6.8

64.1K 4K 230
                                    

-18.11.17

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. ♡

💦

Ekin: Eve gittin mi?

Ekin: Umarım hasta
olmamamışsındır.

Ekin: Okyanus?

*

Mesajlarını yanıtsız bırakıp kalın yorganımı kafama kadar çektim. Yatakta iyice yayılıp, hiçbir yerden ışık girmeyecek kadar yorganı üzerimde büzüştürdüm. Üşüyordum. Burnum ve yanaklarım soğuktan kızarmış, dudaklarım çatlamıştı. Ardı ardına dudaklarımdan çıkan hapşırık, hastalandığımın habercisiydi. Derin bir nefes aldım. En sevmediğim huyumda buydu. Hemen hasta oluyordum. Hayıflanarak yatakta diğer tarafa döndüm. Gözlerim ağlamaktan şişmişti. Ayrıca göz kapaklarım birbirine değince o kadar sızlıyordu ki uyuyamıyordum bile. Sakince soğuk ellerimi ateş saçan gözlerime bastırdım. Bir süre bekledikten sonra zaten ağlamaktan bitap düşmüştüm. Ne ara derin bir uykuya daldığımı hatırlamıyordum.

💦

"Resmen deli gibi ateşin var, hadi kalk ve ılık bir duş al." kulağıma ninni gibi gelen fısıltıyla daha çok mayıştım. Hafifçe mırıltılar çıkararak yatakta diğer tarafa döndüm. Ama maalesef kulaklarımdaki ses bir türlü gitmiyordu. "Okyanus mızmızlanma da kalk artık," dedi, bu sefer ses tonu yükselmişti. Hızla kirpiklerimi kırpıştırdım. Sinirle yatakta oturur pozisyonuna gelirken fazlasıyla halsiz hissediyorum. "Ne var?" dedim, kim olduğunu dahi göremezken. Kısık gözlerimi hafifçe araladım. İlk önce karşıma bana alayla bakan bir yüz çıktığında rüyadan uyanmak ister gibi yumruk yaptığım ellerimle gözlerimi ovuşturmuştum. Hayır, hayır evime gelmiş olamazdı.

"Senin burada ne işin var?"

"Hasta olacağını biliyordum."

"Sanane bundan," dedim, kaşlarımı çatarak. Evime ne zaman gelmişti, onu geçtim odama kadar nasıl gelebilmişti? Annem Ekin'i görse eve erkek attığımı falan düşünürdü herhalde. Fazla kafaya takmamaya çalışarak yataktan kalktım. Bir anda kıkırdama sesi geldiğinde bakışlarım hızla ona kaydı. "Ne?" diyerek hafifçe kafamı iki yana salladım. Kaşlarını kaldırarak üzerimi gösterdi. Bir an düşündüm. Gözlerimi hızla üzerime çevirirken, noel babalı pijamalarıma güldüğünü anlamıştım. Aceleyle yataktan kalkarken sinirle ona bakıyordum. "Bakma sen de, komik mi?" dedim, yavaşça odamdaki banyoya ilerlerken. Kapıyı onun suratına kapatmadan önce, "Komik ki gülüyoruz," diye arkamdan söylendi. Gözlerimi devirerek kapıyı kilitledim. Bir yandan avuçlarıma doldurduğum soğuk suyu yüzüme çarpıyor bir yandan da homurdanıyordum. "Sen nasıl girdin eve, bizimkiler nerede?" diye boğuk bir sesle odaya doğru bağırdım. Bir süre cevap vermesini beklerlerken havluyla yüzümü kuruluyordum. "Bilmiyorum, kapıyı bana küçük kardeşin açtı." dediğinde vurgulayarak söylediği küçük kardeşin kelimesine karşı gözlerimi devirdim. Büyük ihtimal annem yine arkadaşlarından biriyle buluşmaya gitmişti. "Küçük kardeşim benim odama gelene kadar seni sorguya çekmedi sanırım?" alayla mırıldandığımda sesim sorgular bir şekilde çıkmıştı. Yine beni yanıtsız bıraktığında çoktan dişlerimi fırçalamaya başlamıştım. "Neden geldin ki?" diye sakince bağırdım. Bir an ağzımda köpük olduğunu unuttuğum için boğazımı yakan ferah histen dolayı hafifçe öksürmüştüm. Daha fazla oyalanmadan ağzımı çalkalayıp kısaca işlerimi halletim. Fakat içeriden hâlâ bir ses gelmemesi beni endişelendirmişti. "Ekin?" diyerek, ona seslendiğimde ıslak ellerimi kuruluyordum. Ardından havluyu yerine asıp banyonun kilidini çevirerek odama geçtim.

Yatağımda arkası bana dönük bir şekilde oturuyordu. "Ne yapıyorsun?" Yavaşça yanına ilerledim. Her adımımda daha çok gerilen kaslarını fark etmem kaşlarımı çatmama neden olmuştu. Omzunun üzerinden yatağa odaklandığı şeye baktım.

Bu birkaç hafta önce yatağın altına  sakladığım kırmızı geniş bir kutuydu. Ve ben bu kutunun içine onun bulamayacağına ya da göremeyeceğine  emin olduğum her şeyi oraya koymuştum.

Sertçe yutkunurken ne diyeceğimi bilmiyordum. O kutuyu bulması cidden hiç iyi olmamıştı.

💦

Ben geldim, ♡

Bu sefer erken geldim çünkü hem sizi bekletmek istemedim hem de finallerim yaklaşıyor o yüzden hızlı hızlı bölüm düzeltmeye çalışıyorum.

Diğer bölümü de birazdan atacağım ama öncelikle bir şeyden bahsedeyim.

Ekin ve Okyanus'a ait wattpad'de parodi hesapları mevcut. Fakat hesaplar 3 yıl önce bir okurum tarafından açıldığı için şu an o hesaplara şifresini hatırlayamadığımız için giriş yapamıyoruz.

Kısacası, bu hesapların böyle harcanmasını istemiyorum. Sizden istediğim hem Okyanus'un hemde Ekin'in mesaj panolarını boş bırakmamanız.

Kendi aranızda konuşabilir veya burada izin vermediğim reklam içerikli yorumlarınızı orada yazarak birbirinize destek olabilirsiniz. Yani hesaplar size ait, istediğiniz gibi kullanın. :D

Bu Okyanus'un, okyanss_ bu da Ekin'in Ekinntormn

Kendinize dikkat edin.

Seviyorum sizi. 🧡

-Yaren

PORTAKALLI SÜT | Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin