#17 ukončení?

320 13 20
                                    

Svou pusou jsem se přibližovala k jeho přirození a on vzdychal víc a víc.

Přiblížila jsem se a dostávala jsem čím dál tím větší strach. Je to cizí chlap a já to tady s ním mám...fuj nechci na to myslet. Když jsem se přiblížila, tak jsem si 'to' strčila do pusy a pomalu po něm jezdila. On vzdychal, ale po chvilce mě chytl za vlasy a udával si tempo sám. Já jsem ho jen nechala volně pohybovat mou hlavou. Chvilkami jsem se dávila.

Dělali jsme to takhle asi čtvrt hodiny. Pak jsem si na ně sedla. Bez zaváhání. Ne pomalu. Prostě tak jako když si rychle sednete na židli, tak jsem si na něj sedla. Bolelo to strašně, ale účel to splnilo. Já se chovala jako kurva a jemu se to líbilo. Jenom doufám, že Ronaldo nikomu nic neudělá.

Vyzkoušeli jsme několik poloh. Měla jsem tři orgasmi a on čtyři. Docela nepříjemné však bylo když jsem jeho sperma byla donucena polknout. Nabylo to jednou. Dvakrát se udělal do mě a dvakrát do pusy. Jeho nahořklá chuť..blé.

Nekonci jsem byla totálně zničená, měla jsem hlad a dělalo mi problém chodit. Sama nechápu jak jsem to mohla zvládnout. Jediné čeho se bojím je to, že neberu prášky a byli jsme bez kondomu. Co když budu těhotná? Hned zítra si půjdu koupit prášky, nesmím být těhotná.

Ronaldo/pán/brouček:"Takže tady jste viděli jak vypadá sex tady s ní. Jak jsem již řekl můžete mi napsat. Teď předávám slovo tady pánovi. Jaké to bylo?"

Pán:"Bylo to super. Nikdy jsem nečekal, že to bude až tak dobrý. Určitě to stojí za to. Jsem nadmíru spokojen a určitě jí doporučuju."

Ronaldo/pán/brouček:"A co si myslí tady děvka?"

Já:"Bylo to krásné. Miluju sex s cizími lidmi. Moc jsem si to užila a určitě chci co nejdřív dalšího chlapa. Už teď toužím po sexu." Musela jsem se strašně přetvařovat, ale co jiného říct.

Ronaldo ještě něco řekl a pak udělal detailní záběr na mou pipinku. Dotočili jsme video a ten chlap se na mě otočil, zmáčkl mi prsa, políbil mě a pak mě plácnul přes prdel.

Chlap:"Těch 5000 vám dám, ale pokud mi ještě teď vykouří a to pořádně dám vám deset."

Ronaldo/pán/brouček:"To záleží pouze na ní."

Já:"Klidně to udělám, budu jedině ráda." Ach ta přetvářka.

Já:"Miluju tvoje sperma ty krasavče." Pošeptala jsem mu do ucha.

Jak chtěl, tak jsem udělala. Vykouřila jsem mu, on měl další orgazmus, já to znovu spolkla, ale už mi to nevadilo. Zvykla jsem si na tu chuť.

Ten chlap dal Ronaldovi peníze. Poděkoval a dal mi papírek s jeho číšlem, plácnul mě po zadku a odešel. Když byl dostatečně daleko, tak jsem začala mluvit na Ronalda.

Já:"Tak co broučku? Dobrý?"

Ronaldo:"Víc než dobrý, výborný."

Já:"No prosimtě."

Ronaldo:"Chceš pravdu?"

Já:"Asi jo."

Ronaldo:"Ještě pořád se divím, že si neodpadla. Takový výkon? Nechápu jak to děláš, ale musím říct, že si svou práci odvedla skvělé. Když si chtěla pravdu, tak já bych to s tebou nejradši dělal taky."

Já:"Aha, děkuju." Cože to? Slyšela jsem dobře?

Ronaldo:"Promiň, nechal jsem se unést." Zčervenal.

Já:"Hmm." Nebylo mi moc dobře.

