hoofdstuk 11

1.6K 62 0
                                    

Pov Amy

Ik leg een paar dikke truien in mijn koffer en stap in de auto. Mijn ouders geven me een knuffel en ik stap naar de bus die voor school staat.

Ik leg mijn koffer in de bagageruimte en ga naast Caleb zitten. We rijden in stilte naar het vliegveld. We stappen in het juiste vliegtuig. Ik steek mijn oortjes in en zet mijn muziek op.

Uren later stappen we uit het vliegtuig en worden we verwelkomd door een ijzige kou. We stappen naar de kleedkamers. Ik pak een setje warme kleren uit mijn koffer en trek ze gauw aan.

Lea, één van mijn beste vriendinnen vroeger, komt binnen en kijkt me walgend aan

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Lea, één van mijn beste vriendinnen vroeger, komt binnen en kijkt me walgend aan. Ik kijk haar uitdagend aan "wat is je probleem" zeg ik uitdagend. Ze kijkt me spottend aan "mijn probleem?" vraagt ze lachend. "Wat is jouw probleem, wat zou Tess denken als ze je zo ziet? De grootste slet van de school" ze gooit de deur woedend dicht.

Ik stap lachend terug naar de klas. Caleb kijkt me fluitend aan "die broek staat je goed" zegt hij wijzend naar mijn strakke leren broek. Ik giechel en zie Lea ons walgend aankijken. De laatste leerlingen komen bij ons staan en we vertrekken terug naar de bus.

Caleb en ik zitten helemaal van voor, het is al helemaal donker buiten. We rijden over een verlaten bosweg door de omleiding. Ik kijk naar de weg terwijl ik terugdenk aan Lea haar woorden.

Er loopt opeens een jongen op de weg. Hij heeft een t-shirt met korte mouwen aan, een jeansbroek maar geen schoenen. De chauffeur draait met zijn stuur naar rechts waardoor we de heuvel afrijden. Iedereen begint te gillen terwijl we door de bomen rijden. De chauffeur doet zijn best om zoveel mogelijk bomen te ontwijken. Hij drukt hard op de rem en we komen tot stilstand op een open plek. Iedereen stapt duizelig naar buiten.

Ik zak door mijn benen en lig op de grond. Ik voel me al wat beter en ga terug recht staan. Ik draai me om en word omvergelopen door iemand. Ik val gillend op mijn rug in de sneeuw. Ik draai me om en zie een vrouwelijke gestalte met een zwart t-shirt en een korte spijkerbroek over de grond rollen.

Ze ligt met haar rug naar ons toe en iedereen kijkt haar aan. Ze draait zich vol paniek om en iedereen haalt geschokt adem "Tess?"

Pov Haven

Ik rol door de sneeuw en kom paniekerig recht. Mijn hoofd bonst en ik hoor een paar mensen geschokt ademhalen. Ik kijk om me heen en zie mijn oude klas me verbaasd aankijken. Ik hoor iemand aanlopen en pak mijn wapenstokken. Ik kijk gefocust naar de kant waar het geluid vandaan komt en haal opgelucht adem als ik zie dat het Jace is. Ik kijk hem even aan voor ik op hem af ren.

Ik spring in zijn armen waardoor we lachend op de grond komen. Ik lig nog steeds bovenop hem en kijk recht in zijn bruine ogen. Hij drukt zijn lippen op de mijne en even vergeet ik alles en iedereen om me heen "eindelijk!" horen we een bekende stem roepen.

We draaien ons om en zien de rest van de trainingsgroep staan. Ik begin te blozen en ga van Jace af. Ik loop op Bella af en geef haar een knuffel. Ik kijk helemaal hyper naar de verstrengelde handen van Bella en Jake. Ze zien me kijken en beginnen te lachen. Jace legt zijn arm op mijn schouder en geeft een kus op mijn wang waardoor duizenden tintelingen door mijn wang gaan.

Er klinkt geristsel in de struiken en we zijn direct alert. Ik pak mijn wapenstokken en de pijl en boog die een paar meter verderop is beland door mijn val.

De eerste bewaker rent uit de struiken en Bella gooit haar werpsterren. De man wordt recht in zijn keel geraakt en valt dood op de grond. De andere bewakers vallen aan. Ik vuur een pijl af de iemand recht in zijn hart raakt. De andere bewakers zijn te dicht. Ik pak mijn wapenstokken en slaag tegen de knieholte van een bewakers. De bewaker valt op zijn knieën en ik beuk zijn schedel in. Iemand pakt me langs achter vast en ik raak niet los, ik kan hem zelfs geen kopstoot geven. Ik laat een tak aan een boom groeien en laat hem rond de keel van mijn aanvaller samentrekken. De bewaker laat me los en ik schiet gauw een pijl door het hoofd van een bewaker die Ari wilt neerschieten.

Alle bewakers zijn nu uitgeschakeld en de sneeuw is rood gekleurd van het bloed. Ik berg mijn wapens op en kom even op adem. Jace trekt me in een knuffel en ik verberg mijn hoofd om zijn t-shirt. Ik realiseer me dat mijn oude klas er nog is en draai me gehaast om. Ik lach verlegen naar de geschokte mensen. "Oeps"

Kidnapped Assassin's (Nederlands) (voltooid)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon