Část 17 - Nový lidi

3.9K 180 29
                                    


Zčervenala jsem a akorát zazvonilo. "Tsche, škoda." usmál se na mě Ray. Oba jsme šli do svých tříd a sedli si do lavic. "Slečno Amy, potom se u mě zastavte, slyšela jsem nějaké klepy." Achjo, další v pořadí, co si myslí o Rayovi, že je to nějaký mafián, který zabíjí, či co.

Po hodině jsem teda šla za ní a čekala, co mi řekne. "Slečno Amy, je pravda, že chodíte s Rayem, který je největší delikvent naší školy?" "Ano." přikývla jsem. "Doporučila bych vám toho nechat. Poslední dobou jste taková jiná." "Paní učitelko, nenechám toho, je to můj osobní život, tak do něj prosím nezasahujte." Wow jsem nějaká drzá.

Odešla jsem ze třídy a opravdu se naštvala. Ihned už na mě  na chodbě čekal Ray s dalšími čtyřmi kluky po boku.

 Ihned už na mě  na chodbě čekal Ray s dalšími čtyřmi kluky po boku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Všichni ke mě přišli.. Nejspíše to bude ten jeho "gang" jak se o něm pořád mluví. Ray se ke mě přistavil a představoval je odprava doleva.

"Tohle je Tray, je dost bláznivý a miluje auta." "Zdravím." "Tohle je Conor, je to bohatý dítě dvou miliardářů, opravdu mu závidím, má vše, na co si vzpomene." "Asi tak, zdravím." usmál se na mě.

"Tohle je Henry, je to děsný děvkař, nepřibližuj se moc k němu." varoval mě. "Tos mě představil dost hnusně... No, to je jedno, rád tě poznávám."

"A tohle je Marc , Je dost tichý a moc nevyčnívá, ale když chce, tak se umí dobře urvat ze řetězů." uchechtl se Ray. "Taky jsi mě nepředstavil nějak moc dobře. Ahoj." řekl Marc.

"A tohle je moje nejúžasnější holka." začal představovat mě. "Zdravím, jsem Amy, ráda vás poznávám." skočila jsem mu do řeči a představila se sama. Nějak divočím.

 Nějak divočím

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Další díl, který vyšel trochu dříve, pro změnu teď s novými postavami :3 Co se s nimi asi stane? Nechte se překvapit :) Zatím u dalšího dílu Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaWhere stories live. Discover now