🌠Perfectly

2K 121 10
                                    

В мене був просто жахливий настрій, зараз як зустріну Ірестія то йому не жити!
-Тобі хана, Ір!- вийшла я з кімнати і тримала в руках свій ноутбук настільки сильно, що здавалось я його навпіл розламаю в будь-який момент.

Але мій гнів відразу ж пропав після того, як я побачила, що на коридорах майже нікого не має. Всі хто залишився бігли в одному напрямку, тримаючи в руках то біти, то якісь палки, загалом щось тяжке. Спочатку я не розуміла, що відбувається? Куди всі біжать? Евакуація? Ми горимо? Тоді навіщо їм біти?

-Ей, чувак, що сталось?- зупинила я когось, він також біг в ту сторону що й інші, в руках тримаючи.. щось схоже на.. вказівку?
-Вовки і Троллі почали війну,- видавши таке він швидко побіг.
-Що?

Я сама вже не розуміла, але по інстингту почала бігти за всіма до пікового місця.
Пробираючись крізь натовп, мені ж треба бути в центрі сутички! І ось я в самому центрі подій, між двох вогнів.
Я побачила, що Вовки на чолі з Скотом стояли по одній лінії з права, в них усіх були куртки з спинним малюнком вовка і ось-ось якийсь однин крик чи випадковий рух і вони готові були вирушити в бій на суперників.

Я побачила, що Вовки на чолі з Скотом стояли по одній лінії з права, в них усіх були куртки з спинним малюнком вовка і ось-ось якийсь однин крик чи випадковий рух і вони готові були вирушити в бій на суперників

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

З іншої сторони я так зрозуміла були Тролі, на чолі з блондином, який так і горів комусь дати в морду. Вони ж були у однакових світшотах з написами на грудях "warriors". І ці круті чуваки Тролі?

 І ці круті чуваки Тролі?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Коли ти будеш моя? [РЕДАГУЄТЬСЯ]Where stories live. Discover now