#6 podivný Martin

687 15 5
                                    

Skoro mi přijde jak, kdybych do té budoucnosti viděla...a pokud se to na co myslím stane jdu k psychologovi, aby mi to vysvětlil, protože pokud se to stane, tak se budu bát mích vlastních myšlenek...

Teď je večer a už jsem vykoupila děti, dala jim večeři, a uložila jsem je do postele. Momentálně koukám na "Paranormal Activity", vím je to hororovka, ale mě to dost baví. Mě vlastně celkově baví temnota, nadpřirozeno, paranormální jevy, ale zase jen v určité míře. To, že mě to baví je asi i důvod, proč jsou nějaká videa s takovouhle tématikou.

Čekám na Martina, pořád se nevrátil je pryč už přes 6 hodin a já o něj začínám mít strach. Zapnu si zprávy a v nich je něco o tom, že zase vykradli banku..myslím si, že by jí měli více chránit když je to tenhle měsíc už potřetí.

Dokoukám zprávy a Martin stále nepřišel, tak mu volám...nezvedá to. Volám mu znovu, znovu a znovu. Po 12 pokusu mi to konečně zvedl.

Já: "Můžeš mi kurva vysvětlit kde jsi, mám o tebe strach víš", seřvala jsem ho.

Martin: " Na hřbitově." Odpověděl.

Já: "A to jsi mi to nemohl třeba říct?" Zeptala jsem se.

Martin: " No tak pojď za mnou." Řekl.

Já: "Dobře, tak zatím ahoj." Pozdravila jsem.

Zvedla jsem se a oblékla si oblečení vhodné na hřbitov. Potom jsem šla zkontrolovat děti, aby spinkali a když jsem viděla, že spí, tak jsem si šla obout boty. Vzala jsem si bundu a šla k hřbitovu. Přišlo mi divné, že na hřbitově ještě nezavřeli, a že se tam chce Martin scházet, protože hřbitovy moc nemusí, ale když chce tak proč ne?

Po cestě na hřbitov mi přišlo, že mě někdo sleduje. Vždy když jsem se otočila jsem nikoho neviděla, ale jen jednou jsem viděla velkou černou postavu, která šla za mnou. Možná si říkáte, že to není strašidelné, ale ve tmě? To by jste změnili názor. Ještě k té postavě. Já jsem se vždy lekla i když třeba jen zašustilo listí. A pokud si právě teď říkáte: "Ty jsi divná, máš nebo nemáš tedy ráda temno? Proč jdeš teda na hřbitov?" Tak já vám to řeknu, mám ráda zjišťování a koukání na temno, ale nemám ráda to když to zažiju. A navíc to není to stejné. Tohle je jak kdyby mě někdo sledoval. Na hřbitov jdu kvůli Martinovi.

Když jsem přišla k hřbitovu, tak jsem viděla Martina stát u hrobu, šla jsem za ním. Když jsem k němu přišla viděla jsem jak se zabouchla brána hřbitova.

Já: " Martine, máme problém." Vyděšeně jsem vyjekla.

Martin: "Ne, my nemáme problém, ale ty máš problém." Řekl s úsměvem..nechápala jsem ho.

Já: " Jak já?" Nechápala jsem.

Martin neodpovídal a já se začala bát. Koukla jsem se na hrob, u kterého stál a bylo tam napsáno Eva Kučerová. Teď už jsem to začínala chápat, ale už bylo pozdě. Bylo pozdě na útěk, a tak jsem jen čekala co se mnou Martin udělá...spletla jsem se v něm, je to vrah a ten hrob je pro mě.

