Нова глава🤫

1.3K 115 16
                                    

Ох. 🐼 Якби мені ще за це платили, то я виставляла б щотижня. Так що не сваріться сильно. Як скоро вийде наступна глава залежить від ваших поставлених зірочок, а саме від їх кількості🐼 Зараз ситуація дивна - 500 переглядів і лише під 40 зірочок, це взагалі як???
####################

-Ір! - нарешті Віта змусила його зупинитись. - Що ти робиш! Це твоя мама!
- Саме так!- крикнув Ір та почав ходити з місця.
- Вона там! А ти біжиш від неї?
- А що я маю робити? Бігти до неї із розпростертими обіймами?
- Да!
- Ти не розумієш!
- Добре! Проте ти зараз робиш помилку! Ти неодноразово літав за нею в інший кусочок планети, стільки часу шукав, хвилювався і думав тільки про неї, а зараз вона тут! І що ти робиш? Послухай мене,- вона припинила кричати, адже бачила уже, що Ірестій чує її і так, вона взяла його обличчя в свої руки, щоб продовжити заспокоювати його. - В це важко повірити, я навіть уявити не можу, що ти зараз відчуваєш, але ти повинен заспокоїтися, взяти себе в руки та повернутись до своєї мами.
- І що я їй скажу? Запитаю де вона була увесь цей час?
- Вона повинна почути саме від тебе, як ти її чекав стільки часу, сумував за нею. Як ти її досі любиш не зважаючи ні на що, бо вона твоя матір. Розкажи їй, що ти відчуваєш і що було в твоєму серці увесь цей час коли її не було поруч. Не для того, щоб потішити її материнське его, а для самого себе. Бо це лише тобі потрібно. А потім можеш питати все на світі: де вона була, з ким була, чому приїхала і все що хочеш,- Віта помовчала кілька секунд, даючи Ірестію засвоїти її слова,- Ти готовий?
- Не знаю.
- Я знаю, що готовий. Вперед!
- Ти зі мною?
- Ні джедай, сьогодні ти підеш один. Сенсей тобі не потрібен в цій битві.
- Джин!
- Я жартую, чого ти? Іди. Давай-давай.

Ірестій повернувся в будинок, а Джин поїхала в свій ресторан, точніше в ресторан Рудольфа, де обіцяла замінити Ленді на посаді керуючої. Проте її мотиви туди поїхати були не такі прозорі, вона направилася суто через те, що Рудольф обіцяв бути там о 5 годині та розповісти їй про ситуації в Тролів, адже категорично заборонив приїжджати на засідання глав банди. Мінсон не поїхала туди не через Ірестія, чи наказ Рудольфа, а через те, що вона вирішила що це буде їй на користь. Її відсутність на засіданні може бути вагомим важелем для неї, якщо щось піде не так.

Рудольф був пунктуальним і приїхав в ресторан в ту ж годину, що й обіцяв. Він направився відразу в кабінет, просто махнувши головою Мінсон, щоб вона йшла за ним. Спочатку було мовчанням. Рудольф не знав з чого почати, а Віта не знала, що варто запитати в першу чергу.
- Тролі будуть закритою бандою, кожен буде підзвітний своєму наставнику. Всього буде 5 груп, відповідно 5 покровителів.
- Так мало?
- Покровителі будуть вибирати собі членів своїх груп, а не навпаки. Не більше 25 тролів в кожну групу. На чолі груп буде одна особа, що являтиметься лідером всіх Тролів. Ось така ієрархія буде в нас. Для цього всього упорядкування і тому подібному дано 2 тижні. Ти добилась чого хотіла.
- Але завжди є якісь мінуси,- припустила Віта.
- Є. І їх багато. 5 покровителів по 25 осіб це 125 Тролів, інших попруть геть з банди. Скажений Джо не був вибраний лідером над усіма групами Тролів і він вирішив покинути банду. Він відходить від усіх справ.
- Не може бути.
- І мало того, якщо тебе не вибере хтось із покровителів, ти не будеш членом банди. А якщо навіть і хтось візьме тебе в покровительство, то наврядче ти будеш виконувати все, що він накаже.
- Да, скоріш всього. Але суть не в мені...
- Покровителі вибрані, як і лідер банди,- перебив Рудольф її.
- Гаразд і що ти недоговорюєш?
- Лідер я.
- Ммм, як цікаво.
- В мене навіть не питали, я не буду. Мені це не потрібно, та й взагалі я не хочу.
- Ой, да кому ти це говориш? Сам себе переконуєш? Я знаю правду і вона відрізняється . Ти точно хочеш цього. І я навіть знаю, що буде далі.
- І що ж?- з цікавістю запитав Рудольф.
- Після того, як 5 покровителів міцно закріпляться на своїх позиціях ти тим часом переманиш їх на свій бік і вони дозволять робити тобі все, що завгодно. І ти зробиш. Зміниш нинішні нові правила і ведеш своїх Бунтарів в ряди Тролів. Після чого ви будете одним механізмом, до тих пір поки не появиться така як я.. непосидюча, нестримна і підніме бунт серед тролів проти співпраці із бунтарями, чи навпаки наставить бунтарів проти тролів. І вся твоя імперія рухне. Або можливо і раніше найдеться така особа ще до того, як ти зможеш отримати підтримку в своїх діях від покровителів.
- І що ти пропонуєш?
- Спочатку розкажи мені про свої наміри партнерства зовні, а не в середині банди.
- Треба перевірити усю документацію спочатку, а потім про щось говорити..,- почав Рудік.
- Ти й так все напам'ять знаєш! Так що давай кажи!
- В Тролів є борги, кілька незначних я покрию сам за власні кошти, а от основний складає значну суму, яку я сам наврядче зможу оплатити відразу.
- Ти хочеш розрахуватись зі всіма і відмовитись від їхньої співпраці назавжди?
- Да. Тролям заборгувало 2 автосалони, ми їх офіційно привласнимо і я віддам їх 2 відданим мені наставникам.
- А інші 3 наставники?
- Я ще придумаю.
- Поганий план.
- Ну вибач! Я не готовий був очолювати Тролів! Мені бунтарів вистачає!
- А що там в них?
- Все ідеально, претензій немає, навідмінну від всього цього. Ти випитуєш для чого? Хочеш сама покрити борг Тролів?
- Ні! Мій капітал явно менший від твого.
- Я бачив твої рахунки, так що не прибідняйся.
- Ці гроші не мої! Це Руіза і їх ще треба повернути! І впринципі я можу це вже зробити.
- Руіза? Цього придурка?
- Ні! Це його батька. Він того року перерахував на мій рахунок кошти, загалом довга історія. Але суть в тому, що вони не мої.
- Я не про цей рахунок. Я про той що був відкритий 7 років тому і щороку поповнюється на велику суму.
- Я думала цей рахунок захищений і приватний, як ти його найшов?
- Випадково. І ось що цікаво від був відкритий ще твоїм дідусем. І якщо він такий таємний то про нього знають кілька осіб. Постає питання, твій дідусь справді помер?
- Ти зараз серйозно це питаєш?
- А що? Це логічний висновок. Зараз твій дід офіційно помер, кайфує на повну, відсилає тобі кошти,а ти тут..
- А Я ТУТ!- перебила його Мінсон,- Страждаю через його смерть, боюсь швидкості, не сідаю за авто, а якщо й сідаю за кермо то в мене починаються приступи паніки, я ще забула про клаустрофобію і про той факт, що ти ж мені й допомагав знайти винуватців аварії де загинув дідусь! І чому були підроблені причини аварії його смерті... Це все тобі відомо, як нікому! Ти та людина, що знає більше за дорогих мені людей і після цього ти смієш говорити, що мій дідусь притворився мертвим ? Да пішов ти!
- Я.. не зовсім це мав на увазі, це ж жарт.
- Мені не смішно! І взагалі.. я.. Я передумала допомагати тобі в формуванні Бунтаро-Тролів і ноги моєї не буде в цій банді. Я все сказала,- вона встала і виходила.
- Зачекай, не йди.
- Куди ж я піду?- вона глянула години на телефоні,- Мій робочий час завершується через 1,5 год. Ось тоді й піду, а зараз ні,- вона вийшла.
- Ага, не йдеш! А сама пішла! Чорт! От придурок! Критин!
- Повністю з тобою згідна! Але ти тихіше, будь ласка, виражайся , бо заважаєш клієнтам,- привідкрила Віта двері, сказала і знову гупнула ними закриваючи і повертаючись в зал.
- Це мій ресторан! Що хочу те й роблю в ньому! Захочу кричати...,- він кричав у відповідь закритим дверям, а потім замовк, бо це було марно.

Коли ти будеш моя? [РЕДАГУЄТЬСЯ]Where stories live. Discover now