Část 39 - Přespání

2.9K 148 11
                                    


Vešli jsme do obchodního centra a zamířili hned do kina. Na co vlastně jdeme? Zatáhla jsem Raya za rukáv a zeptala se ho na to. "Já myslel, že jste to měli zařídit vy." řekl nechápavě. Takže asi do kina nejdeme. 

"Můžeme jít nakupovat, rozdělíme se do dvojicích." navrhla jsem a měla v plánu dát Ann a Traya k sobě. "Já budu s Rayem, chci si s ním o něčem popovídat. A Kissy, můžeš se jít Conorem a Henrym kouknout, co bude dávat?" usmála jsem se. Ano, nedává absolutní smysl, co jsem teď řekla, ale Tray není ten nejchytřejší.

"Ale já s Ann jsme tu zůstali." přihlásil se jako ve škole Tray.. Docela vtipný. "Ah, můžu vás poprosit, abyste šli něco koupit na večer? Plánujete u nás zůstat přes noc, ne? Zítra se do školy nejde, je svátek, tak jestli nechcete u nás přespat." Všichni se rozzářili. I když to nebylo absolutně plánovaný, nějak to půjde. Ann se usmála, asi ví, o co mi jde. Je roztomilá.

"Moc rádi tam přespíme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Moc rádi tam přespíme." usmál se. "Ah, já nemůžu." vložil se do debaty Henry. "Proč?" nechápavě jsem zakroutila hlavou. "Mám něco domluveného s mojí.... přítelkyní." zasykl. "Zase?! Holka na noc, že?" bouchl ho do ramene Ray.

"Ne, docela se mi líbí." To je nezvyk. "Fakt?! To je porpvé, co takhle o holce mluvíš, jak dlouho jste spolu?" nechápavě zakroutil hlavou Conor. "Měsíc.." "Wow, to je tvůj rekord." uchechtl se Ray. 

"Taky si myslím." zasmál se Henry

" zasmál se Henry

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Wow! Tahle knížka už má 2k, to je rychlost! :D Jsem ráda, že se vám až takhle líbí, nečekala jsem to :3 Zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaWhere stories live. Discover now