Hoofdstuk 20

3K 108 12
                                    

Die avond lag Anna in bed de planning van de volgende dag aan het lezen toen een stem naast haar zei: "Ik heb een paar veranderingen gemaakt in je planning van morgen."

Anna schrok op en zag Bart in hun deuropening staan. Hij had alleen een short aan die los rond zijn heupen hing en zijn haar was sexy door elkaar gehaald. Anna slikte en wendde haar blik af.

"Oh, hoe bedoel je?" vroeg ze quasi onverschillig. Ze had spijt van hun ruzie van gisterenavond, maar als hij hier was voor seks zonder een excuus dan zou hij nog lang mogen wachten.

"Ik heb de vrijheid genomen om de planning van de toekomstige koningin te veranderen in de hoop dat ze mij zal vergeven," zei Bart terwijl hij langzaam naar het bed toe liep. Er ging een opgewonden rilling over Anna haar rug toen ze hem langzaam naar haar toe zag sluipen als een roofdier naar zijn prooi. Ze wou hem nog niet vergeven, maar haar lichaam had haar al verraden. Ze voelde haar tepels hard worden en het vocht in haar slipje vloeien. Bart zag wat voor reactie hij op haar lichaam uitoefende en er verscheen een zelfverzekerde grijns op zijn gezicht.

Hij klom langzaam in bed en fluisterde in haar oor: "Zou de toekomstige koningin van Evarium willen weten wat ik heb gepland voor haar?"

Hij deed het niet klinken als een vraag, eerder als een belofte die rillingen door Anna haar lichaam deed gaan. Ze bleef zich concentreren op de planning voor haar en zei: "De toekomstige koningin is misschien geïntrigeerd door de toekomstige koning zijn voorstel."

Bart grinnikte en gaf zachte kusjes op haar schouder. Ongewild deed Anna haar hoofd op zij om hem meer toegang te verschaffen. De planning werd door Bart opzij gelegd en hij ging zijn ontdekking verder. Zijn mond gleed van haar nek naar haar kin tot aan haar oor. "Ik heb een verrassing voor je," fluisterde hij in haar oor.

Verwachtingsvol sloot ze haar ogen en wachtte op wat hij vervolgens ging doen. Toen ze het geritsel van papieren hoorde deed ze verbaast haar ogen open. Hij had een papier vast dat hij voor haar hield.

"Wat is dit?" vroeg ze verbaasd toen ze haar ogen over de tekst liet glijden. 

Ze keek Bart aan met grote ogen. "Is dit echt waar? Komen mijn broer en Gabriella morgen op bezoek?" vroeg Anna opgewonden.

Bart glimlachte en zei: "Ja ik heb wat landelijke zaken met je broer te bespreken en ik dacht dat jij het wel leuk zou vinden om je vriendin weer te zien."

Ze sloeg haar armen rond Bart heen en begon hem wild te kussen. "Oh dank u! Ik kan niet wachten om haar weer te zien en te horen wat er allemaal in Sandraria is gebeurd sinds ik ben getrouwd."

Bart lachte. "Ik neem aan dat je mijn excuses aanvaard?"

Anna keek hem aan met een stralende glimlach. "Ik kan niet geloven dat je dat voor mij zou doen."

Bart kust haar teder en zei: "Alles voor mijn koningin."

De kus werd dieper en sensueler en de tijd van woorden was gedaan. Anna ging tonen hoezeer ze haar man apprecieerde.

Ze duwde hem zachtjes achterover in het bed en ging schrijlings op hem zitten. Ze keek hem liefdevol aan en kuste hem zacht. Hij nam haar gezicht vast en verdiepte de kus terwijl hij met zijn heupen omhoog duwde zodat ze zijn mannelijkheid kon voelen. 

Ze kreunde zachtjes in reactie en Bart liet zijn handen van haar gezicht naar haar borsten glijden. Doorheen de dunne stof van haar nachtjapon streelde hij haar tepels en ontlokte nog een kreun aan Anna's mond. 

Toen ze de kus verbrak, was ze naar adem aan het happen. Anna keek in Bart zijn ogen en zag dat deze donker waren geworden van opwinding. Ze voelde zijn mannelijkheid onder haar tegen haar opening duwen verspert door hun onderkleding. Ze kreunde in irritatie en wilde hem in zich voelen. 

Het Gemaskerd Huwelijk (18+) ✓Where stories live. Discover now