7.6

56.7K 3.8K 343
                                    

-21.01.18

Melanie Martinez - Pacify Her

💦

Ekin: Günaydın.

Gerçi sen daha
uyanmamışsındır ama,

Olsun, ben yinede sevgilin olarak sana günaydın mesajı atmalıyım.

Değil mi?

Okyanus: Günaydın.

Ayrıca biz sevgili
değiliz Ekin.


Ekin:  -_-

Sen de bir kabullenemedin gitti.

Okyanus: Kabullenmem için önce
senin bana çıkma teklifi etmen
gerekiyor ya hani?

Ekin: Ne yani bu kadar zamandır sana çıkma teklifi etmemi mi bekledin?

Sana inanamıyorum.

Ben hemen şimdi de ederim ki.

Ne var bunda?

Okyanus: Şu an etmeye
kalkma sakın.

Ekin: Neden?


Okyanus: Bir miktar odun
olabilir misin acaba?

En azından birlikte vakit
falan geçirirken teklif et.

Bunu da mı ben
söyleyeyim yani?

Ekin: Ama bu hiç senlik
bir şey değil Okyanus.

Yoksa ben bunu düşündüm.

Yani vakit geçirirken
teklif etmeyi.

Okyanus: Ne demek
istiyorsun sen?

Ekin:
Hiiç.

Sadece bu akşam
altı gibi beni hazır bekle.

Seni almaya geleceğim.

💦

"Ya ama bu gözlerimi çok kaşındırıyor," bir yandan ellerimle gözüme bağlanan bez parçasını çekiştiriyor, diğer yandan hayıflanıyordum.

"Az daha sabret, ayrıca çekiştirip durma şunu."

"Of, nereye gidiyoruz acaba? Uzaya falan mı? Senden beklerim bunu."

Söylenmelerimi geçiştirmek istercesine onaylar mırılıtılar çıkarttığını duysamda fazla uzatmadım. Omuzlarımı sıkarak yürütmeye devam etti. Bir süre yürürken çoğu kez tökezlemiştim.

Homurdanmalarım sonucu Ekin beni elleriyle duraklattı. "Geldik mi?" dedim, hissettiğim anlamsız heyecanla.

"Evet," diyerek, arkama geçti. Ardından beze dolanmış birkaç saç telimi kurtardığı sırada, bir anda siyah bezin gözlerimden kaydığını hissettim. İstemsizce sımsıkı kapattığım gözlerimi açamadım. Kalbim sanki yerinden çıkacakmış gibi hızlıca atıyor ellerim heyecandan titriyordu. Ekin'in elini elimde hissettim. "Tamam, aç hadi gözlerini." dedi, onunda en az benim kadar heyecanlı olduğunu ses tonundan anlayabiliyordum.

Gözlerimi açtım. İrislerime yansıyan renkli ışıklar istemsizce gülümseme  neden olmuştu. Adımlarımı hızlandırırken bir yandan da Ekin'i arkamdan çekiştiriyordum. Lunapark'a getirmişti. O kadar güzeldi ki, uzun zamandır gelmediğim için içimi gereksiz bir heyecan ve özlem duygusu kaplamıştı. Bir anda sabırsızca kıkırdamaya başladığımda Ekin'in sesi de benimle birlikte duyulmuştu. "Sana inanamıyorum, bu harika!" diyerek büyük iştihamlı kapıdan geçtik. Gözlerim renkli ışıklarla aydınlatılan oyun platformlarının her birinde gezerken sabırsızca gülerek dudaklarımı dişledim. Hepsine tek tek binmek ve oynarak tüm heyecanımı üzerimden atmak istiyordum. "Ya hadi önce dönme dolaba binelim," dedim, hevesle yerimde sıçrarken. "Tamam, sen git geliyorum."

Yalnızca kafamı sallayarak onu geçiştirdim.

Aceleyle ilerleyip dönme dolabın olduğu yerdeki gişede duraksadım. Ekin'i beklerken bir yandan da insanları inceliyordum. İlk defa buraya gelen küçük çocukların çekingen ve aynı zamanda heyecanlı bakışlarıyla etrafı incelemeleri ya da neredeyse her hafta sonunu burada geçirmek isteyen yaramaz çocukların bezdirdiği bitap haldeki ebeveynleri, sakince dolaşan amaçları sadece gezmek ve vakit harcamak olan gençler, oyun platformların mekanik yüksek sesli cızırtılarına eşlik eden çoçukların ince çığlıkları… Tam anlamıyla sıcak ve mutlu hissettiren kalabalık bir atmosferdi. Yani bana göre öyleydi.

Omzumun üzerinden uzatılan pembe bir paketle düşüncelerimden ve insanlardan sıyrılmış irkilerek arkama dönmüştüm. Ekin, elinde tuttuğu pamuk şekerlerle gülerek bana bakıyordu. Sol elindekini alıp, ben de aynı onun gibi gülümsedim. Ardından daha fazla dayanamayıp yerimden hareketlenerek kollarımı sıkıca ona dolladım. Başımı boynuna dayarken saçlarındaki yoğun ve ferah şampuan kokusunu istemsizce içime çekmiştim. Yüzümdeki gülümseme genişledi, çünkü kokusu huzur vericiydi. "Teşekkür ederim," dedim, kollarımı ona daha da sıkı dolayarak.

Huzurlu nefes alış verişi kulağıma dolduğunda en az onunda benim kadar bu durumdan hoşnut olduğunun farkındaydım.

💦

Bitecek diye bölüm atasım gelmiyor ama bir yandan da bir an önce final olsun istiyorum, kaldım böyle arada :(

Neyse, siz oy vermeyi unutmayın canlarım. ♡

Kendinize iyi bakın.

Seviliyorsunuz hemde çok. 🧡

İg: renren_akblt, xmordunyaren

- Yaren

PORTAKALLI SÜT | Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin