Část 44 - Další pár?

2.8K 137 12
                                    


Ale Ann odpovědi jsme se nedočkali. Rychle jsem si sedli na svá místa a dělali, že jsme si povídali o spoustě zajímavých věcech. 

"Tak co, co jste probírali?" zeptal se Ray úplně po uši červené Ann a Traye. "Nic." zasykli. To určitě. "No tak, netajte to." zasmála se Kissy. "Jo, řekněte nám to." přidal se Conor.  "My..." začala Ann. "Spolu.." přidal se Tray. "Chodíme." řekli nakonec sborovně.

My jsem se usmáli a řekli "To je super, přejeme vám to." Oni ještě více zčervenali a sedli si ke stolu vedle sebe. Jsou spolu tak roztomilí.

"Jestli ji ublížíš, zabiju tě, to si zapamatuj

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

"Jestli ji ublížíš, zabiju tě, to si zapamatuj." usmála se na Traye Kissy. "Ano." uchechtl se Tray. Vypadá to, že je po starostech. Ale... Co Kissy a Conor? Jsou vlastně jediní, kteří nemají partnera.

"Jak jsi vůbec poznal, že má Tray rád Ann?" zeptala jsem se zvědavě Raye. "Způsob, jak se na ní dívá, jak se k ní chová atd. když jsi s někým dlouho, poznáš to." mrkl na mě. "Teď můžeme chodit na dvojitý rande, co Rayi?" mrkl na Raye Tray. 

"Mohli bychom." zasmál se Ray. "A co my?" naštvala se Kissy s Conorem. "Až si najdete partnera, smůla." vyplázla jsem na ně jazyk. "Jste zlý." 

Celou noc jsme si potom povídali a jedli, až jsme zapomněli vůbec zapnout ten film. Poté jsem zázračně usnula v Rayově objetí. Ani nevím jak..

 Ani nevím jak

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.


Snad se vám další pár líbí :3 Co myslíte? Proč Ann neodpověděla? :D Zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaOnde histórias criam vida. Descubra agora