15.BÖLÜM

7.2K 341 77
                                    

"♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
GÜNAYDIN UYKUCU PRENSES"

Mesaj sesinin gelmesiyle o çok güzel uykumdan uyanmak zorunda kaldım öf ya bu kimdi şimdi sabahın köründe diyerek telefonu elime alıp baktım.

Ve mesajın biricik kankam olan Gül'den geldiğini gördüm cevap olarak tam bir şeyler yazıyordum ki gül beni aradı.

O çok güzel ve bu aralar dilimde dolanan şarkının sesini her ne kadar biraz daha duymak istesemde gülü bekletmek istemedigimden uğur etiler e veda edip elimde çalan telefonu açtım.

"Günaydın kız saat kaç oldu geç kalacaksın ha!"

"Saate bir bakıyım."

Telefonu saniyeler içinde kulağımdan çekerek ekrana baktıktan sonra geri telefonu kulağıma götürüp

"Evet gördüm saat 07.46 ne var bunda da. Bana güven okula tam zamanında gelicem"

Diyordum da tamı tamına 14 dakika vardı zilin çalmasına ve ben nasıl yetişecektim.

"Hahahaha şimdi kesin nasıl yetişecegini düşünüyorsun"

Bu kız beni tanıyor ya zaten gerçek arkadaşlar böyle olur.

"Ve anladın değil mi?"

"Evet, tamam kapatmamı istiyorsun yoksa yetişmeyeceksin."

Diyerek Telefonu kapattı gerçekten beni tanıyordu...Bende aceleci davranarak telefonu yatağımın yanındaki küçük masaya bıraktım. Ve hemen gardırobumun başına geçerek kapağını açtım.

Bu gün her şey pozitif geliyordu. Okula geç kalıcam ama o kadar endişeli değilim, Önceden rengini beğenmeyip değiştirmeyi düşündüğüm gardırobumun rengi bu gün çok güzel gelmeye başladı, gül geç kaldın diye aradı ama. Ben onun beni iyi tanıdığına seviniyorum.

Ne kadar değişik bir gün. Allah Allah ne diyim Allah günün sonunu hayır etsin amin.

Ben bunları düşünürken boş durmuşmuydum? Tabi ki hayır. Üstümü değiştirmiş okul üniformamı giymiştim. Bu gün de okul üniforması bana ayrı bir yakışmıştı he! Saçlarımı da yapmıştım.
Çantamı akşamdan hazırladığım için, çantamı ve telefonumu alıp, merdivenlerden zıplayarak inmeye çalışıyordum. Telefonumun ekranını açtığımda 4 dakikam kaldığını gördüm.

"Melis, kızım zıplama çocuk gibi düşeceksin!"

Bu ses tabi ki de annemin sesiydi.

"Tamam canım annem sen iste yeter..."

Diyerek zıplamayı bıraktım. Kahvaltı masasına baktığımda her zamanki gibi hazır olduğunu gördüm ama yiyecek zaman yoktu. Masaya doğru hızlıca adımlayarak yaklaştım.

Hemen 3-5 peynir, zeytin atıştırarak, portakal suyumdan da 2-3 yudum aldıktan sonra kapıya yöneldim. Birden alarm çaldı. Telefona baktığımda

'OKUL SAATİ🔔'

Yazısını görmemle geç kaldığımı anlamam bir oldu. Zaten geç kalmışım azıcık daha bişeyler alıştırayım diyerek tekrar kahvaltı masasına yöneldim. Ama sadece yönelmek le kaldım çünkü annem konuşmaya başladı ve işi devir aldı.

"Meliss kızım geç kalıyorsun okuldan bişeyler yersin."

Ne vefakar annem var. Okulda yersin diyo. Daha fazla uzatmamak için başımı sallayarak evden çıktım, arabaya bindiğimde saate baktım. Ama zaten geç kalmıştım. Gülden mesaj vardı.

KABA ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now