Část 11 - Odhalení

3.9K 188 10
                                    


Vyšli jsme z kina a já byla celá rozklepaná.. Ještě pořád jsem se držela Raya. "Mohla jsi mi říct, že nemáš ráda horory." uchechtl se Ray. "Nechtěla jsem tě od toho odradit, aby jsi se se mnou musel koukat na nějakou romantiku." "Jsi až moc hodná, slušňačko." řekl mi a dal mi pusu do vlasů.

"Běž od ní, nesahej na ní!!" zařval hlas mého bratra a odtáhl mě od Raya. "To bych měl říkat já!" zakřikl Ray a vzal mě zpátky. "Brácho, tohle Ray a je to... ehm. můj.. kluk." vymáčkla jsem ze sebe a div, že Drake neomdlel.

"Amy, vybrala jsi si špatně, ještě, když jsem byl na střední byl dost známý na to, abych o něm slyšel, je to delikvent, ublíží ti!" vykřikl na mě

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

"Amy, vybrala jsi si špatně, ještě, když jsem byl na střední byl dost známý na to, abych o něm slyšel, je to delikvent, ublíží ti!" vykřikl na mě. "Bráško, přestaň..." rozklepali se mi ruce. "Co, když te později znásilní, určitě tě chce kvůli tvému vzhledu!!!" "Přestaň..."

"Ví o tom vůbec rodiče?! Ne, já ti ho neschvaluji!!" "Drakeu!!!!" zařvala jsem na něj... Pravým jménem jsem mu ještě neřekla. Až se mě lekl. "Je mi úplně jedno, jestli mi ho neschvaluješ.. Nadále s ním budu chodit, ať se ti to bude líbit, nebo ne!!" vybuchla jsem.

Poprvé v životě jsem se vzepřela mému bratrovi..

Poprvé v životě jsem se vzepřela mému bratrovi

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Snad se vám díl líbil, takový trochu napínavější :3 Zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora