👑👑👑 🆘🔞🆘

2.4K 126 33
                                    

Автор:
Ірестій пішов голосно гримнучи дверима, він був скажено роздратований, увесь мокрий від віскі, що на нього вилила Віта. Роздратований, знервований майже в бешенстві. Зумів би все знести на своєму шляху. Він зупинився вдарив у стіну. Подивився по сторонах і зі словами : "Да, що вона собі думає? Хто вона така? От психопадка! Просто бісить". Він вернувся назад до кімнати, до Віти, аби завершити розмову з цією стервочкою. Його вже ніхто і ніщо, не могло зупинити.

-Знаєш що?- увірвався він без стуку в кімнату.-Я ще не договорив, бо...
-Да, блін! Пішов геть!- кричала Віта кидаючи в нього статуетку.
-Геть уже здуріла? Психопатка!- увернувся Ірестій.
-Це я психопатка? Критин!
-Дура!
-Ах ти ж придурок!- вона взяла сумку і швернула в нього.
-Сука! Заспокойся вже!- він зловив сумку, відкинув її вбік та підійшов до неї. Але Віта так просто не здавалась, вона почала його відпихати від себе і навіть бити, коли Ірестій ловив її у свої обійми.
-Досить вже!
-Не кричи на мене! Я тобі сказала валити, а ти вернувся, навіщо?- Ірестій тримав Вітині руки за спиною так, щоб вона не мала змоги вдарити його чи хоча б поворушитися.
-Я ще не договорив!-він дивився їй в очі, а вона намагалась відпихнути його.
-Зате я договорила! Останнє слово має бути завжди за "О великим Іром" да?
-Саме так.
-Тільки не тоді, коли ти розмовляєш зі мною!
-Як скажеш!- з посмішкою сказав він та поцілував її.
Цей поцілунок був не дуже довгим, але настільки імпульсивним, насиченим та пристрасним, що Ірестій відпустив руки від Вітиних та підняв їх до шиї і обхопив талію дівчини. Хоч вона ще супротивлялась, але потім піддалась поцілунку. Притиснувши Віту до свого тіла, він уже не відпускав її. Після такого дуже жагучого поцілунку Ірестій від'єднався від губ Віти. Він тихо дихав та чогось чекав, можливо знаку від дівчини, якого він не отримував досі, коли вперше її поцілував...

-Ненавиджу тебе,- тихо прошепотіла Віта та уже не билась і не хотіла прибити Ірестія.
-І я тебе,- з посмішкою сказав він, а потім взяв дівчину за талію та різко підняв її. Віта обхопила ногами стегна Ірестія та руками зав'язала шию. Вони розпалили вогонь між собою та з'єднувались в поцілунках, знову і знову. Ір прижав Віту до стіни та страсно досліджував руками її тіло.

 Ір прижав Віту до стіни та страсно досліджував руками її тіло

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

P.V. Віта.
-Це що вода?- тихо прошепотів Ір.
-Ага, я мала в душ іти,- сказала я вдихаючи повітря та руками поглажучи на голові його волосся.
-Ну так пішли двоє,- він схопив мене і відніс до ванної. Вода в душі була включена варто було лише зайти, але цей процес Ір навмисне розтягував, як задоволення для того, щоб зняти одяг один з одного.
Швидко розтібнувши халат, чуть не розірвавши його. Ір викинув його куда подалі, а потім починав знімати з себе одяг. В пориві пристрасті я також допомагала зривати з нього і цілувати його губи. Та ось ми вже без одягу.

-Акуратно,- сказала я, коли Ір ніс мене в душову кабінку. І ось цей момент. Наші гарячі тіла обливає вода, Ірестій тілує моє тіло: шию, губи... Я на моменті екстазу та бурхливого бажання. Відчуваю своїм тілом і бажання Ірестія - досить велике бажання, яке я відчуваю біля своїх ніг. Від чого в мене на обличчі появилась посмішка. Я наполовину своєї тверезості розумію, що зараз настане цей момент. Мій перший раз. Можливо варто було б сказати про це Ірестію?

-Зачекай, зачекай,- відсторонила я від себе його тіло.
-Що?- продовжував цілувати мою шию він та важко дихати,- Я тебе хочу,- прошепотів він.
-Мені потрібно тобі сказати...,- просто кайфую я від кожного дотику, подиху, поцілунку, —Я хочу... Сказати...,- блін а можливо і не варто говорити про це? Тим паче зараз?  —Ти ж мене не будеш кусати?- з дуру придумала я і все ж не наважувалась про такк йому розповісти.
-Ага, розмріялась. Сьогодні ти моя і я буду робити з тобою все, що захочу. Повір, кусати це ще не найгірше. Я від тебе 5 разів заводився і зараз умови ти точно не зможеш ставити.
-5 разів? Але я пам'ятаю лише три, коли було ще?- з посмішкою запитала я.
-Я тобі не скажу.
-Так не чесно, -я поцілувала його повільно проводячи язиком і покушуючи його губу , -Скажи.
-Не заставляй мене.
-Але ж я нічого не роблю,Ір, - наївно сказала я та притягнула до себе його обличчя і поцілувала. Плавно малюючи малюнки у його волоссі.
-Ага, нічого вона не робить, тільки ось цю пожежу прийдеться тобі тушити,- він проводив свою руку по моєму тілу все нище та нище.
-Яку пожежу? Аааа,- простогнала я, коли відчула, як Ір у мене увійшов. Цей момент мого першого разу варто було б запам'ятати кожну дрібницю, але в той момент алкоголь контролював мій мозок  більше ніж я сама. І цей оргазм, що я відчуваю завдяки Ірестію та його дотикам, поцілункам, мене зводить з розуму. Вода змиває з нас усе те, що ми робимо в даний момент.

-Кончиш в мене і ти труп,- це були останні мої слова перед неймовірним кайфом ейфорії, що ми відчували. А Ірестій лише засміявся та поцілував мене.

 А Ірестій лише засміявся та поцілував мене

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.


Коли ти будеш моя? [РЕДАГУЄТЬСЯ]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