🌠 Переслідування 1

1.9K 117 18
                                    

user36840494 - ця глава спеціально для тебе😍😍😍 Дякую тобі за супер круті слова😊😊😊 мені безумно приємно було їх читати🐱🐱🐱 Я аж сплакнула.
Деякі глави будуть присвячуватись людям які мене підтримують і радують своїми коментами😘😘😘
Вибачте, що так довго небуло проди, знаю-знаю я бяка. 😳😳😳Ну що ж зробиш???😇😇😇😇
##########################

-Але...-продовжив він,-Не в цей раз, тому, що через тебе ми виграли.
-Тобто-о?- витираючи сльози сказала.
-В прямому, ми виграли. Але не треба було діяти за моєю спиною.
-Ах ти ж скотина, критин, придурок!- почала бити його в плече, -Ідіота кусок!!!!- я так горланила, що мене вся планета Земля чула. Він ще відходить тварь така! Втікає від мене!!! Посміла ця істота ще втікати!
-Да заспокойся ж ти!- переконував мене Ір і відходячи посміхався.
-Не смішно! А ледве себе не прибила, - стримуючи себе, щоб знову не заплакати, намагалась нагнати повітря на очі і махала руками.

-Вітаємо!- кричала наша команда і раділа перемозі, а я ревіла. Як тут всі замовкли і пропустили відстань до Ірестія для невідомого мені пацана з яким я уже була *близько* знайома.
Він встав навпроти Іра та дивився на нього і все. Жодного звуку чи навіть розмови, лише погляд. Вони стояли, як два барани, гордо тримаючи голову, ніби думками обмінювались про які ніхто не знає. Аж моторошно і тут я всхлипнула і цей незнайомець перевів погляд на мене, а Ір і далі тримав свою броню не відриваючи погляд від суперника. Той лиш посміхнувся до мене і вдаривши в плече Іра пішов далі по своїй дорозі, а за ним ще трійко хлопців.

-Хто це, чорт забирай, був?- виразилась я дивившись в слід хлопцям.
-Той з ким ти в житті не заговориш! - виразився Ір. Моєму погляду здивування меж не було,-Ти обіцяла!- все, що добавив Ірестій. І тут питання, я була твереза тоді????

-Так хто це?- все ж знову запитала я у нашого однокласника, члена моєї команди так, щоб Ір навіть не чув мої слова. Бо ми зараз маєм розходитись уже офіційно по домівках.
-Це був Пітер,- із возвеличенням сказав.
-Пітер?- чогось пригадую, але смутно. Чула це ім'я безліч раз, походу і обіцяла Іру не говорити з ним і не наближатись до цього Пітера, взамін він дозволив мені їхати спокійно на цей турнір. Але що тут відбувається?
-Ну да, ми вперше виграли в них, а саме ти нам в цьому допомогла і Пітер їде з програшом вперше, бо..,- і тут перервалась наша розмова, адже на мене летів з обіймами Брекстон, а біля нього йшла Дженін.

Коли ти будеш моя? [РЕДАГУЄТЬСЯ]Where stories live. Discover now