#16 video

338 8 36
                                    

Neznámý:"Na sobě nebudeš mít podprsenku, budeš mít tanga a budeš mít téměř průhlednou košilku. Musí ti být vidět prsa. Vezmeš si hodně hodně krátké kraťasy. Musí ti být vidět kus prdele. A radím ti, poslechni mě."

Já:"To oblečení nemám."

Neznámý:"Je za dveřmi. Pa kotě, těším se na tebe."

Teď mám divný pocit. On o mě ví téměř všechno, ví kde bydlím a je dost možné, že mě sleduje. Chce ublížit mě a nebo mým nejbližším a tím mě vydírá. I přesto, že nechci tak ho musím poslouchat. Radši to ani neřeknu policii, protože by mohl někomu něco udělat. Jsem v koncích, nevím co dělat. Budu tam muset jít, ať se mi to líbí nebo ne, ať se mnou bude chtít dělat to co bude chtít, i kdyby mě ošahával a nebo mě chtěl znásilnit....musím tam jít. Dělám to pro mé přátele a rodinu, nedělám to pro sebe, protože vím, že já si tím ubližuju, ale ostatním pomáhám. To mi dodává odvahu. To mi dodává odvahu jít za tím úchylem, který se vydává za Martina. To mi dodává tu odvahu nebát se i přesto, že vím jaké to může mít následky. Pro mojí rodinu a přátele bych zkrátka udělala všechno.

Je půl pátý. Už půl hodiny sedím a přemýšlím nad mým rozhodnutím. Udělala jsem vůbec dobře? Stále si to opakuju a přesvědšuji se, že ano.

Zvedám se a jdu si pro to oblečení za dveře. Vůbec nevím jak takhle projdu kolem Martina. To co vím je však to, že mu řeknu, že jdu za kamarádkou. Řeknu, že potřebuje s něčím pomoct. Doufám, že mi uvěří.

Beru si oblečení a běžím do koupelny. Umeju se, abych byla čistá a obleknu si to co mi dal za dveře. Přes tu košili jsem si dala mikinu a přes kraťasy zase džíny. A sebou si beru kabelku, takže do ní to oblečení potom dám. Jinak to udělat nemůžu. Jinak to nejde.

Kouknu na čas a vidím, že za patnáct minut je šest. Zvedám se a jdu ke dveřím se obouvat. Vezmu si boty na podpatku, aby mi to ladilo ke kraťasům a košili. Teď, ale vypadám jako debil. Martinovi jsem řekla, že jdu pomoct kamarádce, a že nevím jak dlouho se u ní zdržím. Uvěřil mi.

Vyrazila jsem a kousek od paneláku jsem se svlékla, oblečení jsem si dala do kabelky. U restaurace jsem byla téměř přesně. Přišla jsem tam za minutu celá. Přesně v šest za mnou přišel tak chlap, se kterým jsem už jednou měla to dočinění. Jediné co mi řekl bylo "pojď za mnou". Já jsem neřešila kam a ani proč. Bylo mi to jedno, on by mi to stejně neřekl.

Dorazili jsme na nějakou louku. Nevěděla jsem co mám čekat. Seděl tam nějaký chlap. My jsme šli k němu. Bála jsem se. Když jsme byli téměř u něho, tak mi 'Martin' pošeptal do ucha "Budeš se chovat stejně jako minule." Já jsem kývla hlavou a ještě se to zeptala na jednu otázku. "Jak se vlastně jmenuješ? Vím, že nejsi Martin, ale chtěla bych vědět jak ti mám říkat" On mi odpověděl jednoduše "Do videa a nebo před lidmi, jako třeba dnes mi říkej pane. No a jinak, což znamená mimo lidi mi říkej broučku. Jinak mi říkat nesmíš. Jenom tak jak jsem ti řekl a jenom tak kdy jsem řekl. Znamená to teda, že i při telefonování se mnou, i kdyby byl Martin poblíž mi budeš říkat broučku. Je ti to jasné." Já jsem zase kývla a zeptala jsem se ho "Broučku? Jak se jmenuješ jménem?" A on se pousmál a řekl "Jmenuji se Ronaldo a jsem rád, že jsi mě pochopila."

