4.6

60.9K 4.4K 100
                                    

-17.09.17

Taylor Swift - I Think He Knows

💦

"Ekin!"

"Tamam ben de!" dediği an beklemeden elimdeki topu havada atarak ona gönderdim. Anında pas yapıp filenin diğer tarafına göndermişti. Ben ve Ekin, Canan ve Ceyhun olarak gruplara ayrılmıştık. Şu an birkaç sayıyla biz öndeydik. Öğlen arası yemek bile yemeden dışarda voleybol oynamaya çıkmıştık. Okuldaki çoğu kişi de bize katılmış, dakikalarca tezarruhat yaparak bizi desteklemişlerdi. Dün Ekin'e karşı içimde sinir beslerken bugün biz dışarda voleybol oynadığımız sıra bize katılmak istemiş bizimkilere kaş göz yapsamda beni dinlemeyerek onu da oynamaya davet etmişlerdi. Ona karşı hâlâ istemsizce sinirliydim.

Dikkatle Canan'ın bana doğru attığı topu izledim. Kendimi topa göre ayarlamışken, birkaç adım geri geldim. Anında topu manşet attığımda hiçte istediğim yere isabet etmemişti. Birkaç saniye içinde okulun yan bahçesine bakan müdürün camı tuzla buz olmuş bahçedeki çoğu öğrenci çıkan yüksek sesle okula koşuşturmuştu. "Hainler," dedim, arkalarından bakarak. Bakışlarım tekrar kırık cama iliştiğinde dudaklarımı dişledim. Hayır yani oraya kadar nasıl atabilmiştim hâlâ ona şaşırıyordum. Ben kırılmış olan cama kaşlarımı çatarak bakarken biri tarafından tutulmuş hızla çekiştirilmiştim. Ekin beni okula sokacağı sırada kırdığımız camın oradan gür bir ses yükseldi.

"Siz!"

Ekin'le olduğumuz yerde duraksayıp yavaşça arkamıza döndük. Yüzümüzdeki masum ifadeyle müdüre bakarken adam çileden çıkmış gibi kıpkırmızıydı.

"Buyrun, hocam." dedim, titreyen bir ses tonuyla.

"Camımı siz mi kırdınız?" dedi, resmen kükreyerek. Gerçektende kükremişti çünkü resmen irkilerek iki adım geri kaçmıştık.

"Biz mi?" dedim, elimle Ekin'le ikimizi göstererek.

"Bahçede sizden başka biri mi var haydutlar?"

İşte o an şok içerisinde etrafıma bakakaldım. Yahu hiç kimse yoktu bu bahçede! Ceyhun ve Canan bile yoktu.

"Ama, hocam," diyerek, hayıflanmaya başladığımızda gerçektende çaresizdik. Alık alık camı nasıl kırdığımı düşüneceğime bahçeden ilk önce neden ben çıkmamıştım ki?

"Gelin siz yukarı, gelin."

İçimden kendime binlerce kez sövdüm.

"Ne yapacağız ya biz?" diyerek Ekin'e döndüğümde, umursamadığını belli ederek omuz silkti.

Homurdanarak okula doğru ilerledim.

💦

Birkaç bölümdür texting yok umarım sıkılmıyorsunuzdur. Gidişat için gerekliler üzgünüm.

Oy ve yorumlarınızı unutmayınız.

Kendinize dikkat edin.

Sizi seviyorum. 🧡

-Yaren

PORTAKALLI SÜT | Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin