Capotolul 40

1.3K 59 7
                                    

Zayn mă aseza pe pat cu grija, sarutandu-mă pe gat. Ma tinea strans in brate.

Trebuie sa accept faptul ca acum o sa-mi petrec restul vietii cu el. Asa ca nu l-am oprit. Îl mai oprisem înainte sa coboram la ceilalți... Nu puteam si acum.

Am inghitit in sec cand ma musca usor de buza de jos. I-am răspuns la sărut. Mâinile mele s-au prins in parul lui, încă sarutandu-l. Limba lui si-a facut loc printre buzele mele, facandu-ma sa gem. Trase usor de marginea rochitei de in, dandu-mi de inteles ca nu vrea sa o mai vadă pe mine. Am dat-o jos, rămânand numai in lenjeria intima de dantela alba. Îmi zâmbi si isi dadu sacoul jos, ramand numai in camasa alba. L-am tras de cravata, muscandu-i buza dejos, astfel obtinand un geamăt din partea lui. Sărutul se adânci. Îmi trase mâinile deasupra capului, începând sa mă sărute pe gat, pe umeri si mai jos, inca tinandu-mi bratele strans. Isi aseza capul pe abdomenul meu, dandu-mi drumul la mâini. Ii simteam respiratia pe piele, provocandu-mi frisoane. Mâinile mele si-au facut loc prin parul lui. Mi-a înconjurat abdomenul cu bratele lui, steangandu-mă strans in timp ce isi odihnea capul pe stomac. Ofta prelung.

-E totul ok? Am intrebat văzând ca nu face nicio miscare.

-Da, totul e bine, raspunde in soapta. Vreau doar sa te simt pentru cateva minute, adauga apoi.

Am ridicat din spranceana, dar nu am mai zis nimic. Isi ridica putin capul pentru a mă privi, sprijinfu-si bărbia pe abdomen.

-Esti fericita? Mă intreba dintr-o data brusc.

Am facut ochii mari.

-Poftim? Am intrebat, încercând sa trag de timp pentru a mă gândi ce ar trebui sa spun.

-Ai auzit ce am spus, spuse in soapta.

Am oftat.

-Sunt fericita, Zayn, am spus in cele din urma. Normal ca sunt fericita, am repetat, luandu-i fata intre palme.

Zayn nu răspunse. Se uita la mine serios.

-Nu te-a afectat deloc prezenta lui Liam? Intreba.

Ok, asta era prea mult.

-Ce sunt cu întrebările astea? Am intrebat dura.

-Raspunde-mi! Ridica vocea.

M-am ridicat in sezut, indepartandu-l.

-Zayn...

-La naiba, Alice! Raspunde!

Am oftat.

-Normal ca m-a afectat! Am strigat la el. A fost prima mea dragoste adevarata! A venit după mine intr-o casa părăsită si m-a salvat! A facut atât de multe pentru mine si tu te astepti sa nu mă afecteze faptul ca e aici, mai ales ca mă căsătoresc, la dracu! Am urlat la Zayn. La ce te astepti din partea mea? Sa fiu in stare perfecta? Sa nu-mi pese? Scuze, dar nu! Ne-am casaotrit, ok? Nu ai de ce sa te îngrijorezi, dar trebuie sa stii ca prezenta lui nu îmi e indiferenta! Poate ca a făcut niste lucruri rele, ok? Dar intelege ca nu voi rămâne niciodată indiferenta in privinta lui! Crezi ca nu-i pare rău? Crezi ca nu regreta toate lucrurile pe care le-a spus si facut? Crede-mă, tot ce simte el este vinovatia! Ai suporta sa traiesti asa? Sa crezi ca nu vei putea fi iertat? Nu! Nimeni nu ar putea! Dar totusi el poate! Si, Slava Domnului, se descurca foarte bine! Dar nu vrei sa stii ce simte!

Pieptul mi se ridica si cobora repede. Nu-mi venea sa cred ce spusesem... Zayn se uita la mine fără sa zică nimic. Se juca cu verigheta.

-De unde stii toate astea? De unde stii ce simte?

-Te asteptai sa nu vorbesc cu el? Am intrebat dura.

-Da! Da, mă așteptam! Răspunse exasperat, luandu-mă prin surprindere. După tot ce a....

Impossible[Liam Payne and Zayn Malik fan fic]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum