Hoofdstuk 9

3.8K 150 12
                                    

Nadat Anna had gedoucht en zich weer had omgekleed in een lange zomerjurk, liep ze rond in de villa. Het was lang niet zo groot als het kasteel waarin ze opgegroeid was, maar was wel voorzien van al de technische snufjes die je maar kon bedenken.

Het was ongeveer zo groot als het gemiddeld huis van de adel die niet in het kasteel woonden. Er was een gigantische bibliotheek, muziekkamer, filmtheater en spelletjes kamer. Vijf slaapkamers met bijbehorende badkamers. Hun kamer had de grootste badkamer met alles dubbel, twee douches, twee lavabo's, twee baden en twee toiletten.

Ze liep naar de tuin via de voordeur om zo het zwembad en haar man te vermijden.

Toen ze de hoek omliep stond Bart naast een quad met twee helmen in zijn hand en een grote glimlach op zijn gezicht.

"Oh, nee!" zei Anna zich al omdraaiend. Bart legde de helmen op de quad en snelde achter haar. Hij pakte haar hand vast om haar tegen de houden.

"Kom op het wordt leuk, en het is de perfecte gelegenheid om het eiland te zien," zei hij Anna omdraaiend en hij keek haar aan met grote puppyogen.

Ze zuchtte en keek naar de quad dan weer naar hem. "Als ik mag rijden."

Bart keek haar verbaasd aan en lachte. "Ok geen probleem."

"De gas is ..." begon hij voor Anna hem afbrak.

"Ik weet hoe een quad werkt, ik heb vier broers en een groot landgoed dat het best te verkennen is met quads."

"Ok," zei Bart terwijl hij zijn handen afwerend omhoog stak en een stap achteruit zette. "Ik laat het allemaal over aan jou."

Anna zette de helm op en klom op de quad. Bart zat dicht achter haar en liet zijn handen op haar heupen rusten. Zijn aanraking liet een rilling door haar heen gaan.

Ze reden het eiland rond en Anna was compleet overdonderd door de fantastische natuur. Ze had nog nooit zoveel tropische planten en vogels gezien. Ze parkeerde de quad op een plek die Bart haar aanwees.

Hij nam een picknick mand van de quad, nam haar hand en liep via een padje naar het strand. Hij spreidde een deken uit op het zand. Hij hielp haar neer en ging tegenover haar zitten in kleermakerszit. Aangezien Anna een kleedje aanhad zette ze zich met haar benen opzij zoals haar aangeleerd was.

"Ik wil eens iets proberen," zei Bart met een ongewone nervositeit in zijn stem.

Ze keek hem in de ogen en zei: "Wat zou je willen proberen?"

"Hebben ze jouw ook de oefeningen uitgelegd om sneller een band te kunnen creëren tussen echtgenoten?" vroeg hij

Er was een serie van oefeningen die al de toekomstige echtgenoten meekregen een week voor het huwelijk. Het bestond uit een serie van vragenlijsten om elkaar te leren kennen en ook verschillende fysieke oefeningen om de initiële ongemakkelijkheid te verminderen. Ze had er van gehoord maar nooit in geloofd tot de vrouw van haar broer had gezegd dat het hen zeer hard geholpen tijdens hun huwelijksreis.

Anna knikte en Bart glimlachte.

"We zullen langzaam beginnen. Wat denk je van 2 minuten in elkaars ogen kijken?"

Ze keek naar hem terwijl hij de timer zette. Ze had niet verwacht dat hij het initiatief ging nemen voor de oefeningen. Ze had altijd verondersteld dat dat de taak van de vrouw was, aangezien de vrouw een meer romantische notie had van een huwelijk dan de man. Zo was het bij haar ouders en haar broer en zijn vrouw gebeurd.

"Klaar?" vroeg Bart haar uit haar gedachten halend.

Ze knikte en haalde adem. Anna keek in zijn ogen. In het begin voelde het heel ongemakkelijk. Hoelang kan twee minuten zijn? Vroeg ze zich af. Het voelde als een eeuwigheid. Ze voelde dat ze begon te blozen onder zijn onderzoekende blik. Wat zou dit van verschil maken?

Het Gemaskerd Huwelijk (18+) ✓Where stories live. Discover now