Hoofdstuk 13

4.3K 117 8
                                    

Anna werd wakker met een sterke arm rond haar en een naakte borstkas tegen haar rug. Na een paar seconde gedesoriënteerd te zijn herinnerde ze zich de fantastische avond die ze had gedeeld met Bart. Ze streelde zijn arm en glimlachte. Haar man had voor haar gezorgd en haar een ongekend genot getoond en nu ze van die wereld had geproefd had ze nood aan meer.

Ze duwde met haar achterste tegen hem en voelde zijn erectie. Hij is er altijd klaar voor. Dacht ze met een glimlach. Ze maakte zich langzaam los uit zijn omhelzing en draaide zich om. Elke keer als ze zijn gezicht zag, benam hij haar de adem. Slapend zag hij er zo rustig en ontspannen uit. Op dit moment had ze al de tijd van de wereld om eens goed naar haar man te kijken. Haar ogen dwaalde naar beneden en ze trok de lakens weg om hem in zijn volle glorie te kunnen zien.

Ze kon nog altijd niet geloven dat hij in haar had gepast de vorige avond. Het had even pijn gedaan, maar eens ze aan het gevoel gewend was, van hem in haar, had ze een totaal ongekend genot ervaren. Ze bloosde bij de gedachten van hoe haar man haar zo had doen genieten. Ze wou hem datzelfde genot geven, maar ze wist niet goed wat ze moest doen.

Ze herinnerde zich hoe goed het had gevoeld toen hij zijn mond en tong had gebruikt bij haar beneden en vroeg zich af of dat voor hem ook zo goed zou voelen.

Ik kan het maar eens proberen. Dacht ze.

Ze gleed naar beneden over de lakens en likte haar lippen. Hij lag op zijn rug en zijn mannelijkheid stond fier vooruit. Ze positioneerde zich tussen zijn benen en bestudeerde hem. Ze zag dat de bovenkant wat dikker was dan de rest en ze besloot om daar te beginnen.

Langzaam likte ze de tip zoals ze aan een ijsje zou likken. Dit deed ze een paar keer en ze merkte dat hij harder begon te worden en nog meer groeide. Ze vond dit een goed teken en besloot een stapje verder te gaan.

Ze likte hem van zijn ballen tot aan zijn tip en zijn heupen schokte een beetje. Ze deed dit nog eens en ze merkte dat zijn ademhaling versnelde. Ze werd stoutmoedig en besloot nog verder te gaan.

Ze opende haar mond en nam de volledige tip in haar mond. Ze zoog zachtjes en Bart kreunde. De kreun spoorde haar aan en ze zoog harder. Bart bewoog en ze streelde met haar tong over zijn tip.

Hij zuchtte. "Oh Anna." Ze keek verwonderd op en zag dat hij nog aan het slapen was. Ze bloosde bij de gedachten dat hij haar naam uitte in zijn slaap en ze concentreerde zich nog harder om hem hetzelfde genot te schenken als hij voor haar had gedaan. Ze nam hem verder in haar mond, maar hij was zo groot dat hij maar tot de helft in haar mond geraakte. Ze probeerde zo ver mogelijk en Bart zijn ogen schoten open.

Hij keek haar aan met vurige ogen waar een nog een beetje slaap in verscholen was. Deze keer werd ze er niet bang van, juist meer vastberaden om hem een hoogtepunt te schenken als nooit tevoren.

Ze hief haar hoofd op en nam hem weer in haar mond zo ver als ze kon. Hij kreunde ter bemoediging en nam zachtjes Anna's hoofd vast om haar te leiden. Ze ging langzaam op en neer en bij elke beweging kreunde Bart.

Ze voelde dat ze zelf ook opgewonden aan het worden was door de reactie die ze bij hem teweeg kon brengen. Na een laatste keer hard te zuigen, liet ze hem uit haar mond glijden en Bart kreunde zachtjes in teleurstelling.

Hij opende zijn ogen en keek haar aan. Ze glimlachte verleidelijk en kroop schrijlings op hem zoals ze op het strand hadden gezeten. Deze keer was anders, want deze keer was ze naakt en ze was niet van plan om ermee op te houden tot ze allebei hun climax hadden bereikt.

Bart zijn ogen werden groter toen hij haar plan besefte. Hij kon niet geloven dat deze vrouw gisteren nog maagd was en vandaag een seksgodin. Hij had duidelijk iets in haar losgelaten dat al lang naar buiten wou komen.