To už jsme byli u neznámého muže. Já jsem to moc nechápala, ale tušení jsem měla. Co když budu děláš a tím mužem něco do videa? Toho jsem se bála nejvíce.

Ronaldo/pán/brouček:"Takže vítejte u dnešního videa. Dnešní video je zase s touhle děvkou. Dneska jsem si k ní přizval hosta. Je to muž, který mi napsal díky minulému videu. Odkaz v popisku. Chtěl si tady s ní trochu zadovádět. Pro mě to samozřejmě nebyl problém. Jediná podmínka bude, že to bude na video. Neměl s tím žádný problém a tady naší kurvičce to samozřejmě nevadí. Té nevadí nic. Pokud by jste teda chtěli něco s ní, tak mi určitě napište na mail, který je taky v popisku. Konec okecávání a jdeme na to"

Ronaldo mi gestem ukázal abych šla za tím chlapem. Já jsem se teda zvedla a šla. Dál jsem to taknějak pochopila, ale chtěla jsem být zase dobrá, aby vážně nikomu nic neudělal. Znamenalo to pro mě tedy to, že jsem musela zařídit jeho nadrženost a to dost velkou.

Šla jsem k němu pomalu. Každým krokem jsem si rozepínala knoflíčky na košili, když jsem došla k němu, tak jsem si mu sedla do klína. Začala jsem si otírat zadek o jeho chloubu. Bylo to nechutné, ale co se dá dělat. Musela jsem ho jakoby "mučit" šlo mi to. Vzdychal a bylo vidět, že už to nevydrží. Zvedla jsem se tedy a sundala si velmi pomalu kraťasy. On se na mě se zájmem díval. Svlékal mě pohledem, chtěl mě vidět nahou. Chtěl mě vidět, chtěl šukat. Bylo to na něm vidět. Já jsem se k němu pomalu přibližovala. Když jsem byla kousek od něj, tak jsem si klekla a pomalu si začala svlékat kalhoty. On si to užíval. Vždy když jsem se ho dotkla. Když jsem mu ty kalhoty sundala, tak jsem si stoupla. Sundala jsem mu i tričko a začala jsem ho líbat, on spolupracoval, ale byl odtažitý. Vzala jsem mu tedy obě ruce a položila si je na prsa. On mi je mačkal a začal mě dravě líbat. Po nějaké době jsem se odtáhla. Nadechla jsem se a sedla si na něj. Vzala jsem jeho ruce a položila si je na zadek. On to pochopil a svižně mi sundal tanga. Byla jsem nahá, ale on ještě ne. Klekla jsem si proto a pomalu mi prsty přejížděla po chloubě. Zřejmě už to do mě chtěl zasunout, ale já mu to ne a ne dovolit. Chvilku jsem tak ještě jezdila a po chvilce jsem mu rychle sundala boxerky. Měla jsem, ale menší problém. Neberu antikoncepci a neměli jsme kondom.

Svou pusou jsem se přibližovala k jeho přirození a on vzdychal víc a víc.

Tak tady bych to ukončila
Chtěla jsem to udělat napínavé a navíc je dneska můj příběh zase dlouhý.

Znovu bych vás chtěla požádat o to co byste chtěli odemě k Vánocům. I kdyby to byla kravina. Pište mi to do soukromých zpráv a nebo pod příběhy

Děkuji vám moc, jste super. Překonali jste 5,5tisíce přečtení. Miluju vás, nikdy jsem nečekala, že někdo můj příběh začne číst. Počítala jsem s tím, že budu mít tak 10 přečtení a nikomu se můj příběh nezalíbí, takže vám všem moc moc moc moc děkuju❤❤❤

Dneska jsem napsala kapitolu, nějak víc mě začalo bavit psát. Hned jak dopíšu tenhle příběh už budu psát další.

Napadlo mě, že bych mohla až do Vánoc vydávat kapitoly každý den. Co na to říkáte?

Jinak vám moc děkuji za vaše hlasy a komentáře☺

Miluju vás,

Vaše Anet0123❤❤

1192 slov

Ewitch a její život ||Jmenuju Se MartinWhere stories live. Discover now