🌹

4K 120 5
                                    

Seversin ama seçemezsin hayat ne değişik değil mi?
Evet çok değişik ama bu adaletsiz bir farkındalık. Neden her insan kendini seveni sevmez ki. Neden hep imkânsız lara kayar gözü, kalbi...
Sen onsuz yapamazken o umursamaz bile senin yokluğunu. Sen onsuz bir nefes almakta zorlanirken o belki başkalarının yanında kaçıncı nefesini alıyor sen kiskancliktan köpek gibi delirirken o kendisini bu denli seven biri olduğunu bile bilmez. Hani sabah Günaydın derler ya senle tanıştığımız günden bu yana seni gördüğüm an aydinlaniyor günlerim nasıl buldum seni onca karışıklığı içinden peki ya şimdi şimdi ise daha karışık. Gözlerim seni bulamazsa da bulur kalbim. Aklım unutsa seni deli gibi çarpan kalbim unutmaz her geldiğinde seni her gördüğümde kafesinden çıkmaya çalışan bir kuş misali çırpınir kalbim. Özleri bilmezsin seviyorum derim duymaszsın hep yerini gözlerim gelmesin. Bu adaletsiz dünyanın gerçek yüzünü görmem için bir sınavdi belki bu. Acı çekmek sevmek uğruna ölmek. İçtiği sudan bile Kıskanmak bazen. Ölümün dipsiz kuyusundan hissizligin ortasından bir gülümseme bahşetmenle çıkarman beni. Sevmek ten korkar ken beni sevmeye sevdiren adam.
Mesafeler yok olur yeter ki sev. O başka sen başka zıtsınız birbirinize iki zıt kutup.
Ama siz bir mıknatıs değilsiniz birbirinizi ittirdi ce birbirinize yaklasamazsiniz batu ittirir biter. Sevginin belli etmemek için yaklasamazsin da başlamayacak hersey yok olur hiclikte. Ölüm değil karşılıksız sevgi kahreder. Ne olursa olsun eksik hissedersin. Sevmesin yine göreyim dersin olmaz karmasikliktan çıkmam için paramparça olman gerek. Parcalanman gerektiginde kendini parcalaman bunları göze alabilecek miyim?
O varsa evet.

________________________
. 😘😘 arkadasalr bu paragraf dahil kitaptaki siir ve paragrafların bütünü ksrdesime aittir.

nisa_nur_can

Takip edip, kitabını okuyabilirsiniz. Gercekten kurgusu kaliteli ve guzel. Iyi okumalr.

KABA ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now