Capitolul 6

2.5K 112 0
                                    

Spre surprinderea mea, cand m-am trezit, nu mai eram in club. Liam dormea pe canapea, langa mine. Mi-am dat usor ochii peste cap si m-am ridicat in picioare. Tocmai atunci J intra in camera.

-Neata,i-am spus, intinzandu-ma.

-Cum te simti? ma intreba.

Ne-am dus amandoua in bucatarie si ne-am asezat la masa. 

-J, habar nu ai cat de mult ma bucur ca l-am cunoscut, am spus razand, facand-o sa zambeasca. Crede-ma, nu ma asteptam ca el sa fie atat de...

-Normal?

-Da, exact! Ma asteptam sa fie mai...

-Rasfatat?

-Da!

Rase usor.

-Mi-am dat seama ca ai vrea sa-l vezi si am zis de ce nu...

I-am zambit, luand o gura din cafea.

-Haide sa-i trezim, spuse si se ridica de la masa.

Toti erau inca putin mahmuri, asa ca ne-am pus la masa, in bucatarie, ca sa bem o cafea. In timp ce toti ceilalti discutau, eu ma uitam la peretele facut numai din sticla, afara. Era o zi foarte frumoasa, soarele batand puternic si luminand iarba verde.

-Ma duc pana afara, am spus brusc si am glisat peretele, pasind pe iarba cu picioarele goale.

Discutia se relua in spatele meu. Am inspirat adanc aerul si am inchis ochii, lasand lumina sa ma incalzeasca. Am simtit o prezenta langa mine si am deschis ochii, uitandu-ma in stanga. Liam statea in aceeasi pozitite cu mine, tot cu ochii inchisi.

-Ce bine e, sopti.

-Stiu, am spus inchizand din nou ochii.

Urma o pauza.

-Cand o sa ne mai intalnim? intreba el dintr-o data.

Am dat din umeri.

-Habar nu am... Sa lasam soarta sa decida, am spus razand, stiind ce cacat filosofic tocmai am zis.

Rase si el.

-Da, am putea face asa, spuse lenes.

Dupa ceva vreme a intrat inapoi in casa, nu inainte sa ma atinga usor pe umar. Cand am intrat si eu, baietii plecasera deja. Mi-am luat geanta si m-am dus la J.

-Ma duc si eu acasa, am pus cascand.

Veni la mine si ma imbratisa.

-Si eu sunt obosita, spuse razand. Ne vedem maine, spuse si ma pupa pe amandoi obrajii.

I-am zambit si am iesit din casa ei.Am luat un taxi pana acasa. Am inchis usa bine si m-am dus in bucatarie, fiindu-mi foame. Mi-am dat seama ca inca nu am vorbit cu mama de cand am ajuns in Londra, asa ca am pus repede mana pe telefon si am sunat-o. E clar ca primul lucru pe care l-a facut a fost sa ma intrebe de revista. I-am povestit tot ce s-a intamplat, lasand la o parte partea cu Liam. Nu trtebuia sa stie chiar tot.Dupa o ora de intrebat daca imi place in Londra, daca ma descurc singura si altele , am terminat de vorbit.Bun..cu mama am vorbit. Acum urmeaza doua ore de vorbit cu Criss, daca nu si mai mult.

-Alo? ii aud voca pitigaiata.

-Criss! Ce dor mi-a fost sa-ti aud vocea! am zis fericita.

-Acum imi spui care a fost faza cu revista! Esti de doua saptamani acolo si deja ai contract cu Vogue???

Am ras si am inceout sa-i povestesc tot, chiar si de faza cu baietii. Ea era innebunita dupa ei, mai ales de Louis. Mda, nu cred ca baiatul ma place. Nu dupa ce i-am spus ca nu stiu cine este. I-am ranit orgoliul, saracutul... Cand i-am zis asta, Criss era in stare sa ma traga de par prin telefon.

-Stii cat de mult il iubesc! spuse exasperata. Trebuia sa te comporti frumos!

-Cum sa ma comport frumos daca nu stiam cum il cheama! am spus razand, facand-o si pe ea sa rada putin.

Am mai vorbit cu ea inca vreo o ora si apoi m-am apucat sa gatesc ceva usor: niste cartofi pai cu o salata si un suc de portocale. Dupa ce am mancat, m-am dus la bazin, vrand sa ma relaxez.

(perspectiva lui Liam)

Cum am ajuns acasa, m-am bagat in dus, vrand sa scap de mirosul de fum de tigara. Ma gandeam la Alice si la cat de mult m-a uimit personalitatea ei. Timidatea si simplitatea  m-au dat pe spate. Felul in care ma privea cu ochii ei albastri, cum atunci cand radea cateva suvite din parul ei blond inchis ii cadeau pe obraz. Cel mai frumos zambet pe care l-am vazut vreodata......

(perspectiva lui Alice)

M-am trezit la ora 7. Prea devreme ca sa ma scol din pat. Ar fi impotriva regulilor mele. Regula numarul 1:Nu te ridici din pat inainte de 8 dimineata. Mai incerc sa dorm, dar fara rezultat, asa ca-mi calc pe inima si ma ridic, ca apoi sa cobor si sa deschid televizorul. Butonand, imi face cu ochiul un documentar despre Londra. Era chiar interesant...dar nu aveam de gand sa stau la televizor sa ma uit la un documentar despre Londra, cand eu sunt aici, asa ca m-am hotarat ca azi sa vad si eu in ce oras m-am mutat. Dupa ce am mancat cate ceva, m-am imbracat intr-un trening si am iesit pentru o alergare de dimineata. Cand alergam, am trecut pe langa un chiosc de ziare, de unde am luat un ghid turistic. Am mai alergat cateva strazi, pana cand m-am asezat pe o banca si m-am apucat sa inspectez ghidul.  M-am uitat la ceas si am vazut ca era numai 7:30, asa ca m-am mai decis sa ma plimb, la pas, apoi sa merg acasa si sa ma pregatesc.

Impossible[Liam Payne and Zayn Malik fan fic]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant