Část 38 - Seznámení

2.9K 146 7
                                    


Vyšla jsem z pokoje a zamířila do kuchyně. "Takže s Rayam bydlíš, že?" zakřikla na mě z obýváku Kissy. "Jo, stalo se toho hodně a nemám, kde jinde bydlet." "Aha, řekneš nám to potom?" zeptala se zvědavě Ann. "Jestli budete chtít." přišla jsem s chipsama a džusem. 

Vše jsem jim řekla a nevynechala jediný detail. "Aha, měla jsi to těžký." "Jo, měla, ale on mě od toho zachránil. Nikdy ho nechci odpustit." usmála jsem se a Kissy s Ann mi to oplatily. Vlastně ani nevím, kde je Alex. Že by byla někde venku s kámoši?

Slyšela jsem klíčky ve dveřích a pomalý otevírání. "Amy, jsme tu." "Vítejte." pozdravila jsem je. Všichni přišli oblečení, jak bylo domluveno, teď se musí obléct už jenom Ray. Ten odešel do pokoje a převlíkl se taky. Conor, Henry a Tray si zatím přisedli k nám. A Tray vedle Ann, dobře! 

Teda. Až na to, že Ann neřekla jediné slovo..Chvilku jsme si o všemožným povídali a potom vyšel Ray a mohli jsme vyrazit s kluky do kina.


"Kluci, tohle je Ann a Kissy, holky tohle je Conor, Tray, Henry a tohle je můj kluk Ray

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Kluci, tohle je Ann a Kissy, holky tohle je Conor, Tray, Henry a tohle je můj kluk Ray." zčervenala jsem u poslední části věty. "Těší mě." seznámili se. "Sluší ti to." usmál se na mě Ray a já zčervenala. Aby to řekl tady před všemi... "D-děkuju." vyhláskovala jsem.

" vyhláskovala jsem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Já vím, konečně normálně vydaný díl!! :D Zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaWhere stories live. Discover now