Martin se ke mně přiblížil a řekl: "Teď tady velím já, budeš mě poslouchat nebo to budeš mít dost blbý a nedopadneš nejlíp." Pousmál se a koukal na hrob. Já jen přikývla. On pokračoval: " Jsem rád, že se mnou souhlasíš. A jelikož jsi teď řekla, že uděláš vše co budu chtít, tak ti nařizuju sundat si tričko a podprsenku, ale tak aby to vypadalo, že jsi děvka. Já si to budu natáčet a pokud tam bude sebemenší chyba budeš hodně potrestána. Domluveno?" Řekl a já na se něj jen nechápavě dívala. "Odpověz mi, ti říkám." Řekl hrubým hlasem. Já se zmohla na pouhé: " Budu dělat to co řekneš, hlavně mi neubližuj!"

On si vytáhl kameru, zapl si světla a namířil je na mě, potom řekl: "Teď budu mluvit, ty dělej co máš do videa a chovej se nadrženě.". Já ho nechápala jak se mohl, takhle změnit, ale udělala jsem co řekl. Bála jsem se ho.

Video co Martin natáčel
Martin: " Takže dneska tady máme tuhle děvku, kterou budeme mít ve videích docela často, je to kurva, která si nechá líbit vše, takže mi do komentářů můžete psát co jí mám dělat"

Já se vrtěla do toho jak mluvil, chvílema jsem si zkousla nebo oblízla ret a dělala jsem sexy pózy.

Martin: "Prý si pro nás něco připravila, popravdě sám nevím co, ale zajímá mě to a uvidíme co z ní vyleze"

Jelikož jsem měla košily, tak to byla pro Martina další výhoda. Stále jsem se vrtěla, oblizovala rty a sem tam jsem si zkousla spodní ret. Pomalu jsem si rozepínala košily a předkláněla jsem se. Když jsem jí rozepla přišla na řadu podprsenka...chce děvku, má jí mít. Různě jsem se nahýbala, vášnivě koukala na Martina a kameru. Vyndavala i zandavala jsem svá prsa zpět do podprsenky, až jsem si nakonec podprsenku sundala. Martin vypadal nadrženě a toho jsem chtěla docílit.

Martin: "Wau, tak to jsem nečekal. Pokud chcete videa s ní, tak dejte like a znovu opakuju do komentářů mi můžete napsat co má dělat ve videu. Doufám, že se vám video líbilo, já se s vámi loučím a Ba~dum~tss
Konec Martinova videa

Martin: " Wau, tak to jsem fakt nečekal. Potrestaná nebudeš, zvládla si to, ale mám pro tebe další úkol....

Ještě chci aby Ewitch a Jmenuju Se Martin věděli, že je to pouhá fanfikce a není myšlena jako urážka.

Dneska je to trochu kratší kapitola
z Martina se stává takový drak
a tak by mě zajímalo, co si myslíte, že si Martin vymyslí za úkol.
Pište mi to prosím do komentářů.
Samozřejmě mi tam můžete i psát to jak si myslíte, že to dopadne (tento děj) a nebo co jste čekaly v téhle kapitole.

Popravdě děj mám vymyšlený, ale dnes mě napadlo tohle, takže jsem děj změnila. Ale myslím si, že vám to vadit nebude a že si časem zvyknete.

Dále bych chtěla poděkovat za neuvěřitelných 90 přečtení, za každé přečtení mám velkou radost.

Dále bych vám chtěla říct, že tento příběh jsem zaslala samotné Ewitch do soutěže o nejlepší fanfikci, kde jsem vyhrála.

Chtěla bych tím poděkovat i samotné Ewitch, protože už jsem dlouho přemýšlela nad fanfikcí a žádná mě nenapadla, až pouze potom, co se vyhlásila tahle soutěž jsem dostala myšlenku.

Dále se omlouvám za mě chyby v příběhu.

Doufám, že jste si příběh užili
Budu ráda když mi dáte 🌟nebo komentář 💬
(Jak už jsem říkala)

Užijte si zbytek večera a u další kapitoly zatím ahoj
S pozdravem Anet0123 ❤❤

1086 slov

Ewitch a její život ||Jmenuju Se MartinOnde as histórias ganham vida. Descobre agora