Capitolul 31

1.5K 59 7
                                    

(perspectiva lui Alice)

Zayn era distrus. Stătea de mai bine de o ora la masa din bucătărie, cu capul in mâini, privind intr-un punct fix. Ieri, după ce a venit acasă de la Simon, era nervos... Acum e pierdut. Nu stie ce sa facă. L-a sunat pe Simon, dar numai casuta vocală i-a răspuns. Stăteam pe canapea, butonamad telecomanda, dar mă uitam la el.

Dintr-o data acesta se ridica in picioare brusc si arunca vaza cu flori de pe masa in perete, facand-o tandari, facandu-mă sa scot un tipat ascutit. Începu sa lovească cu pumnii peretele, lăsând in urma lui pete de sânge. M-am ridicat de pe canapea si am fugit spre el. I-am pus mana pe spate, strângând usor de tricou. Tremura. Si-a rezemat fruntea de perete, dand o ultima lovitura. O lacrima i-a cazut pe trcou, urmata de alta...si de alta.

-Zayn, i-am soptit usor, imbratisandu-l puternic.

Mă strangea puternic. Mă lipi de perete, apăsându-si capul pe umărul meu.

-Îmi pare rău, îmi sopti. Nu vroiam sa fac asta, zise si mi-am dat seama ca vorbea despre vaza care acum era bucati, apa imprastiindu-se pe parchet.

-Nu-i nimic, oricum nu-mi plăcea, am zis zâmbind, dar starea lui nu se schimba.

Încă mă tintuia la perete, strangandu-mă in brate.

-Alice, îmi pare rău pentru tot, îmi pare rău ca...

-Shhhh, i-am soptit, strangandu-l si mai tare in brate. Nu ai de ce sa-ti para rău...

-Ba da, sopti si i-am simtit respiratia calda pe gatul meu, urmata apoi de un sărut apăsat. Îmi pare rău pentru ca am creat situatia asta... Ca m-am bătut cu Liam, ca...

-Nu, nu, nu, nu... A fost vina lui, Zayn... El a înce...

-De fapt, lasa... Nu contează asta,zise si se îndepărta doar pentru a mă saruta usor pe buze. Am nevoie de tine, adaug apoi.

-Sunt lângă tine... Nu voi pleca niciodată, i-am zis încet, prizandu-i fata intre palmele mele, uitandu-mă adânc in ochii lui. Promit, am adaugat apoi apăsat, cu voce tare.

Ca si răspuns, mă trase la pieptul lui si mă ridica in bratele lui. Mi-am încolăcit picioarele in jurul bazinului sau, sarutandu-l pe buze, pe obraji. Îmi zâmbi si, înainte sa-mi dau seama, eram întinsă in pat. Cand am urcat scările? Zayn se puse peste mine încet si începu sa mă sărute pe gat, lăsând dare de foc in urma sarutarilor. Isi continua drumul pe clavicula, lăsând sărutări dulci. Mana mea si-a găsit drum in parul lui, strângând cu putere. Mi-a răspuns cu un geamăt pe care i l-am simtit in piept vibrând. Mă ridica putin, numai pentru a-mi da camasa jos, rămânând numai in blugi si lenjerie. Isi trecu limba peste buzele mele, provocandu-mi fiori placuti. Isi sprijini fruntea de fruntea mea, uitandu-se intens in ochii mei. Mana mea stanga i se plimba pe spate, in timp ce dreapta încă se odihnea in parul lui, trăgând usor. Isi apropie buzele de ale mele, lăsând un sărut dulce. Mâinile lui se plimbau pe abdomenul meu, pana când au ajuns la slitul blugilor. Îmi zâmbi usor si dintr-o smucitura, îmi dadu panatalonii jos, lasandu-i sa cada lângă pat. Acelasi lucru am făcut si eu, chinuindu-mă putin la desfacerea curelei. Dar intr-un final, pantalonii lui au ajuns pe jos, lângă ai mei. Respiratia mi s-a accelerat brusc. Atingerea pielii lui pe pielea mea, săruturile aplicate pe gat pana la buric. In timp ce mă saruta pe abdomen, mă privea plin de dorinta. S-a întors apoi la buze, sarutandu-le cu patima. Un geamăt mi-a iesit printre buze cand i-am simtit mana pe coapsa mea, strângând puternic. Mana mea i-a alunecat pe spate, pana la boxeri. Am tras de material, tragadnu-i-l in jos. Îmi zâmbi obraznic si mă ridica pentru scurt timp, numai ca sa-mi descheie sutienul. Privirea i-a zăbovit putin pe pieptul meu după ce sutientul a sfarsit pe jos, dar mă întinse la loc, sarutandu-mă pe gat. Isi trecu mâinile pe abdomen pana când ajunseră la ultima bucata de material care mă acoperea. A dat-o jos cu usurinta, privindu-ma. I-am zâmbit usor si i-am luat fata in mâini, tragandu-i fata mai aproape de a mea, buzele noastre aproape atingandu-se. Ii simteam respiratia grea.

Impossible[Liam Payne and Zayn Malik fan fic]Where stories live. Discover now