Část 41 - Známý?

2.8K 145 6
                                    


Já, Ray, Conor, Henry a Kissy jsme šli za Ann a Trayem. "Tak, jdeme, nic v kině nedává, tak ještě zajdu pro nějaký film a budeme se na něj koukat u nás, co myslíte?" řekla jsem s úsměvem. Všichni přikývli a šla jsem do obchodu s filmy. Ani nevím, podle čeho vybírat.

Horor ne, romantika ne, ah tady, akční, to by šlo. Prohrabávala jsem všechny filmy a zaujala mě jedna o špionech. Jo, tu vezmu, snad se bude líbit ostatním. Usmála jsem se pro sebe.. Poprvé budu pořádat přespávačku. Nemůžu se dočkat..

"Čauky, kočko, nekoukneme se na ten film spolu?" uslyšela jsem za sebou mužský hlas, a když jsem se otočila, uviděla jsem tak kluka okolo 19 s piercingy a tetováním na pravém rameni.

"Čauky, kočko, nekoukneme se na ten film spolu?" uslyšela jsem za sebou mužský hlas, a když jsem se otočila, uviděla jsem tak kluka okolo 19 s piercingy a tetováním na pravém rameni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ne, d-děkuji." odpověděla jsem a šla k pokladně.. Teda, pokusila jsem se.. "No tak, nebuď zlá." zatáhl mě zpátky za rameno. "Prosím, kamarádi na mě čekají." "Můžu být taky tvůj kamarád, ne?" "Ne!" zakřikl Rayův hlas a ten kluk ležel už na zemi. Vždy si najde tak dobrou chvíli, je jak hrdina. Uchechtla jsem se.

"Rayi?!" vykřikl ten kluk. "Joshi?" Oni se znají?

 "Joshi?" Oni se znají?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Tak další díl, kde se aspoň něco stalo :D Snad jste si užili :3 Zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaWhere stories live. Discover now