hoofdstuk 15

1.2K 55 2
                                    

Ik kijk haar verward aan. "Wel, technisch gezien halfzus maar wie let daarop we lijken hard op elkaar" ze kijk me glimlachend aan. Ze heeft gelijk, we hebben dezelfde haar, dezelfde neus en dezelfde mondvorm alleen heeft zij azuurblauwe ogen en ik smaragdgroene.

De rest van kijkt van mij naar de vrouw. "Oh, hoe stom van me. Mijn naam is Adelaide" zegt ze. Ik knik nog steeds in shock. Er heerst een ongemakkelijke stilte op de open plek. Iedereen kijkt ongemakkelijk om zich heen.

"Ik zie dat je je soulmate hebt gevonden"zegt Adelaide opeens. Ik kijk haar vragend aan. Ze draait haar om en haalt haar haar aan de kant waardoor er een goude tatoeage van 2 wolven tevoorschijn komt die overgaan in een hart.

Ze draait zich terug om "zodra je 'het' met je soulmate hebt gedaan dan krijg je een tatoeage. De koninklijke familie inclusief hun soulmates krijgen een gouden, de hoge raadsleden zilver, de lage raadsleden brons en de normale families een zwarte" verklaart ze. Ik knik even begrijpend en verstar dan even. Zei ze nu dat de koninklijke familie goud krijgt? Ze ziet me kijken en lacht zachtjes "ja Haven, onze vader was de koning" zegt ze. Ik ben zo nerveus en geschokt dat er alleen maar een nerveus gegrinnik mijn keel verlaat voor ik bewusteloos in elkaar zak. Ik ben al bewusteloos voor ik de grond raak.

Ik open knipperend mijn ogen en merk dat ik in ons bed lig. De zon schijnt door het raam en ik hoor een haan kraaien. Ik draai me om en geniet van de zachte kussens. Ik voel het bed indeuken en voel Jace naast me komen liggen. Ik draai me om en ga in zijn armen liggen.

Ik voel me misselijk worden en stap naar de badkamer. Ik ga boven het toilet hangen en begin te kotsen. De deur gaat open en iemand haalt mijn haar uit mijn gezicht. Even later zak ik uitgeput en uitgedroogd naast het toilet. Jace geeft me direct een glas water die ik gauw opdrink. Ik poets mijn tanden grondig en ga terug in bed liggen.

Na een uur voel ik me terug goed en probeer ik recht te staan maar ik word tegengehouden door Jace. "Nee Haven, je ben ziek" zegt hij streng. Ik glimlach. Hij is schattig als hij bezorgd is. Ik zucht en ga terug liggen.

Ik moet de hele dag in bed blijven van Jace. Hij brengt me eten (waar ik hem dankbaar voor ben) en blijft de hele tijd bij me. Ik voel me al de hele dag goed maar Jace verandert niet van mening.

We gaan slapen en vroeg in de ochtend begin ik alweer over te geven. Ik hoor Jace achter me binnen komen. Damned nu moet ik vandaag ook in bed blijven. Jace houdt mijn haar vast en brengt me terug naar bed. Ik val terug in slaap in zijn armen.

Een paar uur later word ik terug wakker en ik zie dat het al bijna middag is. Jace komt binnen met een glas water. Ik drink het glas leeg en er wordt op de deur geklopt. Jace opent de deur en Adelaide komt binnen.

Jace verlaat de kamer en Adelaide gaat op het bed zitten. Ze geeft me een doosje "vader wou dat je dit kreeg" zegt ze met een trieste glimlach. Ik open het doosje en mijn mond valt open.

Het is een zilveren ketting met een een steen die langs de randen rood is en in het midden blauw.

Het is een zilveren ketting met een een steen die langs de randen rood is en in het midden blauw

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik bedank haar en spurt naar het toilet om over te geven. Ik kom de kamer terug binnen en zie dat ze weg is. Ik leg de ketting voorzichtig op het nachtkastje en ik leg een emmer naast het bed zodat ik niet de heletijd naar het toilet moet lopen.

Ik ga op het bed liggen en hoor geklop. Ari en Bella komen binnen en kijken me aan "het stinkt hier" zegt Bella na een tijdje. "nee er ligt hier gewoon een zieke elke ochtend over te geven maar nee het ruikt hier naar rozen" zeg ik sarcastisch. Ari en Bella lachen.

"wacht even, jij en Jace hebben 'het' toch al gedaan?" vraagt Bella. "Wat? Nee. Hoe kom je daar op" ik probeer zo ontkennend mogelijk te klinken... missie gefaald. "Ja dus" zegt ze met een serieuze blik.

Bella trekt Ari mee naar buiten en ik hoor ze fluisteren maar versta niet wat ze zeggen. Ik ga liggen en val in slaap.

Ik word wakker geschud en ik zie Ari en Bella. Ik ga rechtzitten en er wordt direct een langwerpig doosje in mijn handen gedrukt. Mijn ogen worden groot als ik zie dat het een zwangerschapstest is. Ze duwen me richting het toilet.

Ik doe de stappen die op het doosje staan en nu zitten we te wachten op de resultaten. Ik bijt nerveus op mijn nagels. De minuten zijn om en ik pak met trillende handen de test vast.

Positief. "Ik ben zwanger."

_______________________
OMG Haven is zwanger!!

Zal het een jongen of een meisje zijn? Hoe zal Jace reageren?

Wat vinden jullie van Adelaide?

Laat weten wat je ervan vond

Xx whovians-in-hogwarts

Kidnapped Assassin's (Nederlands) (voltooid)Where stories live. Discover now