Část 35 - Odmítnutí

3K 146 0
                                    


"Tak půjdu za školu, vždyť jedna hodina nevadí." uchechtl se Ray. "Za školu bys neměl chodit, může tě někdo vidět." "A co se stane?" "Budeš vyhozen ze školy." "To vadí?" nechápavě se zeptal Ray. "Ano, to vadí, už bychom se nepotkávaly na chodbě." "Tak to zamítneme." usmál se na mě a já se jenom uchechtla. 

To, co se stalo mu radši říkat nebudu.. Ať mu to řekne sama, vím, co jí řekne. A věřím mu, že mě nezklame.

"Amy, nechtěla bys s námi někam zajít? Třeba do kina, můžeš sebou vzít kamarádky." usmál se na mě Tray. "Já tu nemám kamarády, ale můžu vzít Alex." zamyslela jsem se. 

"Alex půjde s námi?" znechuceně se zatvářil Ray

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

"Alex půjde s námi?" znechuceně se zatvářil Ray. "Kdo je Alex?" ptal se hned Conor. "Moje sestra." odsekl. "To nevadí ne?" usmál se Tray a dodal "Aspoň bude sranda." Přikývla jsem a radostně se usmála. 

"Tak, až dokončíš školu, běž rovnou domů a čekej tam na mě!" vykřikl na mě přes chodbu Ray. "Okey." zamávala jsem mu a odešla do třídy, kde jsem si sedla na místo. Potom přišla ta holka a ještě jedna.

"Potřebuješ něco?" založila jsem si na ruce na hruď. "Můžeš s námi někam jinam? Kde nás nikdo neuslyší." "Musím být ve třídě, ale můžeme tam do rohu, učitel ještě nepřišel, tak máme chvilku čas." "Dobře." přikývli a přesunuli se do rohu místnosti.

" přikývli a přesunuli se do rohu místnosti

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.


Druhý díl za dnešek :3 Snad se vám další část líbila :3 Zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaМесто, где живут истории. Откройте их для себя