Úvod

7.8K 230 26
                                    


Ehm, ahoj. Jmenuju se Amy a chodím na střední školu blízko mého velkého domu. Mám šedý vlasy a šedý oči. Ano, čtete dobře, šedý.

 Ano, čtete dobře, šedý

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kvůli tomu se mi hodně často posmívali

 a dokonce i šikanovali. Nesnášela jsem to. Taky, kdo by jo? Byla jsem tahaná za vlasy, kradli mi věci, následně ničili a někdy to zašlo až tam, že mě zmlátili. Po nocích jsem brečela do polštáře, ale moc jsem se bála to někomu říct. Jsem strašně stydlivá.

Proto jsem si začala brát čočky. Od té doby to už bylo lepší. Učitelé si mysleli, že jsem čočky nosila před tím a proto jsem měla šedý oči. Začali mě mít hodně rádi a spolužáci se o mě už nezajímali. Ale šikana nepřestala. Nechápala jsem proč.. 

Vždy jsem ta předsedkyně, ta, která vše udělá. Snad chápete, co tím chci říct. Samozřejmě to udělá nedobrovolně, protože nechce odmítnout a chce pomáhat ostatním. 

Tak, dost o mě, teď vám řeknu o klukovi, který je největší delikvent naší školy. Neposlouchá učitele, má spoustu "přátel", spíš si myslím, že prostě nechtějí, aby je zmlátil. A má svůj gang, do kterého patří asi pět kluků a on. Všichni z nich jsou stejný jako ten kluk. Neposlouchají a mají spoustu "přátel" kvůli tomu, že se kamarádí s tím klukem.

Ten kluk se jmenuje Ray. Má černočerný vlasy a zelený oči. V uchu má náušnice a někdy má i piercing ve rtu. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


První knížka, která má úvod, plánuji jí udělat dlouhou a přidávat i obrázky, hodně si na ní dám záležet, snad se vám bude líbit :3 U dalšího dílu zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaWhere stories live. Discover now