Hoofdstuk 14

4.2K 120 15
                                    

Ze kwamen uit bed en kleedde zich beide aan. Ze besloten om hun badkamer open te maken zodat ze minder afgesloten waren van elkaar. Eens ze de stap van fysieke intimiteiten hadden genomen, waren al de andere banale zaken niet meer relevant. Het idee van aparte badkamer leek futiel nu ze zo een intiem moment hadden gedeeld.

Ze stond naast elkaar voor de spiegel hun tanden te poetsen en Anna moest glimlachen door het ongelooflijk normale gevoel dat ze had. Ze stond naast haar man haar tanden te poetsen. Zonder bedienden, zonder maskers. Gewoon zij twee.

Bart spuwde in de pompenbak en vroeg. "Aan wat ben je aan het denken?"

"Niets. Ik vind het gewoon leuk om samen normale dingen te doen." Zei Anna nadat ze haar mond had gespoeld.

"Ik denk dat dat belangrijk is in een relatie. Samen normale dingen doen en het graag samen doen." Reageerde Bart. "Ik vind alles leuk, zolang ik bij jou ben."

Anna lachte. "Dat kun je nu toch nog niet weten, we kennen elkaar nog maar net. Wat als ik nu vreselijk irritante gewoontes heb zoals het dopje niet op de tandpasta doen, of de wc-rol fout hangen."

Bart keek haar serieus aan. "Dan geraken we daar samen door. Dit is ons huwelijk en de enige die het kunnen laten werken zijn wij. We zitten hier samen in en we moeten verdraagzaam zijn van elkaar. Ik verwacht niet dat het allemaal rozengeur en maneschijn zal zijn, maar ik verwacht dat we er allebei ons best voor doen. Kun je me dat beloven?"

Anna knikte, ze begreep zijn reactie en ze vond dat hij gelijk had. Haar moeder had haar verteld dat een huwelijk bestaat uit twee personen en dat het werkt of breekt met die twee personen. Ze wist van zichzelf dat ze haar uiterste best zou doen om het te laten werken en ze geloofde tot in het diepste van haar hart dat Bart hetzelfde ging doen.

Ze legde haar hand op zijn wang en glimlachte. "We zitten aan elkaar vast, of je het leuk vindt of niet. En ik ben van plan om er het beste van te maken."

Bart zijn serieuze blik verdween en hij glimlachte. Het was een glimlach die niet volledig zijn ogen bereikte. Er was nog iets dat hij achterhield voor haar, ze kon er haar vinger nog niet op plaatsen. Ze wist dat het niet de moment was om erover te beginnen, maar ze zou er het fijne van te weten komen.

Ze kuste hem zacht. Bart nam haar heupen vast en duwde haar tegen de muur terwijl hij de kus verdiepte. Anna kreunde zachtjes onder zijn lippen. Ze duwde haar heupen tegen de zijne en voelde Bart zijn beginnende erectie. Bart onderbrak de kus en ze stonden hijgend naar elkaar te kijken.

"Als we nu niet vertrekken, dan sta ik niet in voor mijn acties." Waarschuwde hij haar.

Anna glimlachte verleidelijk. "Die grot zal wel niet weglopen." En ze trok haar kleedje uit. Ze draaide zich om naar de douche en deed de sluiting van haar bh los. Ze keek achterom en gooide haar bh naar hem.

Hij ving hem op met een hand en keek haar aan met een verlekkerde blik.

"Ik denk dat we beter samen een douche nemen. Kwestie van water te besparen," zei hij in een lage sensuele toon.

Anna lachte en slaakte een kreetje toen hij achter haar aan liep in de inloopdouche. De douche was groot genoeg voor vijf mensen en Bart sloot haar in. Hij zette de douche aan en ze werden beide doorweekt.

"Bart je kleren." Lachte Anna.

"Die zullen wel weer drogen." Gromde Bart tegen haar nek. Hij beet haar zachtjes en ze kreunde in genot.

Bart draaide haar om met haar handen tegen de muur en ze hoorde hem zijn broek losmaken. Ze trilde in anticipatie van wat hij deze keer met haar zou doen.

Het Gemaskerd Huwelijk (18+) ✓Where stories live. Discover now