Hoofdstuk 12

5K 126 20
                                    

Warning! Mature contents ahead! Lezen op eigen risico. Je bent gewaarschuwd. Als je geen 18 bent moet ik je waarschuwen dat er volwassen thema's zullen volgen.

Ik weet dat jullie toch niet gaan luisteren dus...

Enjoy ;)

"Ben je hier nog altijd zeker van?" vroeg Bart terwijl hij Anna naar hun slaapkamer leidde. "Ik geef je je laatste kans om nu terug te trekken. Ik denk niet dat ik er mee zal kunnen stoppen eens we hieraan beginnen."

Anna knikte. Ze was nog nooit zo zeker van iets geweest. Dit was haar man en het werd tijd dat ze van hun huwelijk een echt huwelijk gingen maken. "Ik vertrouw je en ik weet dat je me nooit pijn zou doen." Ze glimlachte en nam zijn hand. "Vertrouw mij maar deze keer." Ze legde zijn hand op haar borst.

Hij kreunde en kneedde haar borst. Zij kreunde in reactie en nam zijn hoofd vast om hem te kussen. Hij legde haar zachtjes neer op het bed en ging op haar liggen. Na een liefdevolle kus op haar lippen kuste hij haar nek en ging naar beneden. Anna greep naar zijn broek om hem uit te trekken, maar hij hield haar hand tegen.

"Niet zo snel jij. Ik ga ervoor zorgen dat jij hiervan gaat genieten," zei Bart. Hij hield haar handen boven haar hoofd vast en zette zijn verkenningstocht voort.

"Maar ik wil jou voelen." Pruilde Anna.

"Daar zul je nog meer dan genoeg kansen voor hebben," zei Bart en hij trok haar nachtjapon over haar hoofd. Ze lag bijna volledig naakt op bed en hij bewonderde haar lichaam. "Jij bent zo fantastisch mooi Anna." Zei hij liefdevol en hij drukte een vederlichte kus op rechter tepel.

Anna bewoog onder zijn aanraking en zei ademloos. "Dat moet je wel zeggen omdat ik je vrouw ben."

Bart keek haar liefdevol in de ogen en zei: "Ik zeg het omdat het zo is. Jij bent mijn vrouw en ik ben ongeloofelijk tot jou aangetrokken. Mijn enige doel van vandaag is tonen hoe veel ik van jou hou en jou al het genot in de wereld geven."

Anna bloosde en kreunde toen hij haar tepel zachtjes omcirkelde met zijn tong. Met zijn vrije hand wreef hij zachtjes over haar andere borst. Hij masseerde de volledige heuvel en kneep zachtjes in haar tepel. Dit ontlokte haar nog een kreun. Hij wisselde af en zoog zachtjes aan haar tepel. Hij likte totdat de tepel gevoelig was en recht stond en beet er toen zachtjes in. Anna holde haar rug en smeekte voor meer.

Hij liet haar handen los en gaf haar borsten de aandacht met zijn beide handen. Hij rolde de tepels tussen zijn vingers in ging met zijn hoofd verder naar beneden. Hij trok haar slipje naar beneden met zijn tanden, wat Anna naar adem deed snakken. Ze nam zijn hoofd vast en Bart wachte om te weten of het niet was om hem tegen te houden, maar Anna duwde hem verder naar beneden naar de plek waar ze hem het meeste nodig had.

Hij kreunde en gehoorzaamde met liefde. Hij nam zijn tijd om kusjes te plaatsen rond haar schaamstreek, op haar dijen en haar buik. Overal behalve op de plaats waar ze hem nodig had.

Ze trok een beetje aan zijn haren om hem te leiden naar de plek waar ze hem wou, maar hij liet zich niet commanderen. Hij nam zachtjes haar handen vast en legde die op haar eigen borsten. Hij keek haar aan met ogen gevuld met lust en glimlachte voor hij een kus gaf op haar vrouwelijkheid. Haar ogen rolde achterover in haar hoofd en ze verloor alle besef van tijd en plaats terwijl hij haar verwendde.

Zijn tong vond zijn weg tussen haar schaamlippen en likte van beneden tot boven. Hij werd bedweld door haar geur en haar smaak en daarom likte hij haar nog eens en nog eens. Zijn tong dwaalde af naar boven waar haar clitoris op hem wachte. Tergend langzaam draaide hij met zijn tong over haar knopje en Anna ontplofte bijna van de sensatie. Ze had nog nooit zoiets gevoeld en ook nooit gedacht dat ze zoiets kon voelen.

Het Gemaskerd Huwelijk (18+) ✓Where stories live. Discover now