Capitolul 37

1.3K 57 12
                                    

(perspectiva lui Liam)

Luna decembrie. Era decembrie, iar eu stăteam pe plaja, bronzandu-mă la soare. Placa de surf era lângă mine. Tocmai prinsesem un val demential, iar acum eram extenuat. Eram fericit. Pentru prima oara in viata mea eram pe deplin fericit. Îmi deschisesem cafenea mica pe plaja. Nu era mare lucru. Doar un loc unde oamenii veneau sa asculte muzica buna si sa se simtă bine. Era al nostru, al meu si al lui Sam. In ultima luna sentimentele mele pentru ea se schimbaseră. Daca înainte o placeam cat de cat, acum eram sigur ca o iubesc. Sentimentele mele pentru Alice se mai estompasera, dar nu dispăruseră de tot. Si chiar si acum, nu vroiam sa mă gândesc la cum as reactiona daca as mai vedea-o vreodată.

Cineva se trânti puternic lângă mine, facandu-mă sa deschid ochii. Will stătea pe spate, respirand greu. Parul blond ii era ravasit.

-Un val greu, ai? L-am intrebat râzând.

Will deschise un ochi pentru a se uita la mine.

-Ia zi.. De când ai tu accent caraibean? Unde dracu iti e accentul britanic? Intreba cu o spranceana ridicata.

-Ce? Am intrebat confuz. Nu stiu ce vrei sa spui...

Atunci am facut ochii mari. Accentul meu britanic! Nu, nu,nu! Îl vreau înapoi!

M-am ridicat in sezut, nespunand nimic.

-Frate, pe zi ce trece devii din ce in ce mai...caraibean, zise râzând si mă bătu pe umăr.

-Dar...

Accentul britanic era singurul lucru care îmi rămăsese... Iar acum nici ala nu mai era... Cum naiba sa-mi pierd accentul in mai putin de patru luni...

-Fără dar, frate... In sfarait poti sa-ti spun "frate"!

Am zâmbit vag.

-Cred ca asta era singurul lucru care mă tinea legat intr-un fel de Anglia, am zis zâmbind.

-Ei bine, acum nu mai esti unul de-al Angliei! Ai aici o afacere frumusica si ai o iubita si mai frumusica! Îmi zise râzând.

Am început sa rad si eu. Adevărul e ca afacerea mergea foarte bine. Clientii noi apăreau pe banda rulanta, iar daca veneau prima data aveau grija sa vina si a doua, si a treia oara. Chiar daca afacerea a început acum o luna, aveam deja clienti fideli. Nici nu m-am gândit ca inghetata, cateva salate de fructe, sucurile de fructe si cafelele vor avea asa un impact mare. Acum cateva zile ne-am decis, eu si Sam, sa ne mutam împreună la mine. Ea nu mai suporta sa stea singura in casa lor imensa toata ziua. Mama ei nu zisese nimic cand vazu ca propria fiica a decus sa plece.

-Frate! Planeta către Liam!striga la mine Will, pocnind din degete in fata mea. Nu ai de ce sa faci asa mare caz din cauza unui nenorocit de accent, zise si isi dadu ochii peste cap.

-Nu, stai liniștit... E ok, am zis si m-am ridicat in picioare. Vii? L-am intrebat in timp ce îmi ridicam placa de surf. Valul este perfect, am zis si am arătat spre mare.

Will dadu din cap.

-Neeeh... Vine nu stiu ce star cu iubita lui la hotel si trebuie sa fac pe ghidul cu ei, zise si isi dadu ochii peste cap.

Am dat din umeri.

-Da... Si eu ar cam trebui sa mă duc la cafenea sa o ajut pe Sam, am zis zâmbind.

I-am dat mana si l-am tras in sus.

-Mă duc la hotel.. Ne vedem, îmi zise si mă bătu pe umăr. In seara asta sunt valuri misto, asa ca nu lipsesti, ai inteles?

-Da, domnule, am zis.

După ce ne-am despartit, am început sa alerg spre cafenea. Am zâmbit când am văzut deasupra usii o placa de surf pe care scria "Cranberry's" Cand am intrat in cafeanea, am fost surprins de faptul ca Sam făcea treaba foarte buna singura. Tocmai atunci era la bar si pregătea un millshake. M-am strecurat in spatele ei si mi-am pus bratele in jurul ei, așezându-mi capul pe umărul ei.

Impossible[Liam Payne and Zayn Malik fan fic]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz