4.2

60.9K 4.7K 252
                                    

-16.09.17

Ellie Goulding - Power

💦

Ceyhun'un attığı mesajdan sonra aceleyle ayaklanıp sandalyemin üstüne attığım hırkayı alarak üzerime geçirdim. Sakin adımlarla salondan geçip sokağa çıkan kapıyı hafif bir gürültüyle araladım. İçimden Ceyhun'a kötü bir şey olmaması için dua ederken gözlerimi kısmış ve gerginlikle alt dudağımı dişlemiştim.

Saçlarıma karışan yağmur damlalarını umursamayarak, çökmüş bir halde bana bakan Ceyhun'a ilerledim.

"İyi misin?"

"İyi mi?" titrek nefesi havada bulut oluştururken, hırkama daha çok sarıldım.

"Burada ne işin var Ceyhun? Havaya bir bak. Islanıyoruz, hadi eve gel."

"Hayır, burada konuşalım."

Moraran göz altlarına ve solan yüzüne baktım. Gün geçtikçe zayıflıyordu. Kemikli yüz hatları daha da belirginleşmiş bedeni savrulacak gibi büzülmüştü. Onun bu hali içimi paramparça ederken dişlediğim dudağımı daha çok ısırdım.

"Uykusuzluktan gözlerin şişmiş aptal!"

"Umrumda mı?!" diyerek haykırdığında irkilmiştim. Ona doğru bir adım atıp, önünde dikildim. Islak saçlarını geri yatırıp yanaklarını avuçladım. "Bunu kendine yapma,"

"Canım acıyor," titreyen elini göğsünün soluna doğru bastırdı. Su damlacıklarıyla dolan suratını umursamadan dudaklarını yaladı. Sadece onu izliyordum. Sadece nasıl mahvolduğunu izliyordum. Bu katlanılamazdı.

"Ben her gün ölüyorum Okyanus! Anlıyor musun? Ben, her gün ölüyorum!" sadece anladığımı belirtmek istercesine kafamı salladım. Beni onaylamadı. Bana inanmadı.

Haklıydı, anlamıyordum.

Sessiz sokak, bir süre Ceyhun'un hıçkırıklarını yuttu. Yorgunluktan olsa gerek dizleri yere çömelirken onunla birlikte ben de sert zemine oturdum. Yanağımı sıyıran gözyaşları su damlalarıyla karışmıştı. Geniş yolun ortasında sere serpe oturuyorduk. Onun hıçkırıkları benimkine karışırken sadece içimdeki acının onun acısının yanında bir hiç olduğunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyordum. Kafasını omzuma yasladım. Saatlerce haykırarak omzumda ağladı. Onu sadece teselli edebilmiştim. Öyle bir ağladı ki o gün bulutlar bize destek çıkmak istercesine göğü yarmıştı.

Gök gürültüsünde, ikimizde sırılsıklam olana kadar beklemiştik.

💦

Hüzünlendik biraz 🥺

Oy ve yorumlarınızı unutmayın, kendinize dikkat edin.

Sizleri kocaman seviyorum. 🧡

-Yaren

PORTAKALLI SÜT | Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin