Část 45 - Můj život

2.8K 135 3
                                    


Pomalu jsem otevírala své oči, před kterými jsem viděla usmívajícího se Raye. "Co tak koukáš.?." zasykla jsem a zčervenala. "Jsi roztomilá, když spíš." Překvapilo mě to. Rychle jsem vstala ze země, na které jsme nejspíše včera usnuli a dopřál se mi pohled na Ann s Trayem spící na gauči na sobě.

A nečekaně, Kissy s Conorem ani v místnosti nebyli. Koukla jsem se na hodiny a málem vyletěla z kůže. Už je dvanáct!! "Hej, vzbuďte se." zatřásla jsem se Ann a Trayem. "Mhmm.." obrátili se na bok. Tak jim aspoň udělám snídani.

Vešla jsem do kuchyně a udělala jsem k snídani palačinky. Položila jsem je na stůl, okolo kterého všichni spali. Až na Raye, který šel na záchod. Sedla jsem si sama na tarapet a pozorovala kapky stékající po okně.

 Sedla jsem si sama na tarapet a pozorovala kapky stékající po okně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nejspíše takhle proprší celý den... "Na co koukáš?" přicupital za mně Ray. "Ani nevím." uchechtla jsem se. "Stalo se toho tuhle dobu strašně moc. Poznala jsem tebe a i ostatní, poprvé jsem se vzepřela celé své rodině a přestěhovala jsem se k mému klukovi. Můj život se obrátil vzhůru nohama a já jsem za to ráda. Protože..."

otočila jsem se k němu a zvážněla jsem. "Tě miluju." On se usmál a předklonil se ke mě. "Taky tě miluju." zašeptal a políbil mě.

" zašeptal a políbil mě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ten obrázek je tak roztomilý :3 Snad jste si dnešní díl užili, jeden z posledních, tak užívejte, co nejvíce :) zatím Bye Bye

Delikvent a slušňačkaWhere stories live. Discover now