Hoofdstuk 49

430 10 0
                                    

(A/N) Vergeef me als de hoofdstukken raar in elkaar zitten, Wattpad doet echt heel raar. Dit is al de derde keer dat ik het probeer te publiceren.


We kwamen aan bij Bighit en ik zag dat de andere meiden er al waren. Ik liep naar ze toe om ze te groeten, tenminste om Yerin en Iseul te groeten, want Haneul was bezig met andere dingen. "Jungkook Oppa!" riep ze en ze rende naar hem toe. Ik hoorde Jungkook zuchten en zachtjes fluisteren. "Ik ben je oppa niet." Toch groette hij haar terug.

Ik liep naar Jimin. "Is er überhaupt iemand uit BTS die haar aardig vindt?" vroeg ik aan hem. Hij haalde zijn schouders op. "Taehyung vindt haar wel oké, maar ook niet geweldig. Het punt dat ze in de band zit is omdat ze knap is, waarschijnlijk."

Ik weet niet waarom, maar ik vond het vervelend dat hij dat zei. Ik werd jaloers. Ik weet dat hij haar niet mag, maar hij had haar ooit wel gezoend.

Hij zag mijn blik veranderen. Hij pakte mijn gezicht vast. "Je weet dat ik alleen jou leuk vind, toch?" vroeg hij. Ik knikte.

Hij keek plotseling opzij en liet mijn gezicht snel los. Ik volgde zijn blik. Daar stond onze manager met een strenge blik naar ons te kijken. Jimin knipoogde snel naar me en liep daarna naar de andere jongens. Ik ging weer naar de andere meiden. Haneul stond er nog steeds niet bij.

"Ik heb zo veel zin in het trainingskamp!" riep Yerin. Yerin was een meisje waar ik op school niet zo veel mee om ging, dus ik kende haar hele gedrag niet. Hetzelfde gold voor Iseul. Ze leken me allebei heel aardig.

Yerin liep continu te springen en rennen, terwijl Iseul gewoon stil bleef staan, een beetje in zichzelf gekeerd. Totdat Namjoon bij haar kwam staan en een gesprek met haar ging voeren, toen zag je haar gezicht oplichten. Ik glimlachte erom.

Aan de ene kant zou het wel leuk zijn als er stelletjes zouden zijn binnen de groep, maar het was niet mogelijk. Voor mij en Jimin alleen is het al lastig om het geheim te houden, stel je voor met drie stellen.

We gingen nu in een andere bus zitten en Jimin en ik gingen expres niet naast elkaar zitten, dus ik ging naast Hoseok zitten. Jimin wist dat het beter was als we niet naast elkaar zaten en toch leek hij er weer moeite mee te hebben toen ik zei dat ik naast Hoseok ging zitten.

Hoseok was er daar in tegen wel tevreden mee. Hij leek wel een kind dat op schoolreis ging. Hij had zijn rugtas om, waar hij een hele grote zak snoep uithaalde. "Kijk. We kunnen delen, hoor." zei hij blij.

Ik lachte om zijn kinderachtige gedrag. We hebben een tijd lopen praten totdat Hoseok begon te gapen. "Ben je moe?" vroeg ik aan hem. "Ja." zei hij en hij onderdrukte een geeuw.

"Mag ik mijn hoofd op je schouder leggen?" vroeg hij. Ik knikte. Ik had er geen problemen mee, nu maar hopen dat Jimin dat ook niet heeft. Waarom begrijpt Jimin niet dat Hoseok het allemaal vriendschappelijk bedoelt?

(Hoseok POV)

Ik moet toegeven dat ik Mina in het begin alleen vriendschappelijk zag, maar tegenwoordig doet ze echt iets met mijn hart.

Toen ze zei dat ik mijn hoofd op haar schouder mocht leggen, werd ik helemaal warm vanbinnen. Ik weet dat het slecht is van me, omdat ze iets met Jimin heeft.

Ik kan het ook eigenlijk niet maken, maar ik kan er niets aan doen.

Ik denk dat ik begin te vallen voor Mina.


forbidden love (Park Jimin ff)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu