hoofdstuk 14

1.4K 58 3
                                    

Ik word wakker en trek mijn kleren aan. Jace is ondertussen ook al wakker geworden en geeft me een kus in mijn nek "wat is dat op je schouder?" vraagt hij verbaasd. Ik kijk hem vragend aan en kijk op mijn schouder. Er staat een soort van gouden tattoo van een boom op.

(Maar dan goud)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Maar dan goud)

Ik weet dat ik diep slaap maar zo diep nu ook toch niet? Ik kijk naar Jace en zie dat hij er ook een heeft. Ik raak Jace zijn tattoo en en voel hem rillen onder me dit is creepy. "Ben ik het helemaal mee eens." Zegt Jace opeens. "Waarmee?" vraag ik verward. "Dat dit" hij wijst naar onze tattoos "creepy is" zegt hij. "Maar ik heb helemaal niets gezegd" zeg ik verward. Hij kijkt me vragend aan "jawel, ik hoorde je" "ik dacht eraan maar ik heb het niet hardop gezegd" stotter ik.

Sinds wanneer is mijn leven zo creepy geworden? Sinds je ontvoerd werd misschien? Hoor ik zijn stem in mijn hoofd zeggen. We kijken elkaar geschrokken aan. "Wat is er aan de hand?" vraagt hij angstig. "Ik heb geen idee" zeg ik geschrokken terug. Ik ga op mijn rug liggen en staar naar het plafond.

Ik sta terug recht en trek een vest over mijn kleren aan. Jace trekt zijn trui aan en we stappen naar beneden. We schuiven aan de tafel aan "wat moeten we nu doen?" vraagt Max terwijl hij ons allemaal een voor een aankijkt. "Ik bedoel, we kunnen niet terug naar ons oude leven door het gevolg van de experimenten" vervolgd hij. "Max heeft gelijk, als de regering achter onze krachten komt dan worden we gebruikt als lab ratten" zegt Catharina. Iedereen mompelt instemmend. "Wat als we nu een afgelegen plaats zoeken om met zen allen te wonen terwijl we onze krachten trainen?" zeg ik zacht. Iedereen kijkt me aan "ik bedoel, er zijn hier toch een paar meerderjarigen die samen een groot terrein kunnen kopen, toch?" een paar mensen knikken. "Waar gaan we wonen, in Rusland of terug in België?" vraagt Gigi. "hier in Rusland is er wel meer ruimte en privacy maar onze ontvoerders zijn er ook nog. Maar het gaat iets te voorspelbaar zijn als we terug naar België gaan." zeg ik twijfeld. "Misschien kunnen we het best naar een ander land gaan" stelt Bella voor.

Even later zitten we rond een tafel met een bak vol papiertjes erin. Charlotte haalt er een briefje uit "wat staat er?" vraagt Max ongeduldig. "Spanje" antwoord ze licht geïrriteerd. "Yes!" roept Jason. Gelukzak. Gigi geeft hem een stomp in zijn zij en kijkt hem streng aan.

Een uur later hebben we een geschikt huis gevonden. Het heeft een groot privéterrein, genoeg plaats voor iedereen, een geschikte plaats waar we kunnen trainen en het is betaalbaar. We boeken een paar tickets en vertrekken naar het vliegveld.

Een maand later

Het huis dat we hebben gekocht is nu helemaal af. De ruimte waar we gaan trainen is betegeld met hetzelfde steen als in de trainingsruimte van de plek waar we gevangen zijn genomen, het terrein is omringd met een hoog hek en bewakingscamera's. Het heeft veel geld gekost maar het blijkt dus dat de ouder waar niemand iets van weet heel veel geld heeft achtergelaten, en dan bedoel ik ook waanzinnig veel. Technisch gezien zijn we allemaal biljonairs. Het bleek ook dat ons IQ en kennis is verdriedubbeld tijdens het experiment waardoor we niet meer naar school moesten en we allemaal vroegtijdig zijn afgestudeerd aan de universiteit. Ik weet het, het klinkt raar om dat allemaal in een maand te hebben gedaan maar geloof het of niet. Het is u keuze.

We zijn nu momenteel bezig met meer over onze andere kant te weten te komen, de kant waar niemand iets van weet. Tot nu toe is dit en onze training het enigste dat ons allemaal verbind.

Owh ja, ik ben ondertussen 18 geworden en nog niemand heeft de mysterieuze tattoo's van Jace en mij gezien, maar ik merk wel dat er meer en meer van ons lange mouwen en vesten begint te dragen. Ondertussen is ook iedereen van de groep in een relatie, behalve Ari. Het liep niet goed af tussen Charlie en haar door de grote afstand, maar ik ben bijna zeker dat ze een relatie heeft met iemand van een andere trainingsgroep. Gelukkig voor haar, wonen alle drie de trainingsgroepen nu in 3 verschillende huizen naast elkaar.(op hetzelfde terrein)

Ik stap de keuken binnen en maak een broodje. Ik ga voor de tv zitten en zet guardians of the galaxy op "weer guardians of the galaxy?" vraagt Jason zuchtend. Hij is echt de enigste van onze groep die niet van marvel-films houd. Ik schud lachend mijn hoofd en concentreer me terug op de film.

In het midden van de film hoor ik een harde knal buiten. Ik pak mijn wapenstokken en ren naar buiten. Er zit een soort vliegtuig in de grond maar dan een model dat ik nog nooit van mijn leven heb gezien.

Er komen meer mensen uit alle huizen aanlopen. De deur gaat open en er komt een vrouw van ongeveer 20 naar buiten. Ze draagt een lange turquoise jurk met goude versieringen.

 Ze draagt een lange turquoise jurk met goude versieringen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ze kijkt ons aan en glimlacht naar me "Hallo zus"

___________________________
Dus ik heb een nieuwe cover en misschien hebben jullie gemerkt dat die er niet tussen stond maar ik kreeg 1 stem op het ene en 1 stem op de andere en er werd helemaal niet meer gestemd dus heb ik een nieuwe gemaakt en die er gewoon opgezet.

De hoofdstukken worden nu sciencefiction. Aliens en die dingen.

Hebben jullie Thor Ragnarok al gezien? Da is zo'n goeie film. Ik wil die nog eens zien maar die zit nog in de cinema.

Whovians-in-hogwarts

Kidnapped Assassin's (Nederlands) (voltooid)Where stories live. Discover now