Capitolul 8

2.3K 102 6
                                    

(perspectiva lui Liam)

Baietii au venit la mine pentru a mai sta de vorba.In timp ce ma uitam la televizor, imi suna telefonul.M-am intins lenes dupa el si am ramas putin uimit cand am vazut cine este: Cody Simpson. I-am raspuns sovaielnic:

-Alo?

-Frate! imi raspunse bucuros.

Harry intra in camera.

-Cine e? intreaba el cu voce tare.

I-am facut semn sa taca.

-Deci, care e treaba? il intreb eu pe Cody.

-Tin o petrecere asta-seara. Sunteti liberi?

Am strambat din nas. Cea de aseara mi-a fost cam de ajuns.

-Nu stiu, frate...Chiar nu....

-Seara asta, la ora 11, ma intrerupse el brutal, lasandu-ma cu gura cascata.

-Stai, ce? Nu!

-Ok. Pe diseara!

Am inchis telefonul si l-am lasat inapoi pe masa de cafea.

-Cine era?intreaba Harry.

-Harold, party in seara asta, i-am raspuns dandu-mi ochii peste cap.

-Misto! Unde?

-La...

-De fapt, stii ce? Nu conteaza...important e ca e un party, zise el si iesi din camera.

-Ok? am zis pentru mine, inca mirat.

(perspectiva lui Alice)

Dupa ce m-am trezit, mi-am dat seama ca ar trebui sa ma apuc sa invat pentru factultate. Era o academie serioasa unde se cerea foarte mult de la studenti si nu aveam chef sa fiu printre ultimele numai din cauza ca eram ocupata sa ma gandesc la Liam. Mi-am luat cartile pe care le-am luat azi-dimineata de la biblioteca si m-am dus la mine in camera. Dupa ce mi-am deschis geamul ca aerul racoros de dimineata sa intre in camera, m-am trantit in pat si le-am deschis. Totusi, telefonul arata prea bine ca sa-l las acolo, asa ca l-am luat si l-am deschis. Am ramas uimita cand am vazut un mesaj de la un numar pe care nu-l cunosteam. L-am deschis.

Data viitoare imi iau si eu o ciocolata calda cu putin zahar.

Am zambit cu gura pana la urechi.

-Ce vrea de la mine? am intrebat in soapta, razand.

Am tastat.

"Ce te face sa crezi ca va fi o data viitoare?". Dupa ce l-am trimis, mi-am luat cartea si am inceput sa citesc. Telefonul imi bazai, facandu-ma sa zambesc din nou.L-am luat repede in mana.

"Pentru ca te-am cucerit.. Te-am cucerit, chiar daca foarte putin... Mai am timp"

Am zambit si am blocat telefonul, lasandu-l pe pat.Incercam sa ma concentrez,dar un gand imi veni in minte. Daca eram numai una dintre multe altele? Daca doar se joaca? Daca, daca,daca...multe intrebari cu "daca" mi-au mai venit in minte, dar mi-am zis ca si daca ar fi asa, nu m-ar rani. Nu simt nimic pentru el. E prea devreme. Nu a reusit sa ma "cucereasca".

Pe dracu.

(perspectiva lui Liam)

Ce era acolo. Fum de tigara pe care puteai sa-l tai si cu cutitul, miros de alcool, muzica la maxim!Eram la petrecere numai de o jumatate de ora,iar eu ma simteam groaznic, spre deosebire de ceilalti baieti, care se distrau pe rupte:Louis si-a gasit o blonda cu care incingea ringul de dans, Niall i-a spus lui Zayn o gluma, iar acesta din urma si-a scuipat berea pe jos din cauza rasului, iar Harry nu era de gasit.

Fara sa-mi dau seama, Cody se aseza langa mine...alaturi de o bruneta inalta,supla,cu o bucata minuscula de material pe ea care voia sa semene cu o rochita. Ma privea foarte insistent, la fel si eu pe ea. Nu Pentru ca-mi placea, ci pentru ca o voiam departe de mine.

-Liam,de ce esti asa de timid? il aud pe Cody spunandu-mi.Ti-o prezint pe Vanessa, o prietena. Distrati-va! spuse si pleca repede, pierzandu-l in multime.

Nici nu am apucat sa respir, ca Vanessa era la mine in poala.

-He...

Dar ma intrerupse cu un sarut animalic, impingandu-se puternic in mine. O lumina ma facu sa clipesc.Am dat-o jos de pe mine cu putere si am plecat, stergandu-mi rujul de pe buze ramas de la ea. O auzeam cum ma striga:

-Haide,Liam! Esti prea cuminte! Habar nu ai cum sa te distrezi!

Nici nu o bagam in seama. Am intrat in masina si am demarat cu putere, gonind acasa  cam ametit de la alcool si din cauza Vanessei.Cum am intrat in casa, m-am dus sa fac un dus, vrand sa-mi revin si sa ma gandesc.De ce nu am acceptat sarutul? Vanessa este o fata foarte draguta, putin cam usurica, dar draguta.Dar de ce m-am retras? Apoi mi-am dat seama. Alice.Numai la ea ma gandesc. Liam, revino-ti!

DAr apoi mi-am dat seama. Lumina aia. Era un blitz! Am iesit repede din dus, dar mi-am dat seama ca-mi este imposibil sa mai fac ceva acum. Tot ce speram era ca acel reporter sa nu o publice inainte sa-i pot explica lui Alice.

M-am gandit sa-i sun pe baieti, dar, logic,niciunul nu a raspuns. Fuck! Sa faca ce vor!

A doua zi, de dimineata, am coborat in living, unde, ce sa vezi:Niall dormea pe masa din bucatarie, Harry dormea pe jos,Louis dormea ca un bebelus pe coapsa lui Harry, iar pe Zayn l-am gasit in baie, dormind pe covorasul pufos. Cum nai....De fapt, nu.Nu vreau sa aflu cum a ajuns acolo. Si de asemenea, nu stiu ce cautau toti la mine in casa, dar asta e alta problema. Am oftat si i-am luat pe rand si le-am zis sa se duca sa faca un dus. Toti s-au trezit, in afara de Louis. Nu am stat pe ganduri si i-am varsat in cap o vaza cu apa.Louis sari ca si ars.

-Ce morcovii mei faci? striga el cu niste ochi mari cat cepele, dar si razand in acelasi timp.

-Du-te si fa un dus! m-am rastit la el, tinandu-ma de nas.

-Ok,zise el si merse cocosat la el in baie.

Ce se fac idiotii astia fara mine? A,da! Ajung la inchisoare, iar in cel mai bun caz, la ospiciu!M-am apucat sa fac o cafea. La naiba, tot la Alice ma gandeam...

In timp ce imi beam cafeaua, baietii coborara scarile pe rand.

-Si cum a fost aseara? i-am intrebat,prefacandu-ma curios.

-A fost supeerrr! striga Zayn, iar dupa o pauza adauga: tu de ce ai plecat?

-Nu conteaza.....

-Hai,zii!

Si le-am povestit.

-Mama,omule! zise Harry.Esti norocos!

-Norocos pe dracu'!De cand am fost la petrecerea aia, numai la Alice ma gandesc! Tot ce vad ma duce cu gandul la Alice! Si cand ma gandesc ca Vanessa m-a sarutat, tinand cont de sentimentele mele pentru Alice, mi se intoarce stomacul pe dos! Am strigat, fara macar sa respir intre propozitii. Si cineva ne-a facut poza! Iar cu sigruanta azi o sa vad reviste cu poza mea cu Vanessa! Va dati seama prin ce trec? am spuse serios, iar dupa cateva secunde: Si ce naiba cautati la mine in casa?

Toti patru se uitau la mine cu ochii cat niste mingi de baschet.

-Ce va uitati la mine asa? i-am intrebat.

-Esti nervos rau....imi zise Niall.

-Sunt derutat, nu nervos! Bine...poate si nervos...

Dupa o pauza, am zis:

-Baieti, eu ma duc afara...si fara sa mai zic ceva, am iesit din casa, trantind usa dupa mine.

(perspectiva lui Alice)

Cineva ciocanea la usa cu putere. M-am ridicat de pe canapea si m-am dus la usa.. Bataile nu incetau, asa ca am deschis usa cu putere.

Impossible[Liam Payne and Zayn Malik fan fic]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang