YAKALANMA

991 127 456
                                    

          Çok kıymetli okurlarım. Artık ayrılık vakti geldi. Kitabıma çok ilgi gösterdiniz. Oy ve yorumlarınızla her zaman yanımda oldunuz. Bugün itibarıyla kitabım en popüler 15. kitap. Ancak kitabımı, artık heyecanının zirve yaptığı yerde sona erdirmenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Bundan sonraki bölüm final bölümü olacaktır.

          Bu kitabım benim ilk kitabım. Bana çok şeyler kattı. Her şeyden önemlisi birçok güzel kardeş edindim. Hiç bir yorumu silmedim. Tüm yorumlara saygı gösterdim. Zaten çoğunlukla hep övgü içeren yorumlardı. Öncelikle yorum, oy ve mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.

          Artık bir sonraki bölümde veda mesajımı yazarım. Ama şunu söyleyeyim. Ben hepinizi çok seviyorum. Hayatımda kimseye küs olmadım. Hayatın hep olumlu yönlerini görmeye çalıştım. Wattpadde küfür olmadıkça kimseyi engellemedim. Sizin gibi okuyucularıma ve kardeşlerime sahip olduğum için çok mutluyum. Bu bölüm final öncesi olduğu için biraz kısa oldu. Finalde görüşmek üzere...

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

          Sıraç tam vaktinde Ambarlı Limanı'nda bekliyordu. Önce bir etrafına bakındı ama kimseyi göremedi. Yaklaşık 5 dakika sonra siyah giyinimli katil, bir araçla gelip tam yanında durdu. Aşağıya inmeden aracın ön kapısını açarak Sıraç'ı içeri davet etti. Sıraç açılan kapıdan girerek aracın ön koltuğuna oturdu. Katil, yola çıkmadan önce dedektörle Sıraç'ın üzerinde verici olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra da yol almaya başladılar.

          Yolculuk esnasında ikisi de konuşmuyorlardı. Yaklaşık 10 dakika sonra ıssız bir evin önünde durdular. Önce katil aşağıya indi. Belinden bir silah çıkartarak Sıraç'a doğrulttu. Sonra da yavaşça ona yaklaştı. Elleriyle Sıraç'ın üzerini aradı.

          ''Buraya silahla geleceğimi düşünmedin herhalde, hele bir de kardeşim elinizdeyken''

          ''Olsun biz yine de önlemimizi alalım da nolur nolmaz''

          Sıraç'ın üzerini arayan katil, işini bitirince Sıraç'a, evin içine girmesini söyledi. Sıraç kilitli olmayan kapıdan içeri girdi. Evin içinde kimse gözükmüyordu. Sıraç, arkasında katil olmak üzere evin içinde yürümeye devam etti. Şimdi evin salonuna girmişti bile. O zaman kardeşi Derya'yı bir sandalyeye bağlanmış vaziyette otururken gördü.

          Derya da oturduğu yerden abisini görmüştü. Ağzı bantlı olduğu için konuşamıyordu. Ama hal ve hareketleriyle heyecanlı olduğu çok belliydi. Sıraç hemen koşarak kardeşine sarıldı.

          ''Merak etme canım, bak artık yanındayım''

          Katil bu dokunaklı görüntüden etkilenmişe benzemiyordu.

          ''Yanındasın ama şimdilik. Evet şimdi kardeşine artık veda edebilirsin. Çünkü onu bir daha görmen mümkün olmayacak''

          Derya, katilin bu sözlerini duyduktan sonra ağlamaya başladı. Sıraç ise onu teselli ediyordu.

          ''Hadi artık uzatma. Düş önüme''

          Sıraç ufak adımlarla katilin önünde evin dış kapısına yöneldi.

          ''Merak etme kardeşinin hayatı güvende olacak. Ona dokunmayacağız. Senin işini biritdikten sonra onu serbest bırakacağız''

          Sıraç evin kapısından dışarı çıktı ve arabaya doğru yürümeye başladı. Katil de güvenli bir mesafeden onu takip ediyordu. Önce Sıraç arabaya bindi. Ondan sonra da tam katil arabaya binecekti ki kafasında şiddetli bir acı duydu. Bu kafasına vurulan sert bir cisimden başkası değildi. Mirat baştan beri Sıraç'ı ve katili uzaktan takip etmişti.

İstanbul'da Seri KatilKde žijí příběhy. Začni objevovat