hoofdstuk 12

1.6K 58 20
                                    

Er vormen zich allerlei groene krullen op Tess haar gezicht. Een tak achter hun begint te groeien en vouwt zich om de nek van haar aanvaller. De aanvaller laat haar los en hij valt neer in de sneeuw. Ze schiet een pijl door het hoofd van een andere aanvaller. Een tijdje later zijn alle aanvallers dood of bewusteloos. De jongen die ons by the way heeft laten crashen trekt Tess in een knuffel en ze verbergt haar gezicht in zijn t-shirt. Ze draait zich om en kijkt ons aan "oeps" zegt ze. "Is dat alles dat je te zeggen hebt, 'oeps'!" roep ik kwaad. Ze kijkt me triest aan.

Pov Haven

Ik kijk haar triest aan. Ze draait zich om en loopt de bus in. Ik kijk de groep aan en ik zie dat Emma flirterig naar Jace kijkt. Ze geeft hem een verleidelijke knipoog. Ik stap op haar af en geef haar een stomp tegen haar kaak. Ze valt kreunend op de grond en ik stap terug naar Jace. Hij kijkt me lachend aan en geeft een kus op mijn wang "that's my girl" fluistert hij grijnzend in mijn oor. Ik glimlach en geef hem een kus op zijn lippen. We stappen terug naar onze trainingsgroep.

Ik kijk de groep rond "misschien moeten we je oude klas helpen om hier weg te geraken" zegt Ari terwijl ze naar de klas of eerder gezegd iemand kijkt. Ik volg haar blik en zie dat ze naar Charlie kijkt, de knappe nerd. Ik kan het haar niet kwalijk nemen, hij is gewoon hot.

(OMG look at him

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(OMG look at him. Als je dit niet hot vind, weet ik het ook niet meer😍)

Ze ziet dat ik haar blik volg en kijkt gauw om. Terwijl we allemaal naar de weg stappen zie ik Charlie naar Ari kijken. Ik ga ze zo hard koppelen. Ik grijns en pak Jace zijn hand. "Waarom lach je?" vraagt hij. Ik beweeg mijn hoofd naar Ari en Charlie die elkaar blikken toewerpen als de ander niet kijkt. Hij glimlacht en kijkt me aan "je gaat ze koppelen niet?" ik knik hevig "wat had je anders verwacht, weet je al een ship naam?" hij schud lachend zijn hoofd en geeft me een knipoog.

Ik laat hem los en stap naar Charlie. "Hey Charl" ik noem hem altijd Charl, ik heb geen idee waarom. "hey Tess" zegt hij twijfelend. "je hoeft me niet Tess te noemen. Mijn naam is Haven" hij kijkt me niet begrijpend aan. "Ik zal het jullie zeker moeten uitleggen, niet?" hij knikt en werpt weer een paar blikken naar Ari. "Het begint echt op te vallen" zeg ik glimlachend. Hij kijkt me aan terwijl hij bloost.

Ik stap naar Ari die 10 meter verderop stapt en begin met haar te praten "wacht even, mijn veter zit los" zeg ik terwijl ik buk "Haven, we hebben geen schoenen" ik zie Charlie dichterbij komen "weet ik" ik kom recht en duw Ari net wanneer Charlie voorbij komt waardoor ze tegen elkaar botsen en op de grond vallen. Ik stap terug naar de rest van de trainingsgroep die niet bijkomen van het lachen "klasse Haven, klasse" zegt Bella lachend. Ik lach mee.

"Lea! Wacht even" Lea draait zich om en kijkt me aan. Ik ga naast haar stappen "wat is er met Amy gebeurd?" vraag ik. Ze kijkt me aan "nadat je ontvoerd werd, is ze de kluts kwijtgeraakt. Ze is nu de grootste slet van de school" zegt ze bitter. "Wat is er gebeurd tussen jullie?" vraag ik nieuwsgierig. "Sinds ze Caleb zijn slet is, slaat ze altijd mijn boeken uit mijn handen en laat ze me altijd struikelen in de gang" zegt ze kwaad. Ik staar bedenkend naar de sneeuw voor me. Om een of andere reden heb ik het niet zo koud, waarschijnlijk komt het door wat we dan ook zijn geworden.

"Waar zijn we eigenlijk?" vraag ik na een tijdje. "Rusland" Bella en ik kijken elkaar aan en we beginnen blij te gillen. Iedereen kijkt ons aan alsof we gestoord zijn, wat deels ook wel klopt. "we zijn half Rus" zegt Bella als ze iedereen hun vragende blik ziet. "Hoe bedoelen jullie, half Rus?" vraagt Catharina.

"Wel, toen we nog klein waren, hebben we een keer in het kantoor van 'de baas' ingebroken. We keken een paar dossiers in en vonden uit dat we half Rus zijn. Maar over onze andere nationaliteit werd er niets over vermeld." leg ik uit. "Bij mij was dat hetzelfde" zegt Mark opeens. "In mijn dossier stond dat mijn moeder een Belg was maar over mijn vader zijn nationaliteit stond er niets vermeld" de hele groep begint door elkaar te praten.

"Dus, wat is jouw nationaliteit?" vraag ik aan Jace. "Mijn vader was een Brit" zegt hij met zo'n hot Brits accent. Bella en ik werden vroeger gemarteld als we ons accent gebruikten dus we verbergen het altijd maar ik laat het voor nu gewoon. Het heeft toch geen zin meer.

Ik stap naar Ari "hoe gaat het met Charlie?" vraag ik nieuwsgierig. Ze kijkt me lachend aan "nog bedankt voor die subtiele actie" zegt ze sarcastisch met haar Amerikaans accent. "Je bent Amerikaans" zeg ik een tikkeltje verbaasd. Ik had eerder aan Frans gedacht.

We stappen terug naar de rest van de trainingsgroep en beginnen te praten.

"Als jullie klaar zijn met elkaar te leren kennen, zouden we heel graag naar ons hotel gaan!" roept Amy op 20 meter afstand. "Is zij echt vroeger je beste vriendin geweest?" vraagt Gigi met een geïrriteerde blik op Amy. "Ze was niet altijd zo. Vroeger keken we altijd Harry Potter en doctor who samen" zeg ik triest. Jace kijkt me hyper aan "vind je Harry Potter en doctor who leuk?" vraagt hij . Ik knik en het begint tot me door te dringen "vind jij ze leuk?" Vraag ik "natuurlijk vind ik Harry Potter en doctor who leuk, ik ben een Brit" zegt hij lachend. Ik geef hem een kus op zijn lippen "nerds" kucht Max. We laten elkaar lachend los en stappen verder.

Ik hoor iets suizen en opeens hou ik een pijl in mijn hand die op mijn keel afging. Ik gooi de pijl op de grond en hou er nog een paar tegen. Een pijl raakt mijn arm en ik val op de grond. Er worden tientallen pijlen afgeschoten en ik duik ineen op de grond.ik zie de pijlen op me afkomen. Alles gaat in slowmotion en ik kan me niet bewegen.

Nog 5 seconden.

4.

3.

2.

1.

....

_____________________________
Aaah, cliffhangers. Kut als je die tegenkomt in een verhaal dat je leest maar geweldig om er een te schrijven.

Je kan uit dit hoofdstuk al wat meer over me te weten komen.

- Harry Potter en doctor who verslaafd

- Brits en Russisch accent is fucked up hot.

Sorry voor de late updates vooral voor degene die ook de Alpha wolf lezen. Ik heb al 2 weken geen nieuw hoofdstuk geplaatst.

Sorry xx

Gallifrey-stands out (verlaat de ruimte met een Moonwalk)

Kidnapped Assassin's (Nederlands) (voltooid)Where stories live. Discover now