyung blij. "Je meent het." mompelde ik nog steeds half in slaap. "Kijk wat een leuke foto ik heb gemaakt!" zei hij en hij duwde zijn telefoon onder mijn neus.

Ik keek en zag dat het een foto was waar ik op zijn schouder lag te slapen. "Waarom heb je die gemaakt?" vroeg ik gefrustreerd.

"Om Jimin jaloers te maken, natuurlijk." grijnsde Taehyung. "Nee, verwijder." zei ik.

"Nee." antwoordde Taehyung. "ik denk dat ik hem als achtergrond doe.

En toen was ik Kim Taehyung's achtergrond.



forbidden love (Park Jimin ff)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu