ZULMÜN SONU

741 420 708
                                    

          Bu bölümü, bugün doğum günü olan canım kardeşim @tenekekutusu'na ithaf ediyorum. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Doğum günün kutlu, tüm güzellikler seninle olsun❤❤❤

****************************************************************************************

          Polisler kiler kapısını açtıklarında operasyon öncesi kendisilerine dağıtılan fotoğraftaki adam ile karşılaştılar. Üstelik de elinde koca bir bıçak vardı. Hemen ellerini kelepçeleyip gözaltına aldılar. Birbirlerine 'bingo' diyerek sevinçlerini paylaştılar. Daha sonra tüm evi aradılar ama Kazım'ın izine rastlayamadılar. Evde suç teşkil edecek herhangi bir şey de bulamadılar. Kadir Müdür telefonla Savcı Muharrem'e bilgi verdi.

          Savcı Muharrem şüphelilerin Emniyete götürülüp, ifadelerinin alınması, daha sonra sonucundan bilgi verilmesi talimatını verdi. Burcu ve Berna, ikinci defa emniyete götürülüyorlardı. Ama bu sefer, şüpheli bir şahısla aynı evde bulunmuşlardı. Ayrıca Mahkeme kararı ile yapılmış konuşma kayıtları vardı. Bu sefer ibreler polislerden yanaydı.

          İlk olarak şüpheli erkek şahsın ifadesine başlandı. Yapılan kimlik kontrolünde isminin Cihan olduğu anlaşılmıştı. Cihan, ifadesinde, üzerine atılı tüm suçlamaları inkar etti. Kendisine gösterilen, cinayet mahallerine yakın yerlerde çekilmiş fotoğraflardaki kişinin kendisi olduğunu, ancak bunun tamamen bir tesadüf olduğunu söyledi. Asıl merak edilen konu ise Burcu ve Berna ile aynı evde ne aradıklarıydı.

          Cihan, polislerin merakla bekledikleri bu soruyu da cevapladı. Cihan, Burcu ve Berna'nın üvey kardeşleriydi. Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyordu. O güne kadar da her hangi bir suç kaydına rastlanılmamıştı. O gün o evde ne yaptıkları da soruldu. Cihan, üvey ablalarına borçlu olduğunu, derbi maçına ilişkin olarak girdikleri iddiayı kaybettiğini, o gün de borcunu infaz etmek için biraya geldiklerini söyledi.

          Polisler gerçekten de mutfakta bir yaş pasta buldular. Üstelik tanık olarak dinlenen ev sahibi Hatice de bu ifadeleri doğruladı. Burcu ve Berna da benzer şekilde ifade verdiler. Burcu, adliyede kurbanlarla ilgili duruşmalara niçin katıldığı sorusuna da, şiddet olayları hakkında bir kitap yazmayı düşündüğünü, araştırma amacıyla duruşmalara katıldığını söyleyerek cevap verdi.

          Şüphelilerin köşeye sıkışabilecekleri tek alan Cihan'ın sağ kolunda bulunan yara iziydi. Cihan, ifadesinde, bu yara izinin, merdivenden düşerken korkuluğun köşesine gelmesi sonucu olduğunu söylemişti. Polisler bu ifadeye inanmadılar ve Cihan, muayene için adli tıpa sevk edildi.

          Gelen rapor iç açıcı değildi. Raporda, yaranın kurşun yarası da olabileceği, düşmeye bağlı olarak da oluşabileceği, üzerinden çok zaman geçtiği için kesin olarak belirlenemeyeceği yazıyordu.

          Şimdi işler tersine dönmeye başlamıştı. Polislerin ellerinde ciddi bir delil yoktu. Tüm iddialar çürütülmüştü. İfadelere inanmamışlardı ama tersini de ispat edemiyorlardı.

          Savcı Muharrem'in talimatıyla, konuşma kayıtlarını şüphelilere dinletmediler ve bu konuda her hangi bir soru sormadılar. Şüphelilere bir ihbar sonucu baskın yapıldığı bilgisi verildi. Savcı Muharrem, Volkan ve Zeynep'i açığa çıkarmak ve hayatlarını tehlikeye atmak istememişti.

          Kadir Müdür, telefonla Savcı Muharrem'e ifadeleri özetlerken sesi kötü geliyordu. Savcı Muharrem, daha telefonu açar açmaz, Kadir Müdür'ün sesinden işlerin iyi gitmediğini anlamıştı. Kadir Müdür, son olarak ne yapacakları konusunda Savcı Bey'e, talimatını sordu. Savcı Muharrem, ifadelerin tamamlanmasından sonra tüm şüphelilerin serbest bırakılması talimatını verdi.

İstanbul'da Seri KatilWhere stories live. Discover now