Část 16 - Pozornost

3.6K 188 3
                                    


"Děje se něco?" zeptala jsem se. "Nemluv s cizíma klukama. A dávej na sebe pozor." Musela jsem se z toho zasmát. "Neboj, budu." Vešla jsem do třídy a všechny pohledy směřovali na mě. Mám něco na oblečení? Sedla jsem si na místo a rozklepali se mi kolena. Na tohle nejsem zvyklá.

Spolužačka ke mě přistoupila se slovy "Amy, ty prý chodíš s tím delikventem, je to pravda?" Jak to vědí? "Proč si to myslíš?" "Prý tě někdo viděl s ním jít včera k němu domů." Kdo by nás kruci večer viděl. "Ano, je to pravda." Všichni se zděsili.

"Vydírá tě něčím, nebo tak?" obávala se. "Ne, je to dobrovolný." "Crrrrrr" zazvonilo na hodinu a já opět celou hodinu nevnímala. Minule jsem s ním začala chodit a teď u něj bydlím... Je to moc narychlo..

Po skončení hodiny k nám do třídy vešel Ray

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Po skončení hodiny k nám do třídy vešel Ray.. Měli jsme se setkat přece na chodbě. Přes třídu šel ke mě a všechny pohledy směřovali, jak jinak, než na nás. "Jdeš?" "S radostí." ujala jsem se jeho ruky a vedl mě směrem nahoru. Vyšli jsme na střeše.

"Woow! Opravdu hezký výhled.!" "Že jo? Věděl jsem, že se ti bude líbit." uchechtl se na mě Ray. Je opravdu pozorný. "Nevadí ti se mnou bydlet? Mám malý dům a jsem nepořádný." To ho trápilo? "Ne, jsem ráda, že s tebou bydlím... Přece jen tě.... um... miluju." vymáčkla jsem ze sebe.

On se usmál a políbil mě.


Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Opět sladký konec, nemůžu si to odpustit :D Jestli by vás to už otravovala tak do komentářů XD U dalšího dílu zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaKde žijí příběhy. Začni objevovat