SEVDA

783 248 654
                                    

          Bu bölümü tatlı, şirin ve canım kardeşim, oy ve yorumlarıyla her zaman yanımda olan Guzel_seven_adam'a ;

          Her bölümde desteğini benden esirgemeyen, her zaman yanımda olan, oy ve yorumlarını eksik etmeyen, canım kardeşim Sev-tari kardeşime ;

          Ve yazar hakkındaki tahmin sorusunu bilen, her zaman benim yanımda olan, oy ve yorumlarını eksik etmeyen, canım kardeşim HalimeNur712'ye ithaf ediyorum.

          Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız❤❤❤

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

          Sıraç, altı ay önce cuma hutbesinde hocayı dinliyordu. Hoca, dinimizin temizliğe verdiği önemi uzun uzun anlattıktan sonra, tuvalet adabını da anlatmış, son olarak da tuvaletteyken aşağı tarafa bakmanın uygun olmadığını, yukarıya doğru bakmak gerektiğini söylemişti.

          O gün bugündür de, Sıraç bunu ihmal etmiyordu. Ne zaman bir tuvalete girse, ilk yaptığı şey yukarı bakmak oluyordu ve bunu hiç aksatmıyordu.

          Sıraç yine alışkanlığı olduğu üzere yukarı baktığında hemen tehlikede olduğunu anlamıştı. Başka birisi olsa paniğe kapılır ve korkardı. Sıraç ise ömrünü hep mücadele ve tehlikeyle geçirmişti ve bu durumlara alışıktı. Katilin elindeki bıçağı da görmüştü. Ama katil çok hızlı hareket ettiğinden, üzerine atlamasına engel olamadı.

          Katil de oldukça şaşkındı. Sıraç'ın bu şekilde karşılık vermesini beklemiyordu. Sıraç'ın üzerine düşer düşmez, Sıraç, katilin bıçak tutan kolunu kavradı. Şimdi ikili arasında kıyasıya bir mücadele başlamıştı. Tabii ki onların bu ölüm mücadelesine kapı dayanmadı ve kırıldı. Her ikisi de şimdi yerde yuvarlanıyorlardı.

          Sıraç, katilin kendisini bıçaklamasına müsade etmemişti. Şimdi üste olan kişi katildi. Elindeki bıçağı Sıraç'ın göğsüne oldukça yaklaştırmıştı. Sıraç için durum hiç de iyi gözükmüyordu. Posizyon üstünlüğü katildeydi. Ancak Sıraç son bir gayretle ve hızlı bir şekilde katile kafa attı. Katil bu darbe ile sendeledi ve arkaya doğru düştü. Bu arada elindeki bıçak da elinden kaymıştı.

          Katil durumun kötüye gittiğini anlamıştı. Sıraç ile bıçaksız mücadele edemeyeceği aşikardı. Daha fazla ısrarcı olmadı ve hızlıca tuvaletin çıkış kapısına yöneldi. Sıraç ilk şoku atlatmıştı. Vakit kaybetmeden belinden silahını çıkardı ve katilin arkasından ateş etti. Ama katil çoktan tuvaletin dışına çıkmıştı bile. Kimse ne olduğunu anlayamadan koşarak restauranttan çıktı ve uzaklaştı.

          Sıraç'ın adamları da ne olduğunu anlayamamışlardı. İlk tepki olarak, koruma içgüdüsüyle sesin geldiği tarafa koştular. Silah sesini işiten Mehtap da oldukça endişelenmişti. O da hemen tuvaletten içeri daldı. Sıraç kendisini daha yeni toparlayabilmişti. Gelenleri ayakta karşıladı ve onları sakinleştirdi.

          Silah sesini duyan restaurant sahibi de polisi aramıştı. Yaklaşık yarım saat sonra ortalık ana baba gününe dönmüştü. Görgü şahitleri ve Sıraç'ın anlattıklarından, saldıran kişinin seri katil olduğu anlaşılmıştı. Olay yerine ilk gelen asayiş büro ekipleri de aynı kanaate varmış ve olayın incelenmesini cinayet büro ekiplerine havale etmişlerdi.

İstanbul'da Seri KatilWhere stories live. Discover now