Ze wreef langzaam haar opening over zijn erectie zodat hij haar vochtigheid kon voelen. Hij kreunde en nam haar heupen vast. Hij positioneerde zich bij haar opening en keek in haar ogen voor toestemming. Ze knikte en hij stootte in haar.

Anna's adem werd weggenomen door zijn omvang en ze liet een klein kreetje ontsnappen. Ze was nog altijd zeer gevoelig daar beneden. Bart sloot zijn ogen in genot en Anna nam de leiding.

Ze hief zich op en liet zich langzaam weer zakken. Hij vulde haar zo volledig dat het haar de adem benam. Ze voelde hem zo diep in haar en ze kneep, om eens te testen, haar binnenste samen. Bart kreunde luid en keek haar wanhopig aan. De ervaring van deze positie was anders dan gisteren. Hij vulde haar in een andere hoek en zij had meer de controle. Bart lag gewillig onder haar, de rollen waren omgekeerd en Anna genoot ervan.

Ze zette haar handen op zijn borst om haar evenwicht te bewaren en bewoog weer op en neer, langzaam aan sneller en sneller.

Bart zijn handen gleden van haar heupen naar haar borsten en hij kneedde ze sensueel.

Anna gooide haar hoofd achterover in extase toen hij in haar ozo gevoelige tepels kneep. Ze voelde het begin van haar hoogtepunt opbouwen in haar en ze bewoog steeds sneller. Bart merkte dat ze dichtbij begon te komen en reageerde op haar bewegingen door ook zelf omhoog te stoten. Zo kwam hij dieper in Anna en ze snakte naar adem. Elke beweging die zij maakte werd verdiept door zijn reactie.

Anna's ademhaling versnelde en ze kreunde luid toen hij met één van zijn handen over haar clitoris wreef. Hij draaide cirkels met zijn duim over haar knopje en hij kreunde toen ze begon samen te knijpen rond hem. Haar orgasme kwam onverwachts over haar heen en ze riep zijn naam uit.

Haar ontlading duwde hem ook over de rand en met nog drie diepe stoten kwam hij in haar. Anna voelde zijn warme zaad in haar stromen en ze kneep nog een laatste keer met haar binnenste rond zijn mannelijkheid. Ze liet zich nog naschokkend op hem vallen en zuchtte tevreden toen hij zijn armen rond haar sloeg.

Nadat Bart begon te verslappen trok hij zich uit haar. Wat een ontevreden reactie van Anna ontlokte.

Bart zei vol energie: "Wat wil je doen vandaag?"

"Hmm." Reageerde Anna loom. "Hoe kun jij nog energie hebben na zo een fantastisch orgasme? Ik wil gewoon in bed liggen en het nog eens doen," zei ze terug naar hem reikend.

Bart lachte. "Zo snel ga ik niet nog eens kunnen hoor. Ik heb een beetje tijd nodig om te recuperen."

"Oh," zei Anna. "Hoeveel tijd?" vroeg ze met een glinstering in haar ogen.

"Toch iets meer dan vijf minuten." Lachte Bart. Zijn vrouw was ongelooflijk. Nu ze de smaak te pakken had was ze niet te stoppen. Hij kon niet wachten om alle seksuele dieptes van zijn echtgenote te ontdekken.

Hij nam haar hand en gaf er een zachte kus op. "We hebben al de tijd van de wereld om elkaar te ontdekken, maar we hebben niet al de tijd van de wereld om dit eiland te ontdekken. Ik heb gehoord dat er een grot is aan de andere kant van het eiland, die echt de moeite is om te bezoeken."

Anna rekte zich loom uit en stemde in. "Mijn broer heeft het denk ik ook over die grot gehad."

"Dat betekent wel dat we uit bed moeten komen." Grinnikte Bart.

"Nog vijf minuutjes." Protesteerde Anna.

Bart lachte. "Ik heb nergens iets gelezen over een ochtendhumeur in jouw bio."

Anna keek hem donker aan. "Ik heb geen ochtendhumeur. Ik ben gewoon nog helemaal loom van dat fantastisch orgasme dat je mij net hebt gegeven." Ze wees naar hem met een beschuldigende vinger. "Allemaal jouw schuld."

Bart lachte en stond op van bed. Anna keek hem verlekkerd na. Mijn man heeft een fantastisch sexy kont. Besloot ze voor ze ook rechtkwam uit bed. 


Stemmen en reacties worden geapprecieerd! :) ik hoop dat je het verhaal leuk vindt :)


Het Gemaskerd Huwelijk (18+) ✓Where stories live. Discover now