9🌠

2.7K 158 4
                                    

Ніч надворі, а я ще не сплю. Що за несправедливість робиться в світі? Чого зі стіни погрози я мала витирати? Ще й в дощ? Блін, завтра так і скажу директору, якщо він почне щось казати про те, що я не стерла той надпис. Його справді важко було стирати, я ж навіть швабру зламала об ту стіну... Ну ось таке моє виправдання буде, подумаєш...

Ранок.
Здається, я захворіла. Ну звичайно, адже прийшла додому вся мокра, через ту тупу школу(була ж злива).

-Мам, мені погано. Може в лікарню?-гукаю я.
-Що вже таке?
-Голова і мене тушнить.
-Ну випий таблетку та йди до школи, як стане краще. Якщо ні, то тоді вже лише до лікаря, - мама поцілувала мене у лоб і пішла на роботу.
-Гаразд.

Я так і вчинила, але особливого покращення не було. Але я ж Віта, тому мені ж просто потрібно іти у школу, що я й вчинила(да,я дурак).
Школа, знову ця популярність. Всі тебе знають, вітають намагаються поговорити з тобою. Це жах, ніколи цього не хотіла, ще й у моєму стані, мені нічого не хочеться. Голова розвалюється, якась ломка у тілі, та зовсім не бажаю я з кимось спілкуватися, хочу зануритись у свій світ.

-Віта, що з тобою? -підходить до мене мій однокласник Хайвен(P.S. друг, що спілкується з Менді, Анет та Кейт. Дуже класний та дружелюбний, ніколи не зрадить.)
-О привітик, все ок, який у нас урок?
-Алгебра, -говорить Хайв.

-Міс Віта, пройдіть до кабінету директора, -говорить мені чоловічий голос, позаді мене. Обертаюсь це директор.
*Блін, ну клас, везе мені. Ну гаразд йду на муки та лекцію про не виконання обов'язків, що покладені на мене самим директором *-уже думаю я.

-Можеш мене не чекати іди до класу,- говорю я Хайву,потім заходжу до кабінету директора і починаю свою промову вибачень...
-Да, знаю не виконала я ваше доручення, але я намагалася і швабру зламала, а потім ця злива, через яку я захворіла та погано себе почуваю....- говорила дуже швидко я та мене перебив він.
-Стоп, стоп, Віта не торохкоти. Я ось чого тебе покликав . 1- це сказати, що в неділю наступну повинний бути шкільний захід на якому присутність усіх обов'язкова, що забезпечити маєш ти, оскільки тебе в школі всі слухають. Також ти допоможеш з організацією цього заходу і це НЕ обговорюється. 2 що хотів то це подякувати, за те що витерла надпис, молодець. На цьому все можеш іти мені ще запрошувати інших представників шкіл на цей захід, тому він має бути на вищому рівні.
-Ні, ви, що? Чому? Як це?-гукала я, та директор мене уже не слухав, а спілкувався по телефону. Я вийшла із кабінету та побігла надвір до тої проклятої стіни.

Коли ти будеш моя? [РЕДАГУЄТЬСЯ]Where stories live. Discover now