Zvedla jsem se a chtěla jsem odcházet, když v tom mě zastavil a políbil. Jeho rty jsou něžné. Do toho polibku dal spoustu vášně a citu, ale já jsem nespolupracovala. Co si to dovoluje? Jako kurva se mám chovat jen na video.

Když si všiml, že nespolupracuju, tak se odtrhl. Zřejmě si myslel, že spolupracovat budu, ale byl na omylu.

Ronaldo:"Promiň za všechno. Hlavně za ten polibek, ale i za to co jsem řekl. Jsem debil. Moc se ti omlouvám."

Já:"Hmm."

Ronaldo:"Fakt mě to mrzí, ale ty jsi tak krásná a.."

Já:"A?"

Ronaldo:"A já tě miluju."

Já:"Dobrý vědět, aspoň se od tebe budu držet dál." Ustoupila jsem o dva kroky.

Ronaldo:"Ne, to prosím nedělej. Už nikdy se to nestane."

Já:"Hmm."

Ronaldo:"Fakt se ti omlouvám. Myslím to vážně!"

Já:"Už se mi sakra neomlouvej. Zničil si mi život. Já mám přítele, mám děti, mám rodinu a spoustu přátel, ale musím ti tady dělat to co nejsem. Kurvu. Myslíš si, že mi to je příjemný? Myslíš si, že to dělám dobrovolně? Ne nedělám, dělám to pro moje nejbližší, protože ty by si jim jinak ublížil. Ani nevíš jak se cítím. Doma lžu, mám z toho trauma a ty mi pak píšeš, že budu muset dělat tohle a tohle jinak zabiješ tohohle a tohohle. Myslíš si, že mi to je příjemný nebo, že to snad chci? Nechci. A dneska jsem zjistila, že pro svou rodinu dělám strašně moc, ale kdyby nebyla, tak se z toho zhroutím. Jsem unavená, mám hlad, jsem zničená a takhle mám jít domů? Budu muset a řekla bych, že docela často. A aby se neřeklo, tak ty mě tady políbíš a řekneš mi, že mě miluješ a myslíš si, že ti padnu kolem krku? Nepadnu, a víš proč? Protože ty pro mě nic neznamenáš. Mám kolem sebe lepší lidí a ty to rozhodně nejsi. Sem chodím jak už jsem řekla kvůli mým nejbližším, takže ještě něco takovýho a slibuju, že ti rozbiju hubu, protože na to si energii schovávám." Křičela jsem na něj.

Ronaldo:"Ty máš děti?"

Já:"Jasně, že mám. Mám šťastnou rodinu a ty mě ničíš."

Ronaldo:"Tak takhle jsem nad tím nepřemýšlel. Nevím co ti mám na to říct. Dostala si mě."

Já:"Opravdu?"

Ronaldo:"Vím, jsem debil."

Já:"Věř mi, nejsi debil. Ty jsi totiž něco horšího." Dodala jsem.

Ronaldo:"Nic jsem nevěděl. Nijak jsem nad tím nepřemýšlel, ale máš pravdu. Dělám z tebe to co nejsi. Ničím ti život a ještě ke všemu si myslím, že to je normální, ale není. Víš co? Běž...jsi volná. Už to dělat nemusíš. Nechci nikomu ničit život a obzvlášť ne tobě. Takže pokud nechceš tak to nedělej."

Já:"Jako vážně?"

Ronaldo:"Ano."

Já:"Tak to je boží. Konečně něco co je normální z toho co jsi řekl."

Ronaldo:"Tím, že budu dělat tohle si tvoje srdce nezískám. Nechceš začít od začátku? Nic z tohohle."

Ja:"Ne nechci!" Oblékla jsem se a odešla jsem.

Tak co vy na to?

Doufám, že se vám další kapitola líbila
Pokud ano, budu ráda za každý hlas a komentář

Jste strašně boží❤❤
Dostali jsme se na 34. místo v kategorii fanfikce.
Miluju vás❤❤
Jste to nejlepší fanoušci co jsem mohla mít😇

Dnes je příběh trochu kratší, ale snad to nevadí
Chtěla jsem to nechat trochu napínavé

Mám vás moc ráda
Vaše Anet0123❤❤

1095 slov

Ewitch a její život ||Jmenuju Se MartinWhere stories live. Discover now