Capitolul 5

2.8K 126 5
                                    

Coboram scarile somnoroasa. Nu dormisem prea bine noaptea trecuta...Pur si simplu, fara motiv. Mi-am facut o cafea si m-am asezat la masa, tinandu-mi capul intre palme.

Abia dupa ce mi-am terminat cafeaua mi-am dat seama ca cineva bate disperat in usa. M-am ridicat repede de pe scaun si m-am repezit la usa. Cum am deschis-o, J tabari in casa, punandu-mi in  fata revista. Am luat-o repede si am fugit in bucatarie cu ea.

-Arata super! am zis bucuroasa.

-Stiu !tipa ea, topaind.

Ma imbratisa puternic.

-Doamne, daca o vede mama, am spus razand.

Mi-o lua din mana si se uita la mine serioasa.

-in noapte asta nu dormi, asa ca du-te in pat si apoi mai vorbim!

Am ridicat din sprancene.

-Ce...A, petrecerea! Da, da! a, spus repede si i-am luat revista din mana.

-Vin sa te iau la 5, spuse si imi transmise un pupic.

Am facut acelasi lucru si m-am dus in camera.

(perspectiva lui J)

-Alo? am auzit vocea lui Louis la telefon.

-Louis, sunt J. Am nevoie de voi! am spus repede.

-J, hey! De cand nu te-am auzit!

Mi-am dat ochii peste cap. Eu cu Louis nu ne suportam, clar se preface.

-Da, bine! Am nevoie de voi!

-Pentru?

-Bamboo, deseara, ora 5.

Se facu liniste pentru cateva secunde.

-Ok, ne veem acolo!

Am inchis telefonul. Alice este o fata buna, asa ca nu ar strica sa vada niste baieti "care au talent, nu am ce zice..."

(perspectiva lui Alice)

Am deschis ochii. Mi-am dat seama ca am adormit in timp ce citeam. M-am uitat la ceas si am ramas masca cand am vazut ca e ora 4:45 P.M. Cat am dormit?? Am sarit din pat, cearsafurile zburand. M-am bagat in baie. J putea sa ajunga in orice clipa. M-am imbracat in niste pantaloni negri, niste tenesi si o camasa larga, tot neagra. Nu-mi pasa ca mergeam in Bamboo. Voiam sa ma simt bine. Am coborat repede scarile si am raspuns la usa. J statea in fata mea, aratand absolut superb. Era imbracata intr-o rochie mulata, neagra si niste pantofi tot negri. Parul era lasat liber pe spate. Se uita la mine uimita.

-Doar nu ai de gand sa....

-Ba da, hai sa mergem, am intrerupt-o si am incuiat usa.

Am intrat in masina, ea demarand puternic. Am ajuns foarte repede, iar cand am intrat in club am ramas uimita de atmosfera care era acolo. Muzica data la maxim, lumini orbitoare, fete care dansau la bara fiind pe jumatate dezbracate. In ce dracu m-am bagat....

-Asta faceti dupa fiecare revista? am intrebat tare ca sa acopar muzica.

-Nu! Spuse la fel de tare. Revista pe care ai fost tu a fost a 100-a si atunci s-au gandit sa dea petrecerea asta!

Am dat din cap in semn ca inteleg. M-a luat de mana si am inaintat prin multime. Cand am ajuns la o canapea libera, ne-am asezat pe ea si am comandat niste bauturi. Muzica se opri brusc, la fel si curentul. J imi puse un deget la gura, semn sa tac. Daca era vorba de nu stiu ce rapire,eu... Dar atunci dare de foc au iesit din scena, dand un efect uimitor versului care exact atunci incepuse.

If this room was burning, I wouldn't even notice!

Nu, nu se poate!  Mi-am intors privirea spre J. Se uita la mine razand in timp ce melodia continua. M-am uitat pe scena. Care naiba i-a chemat? M-am intors la J privind-o uimita.

Impossible[Liam Payne and Zayn Malik fan fic]Where stories live. Discover now