Část 3 - Kluk jménem Ray

5.3K 234 22
                                    


Ráno jsem vstala kvůli pípání mého otravného budíku. Vypnula jsem ho bouchnutí do něj a ještě chvilku mi trvalo, než jsem vstala. Potom jsem si vzpomněla na Raya a vstala hned. Ani nevím proč jsem tak natěšená, stejně se o mě nejspíše nezajímá. Nasadila jsem si své modré čočky a přesunula jsem se ke své skříni.

Převlíkla jsem se do své uniformy a vzala si s sebou černou tašku. Sedla jsem si do jídelny a ke snídani jsem měla míchaná vajíčka se slaninou. Mňam! "Dobré ráno, kočko." pohladil mě po hlavě Drake. "Dobré ráno."

Do kuchyně potom přišla i máma a otec. Všichni jsem si dopřáli dobrou chuť a pustili se do jídla. Dojedla jsem a vstala ze židle. Drake šel na vysokou, máma s tátou jdou do práce a já jdu na střední. Hezky to máme rozdělený.

Vyšla jsem a bloudila jsem takhle ulicemi, když jsem viděla nějaký gangstery se prát. Rychle jsem zalezla za roh a koukala, co tam dělají. Jedna rána za druhou a krev. Docela brutální. "Co děláš?" zeptal se mě za zády Ray. "Ah!" vylekala jsem se a chtěla jsem jít od něho pryč. Strašně mi bušilo srdce a červenala jsem se. "Počkej, počkej tu, dokud to tam nedodělají." zatáhl mě za batoh Ray. 

"Uhm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Uhm." přikývla jsem a sedla si zpátky. "Moc děkuju za včerejšek." zasykla jsem do svého rukávu. "Cos říkala?" nahnul se ke mě Ray. Moc blízko!! "Děkuju za včerejšek!!" vykřikla jsem nahlas, až nás slyšeli i ti kluci, co se tam prali. 

Přišli k nám a řekli "Ale, ale, kdopak nás tu špehuje." zasmáli se. "Potřebujete něco?" zeptal se drze Ray. "Nemluv k nám takhle!" naštval se na něj a okřikl ho. Tohle nedopadne dobře...."Cože jsi to říkal, možná jsem se přeslechl?!" vstal a koukl se na ně krvelačným pohledem a zapálil si cigaretu.

"Cože jsi to říkal, možná jsem se přeslechl?!" vstal a koukl se na ně krvelačným pohledem a zapálil si cigaretu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oni se trochu zalekli, ale nenechali se tak lehce odbít. "Nemysli si, že proti nám šesti to ustojíš!" vrhly se na něj a já si jenom oči zakryla svými dlaněmi. Po chvilce jsem uslyšela Rayův hlas "Můžeš otevřít oči, už to skončilo." otevřela jsem oči a viděla všechny ty kluky na zemi. Opravdu je silný.

"Jak se jmenuješ?" zeptal se mě. "Amy." zasykla jsem potichu. "Aha, Amy, já jsem Ray, ale asi mě už znáš." zasmál se Ray. Má roztomilý smích. Musela jsem se z toho usmát taky. Odložila jsem si batoh a vytáhla mobil kolik je. "Už je tolik!! Musíme do školy." zakřikla jsem. 

"Hej Amy?" zeptal se mě Ray. "Ano?" vstala jsem a otočila se na něj. Potom, jakoby se mi zastavilo srdce.

Zamotal se mi celý svět a soustředila se jenom na Raya

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zamotal se mi celý svět a soustředila se jenom na Raya. On mě políbil!!! 


Trošičku delší kapitola, ale aspoň budete co číst ne? :D Konečně se prohloubil jejich vztah, snad se vám líbí, zatím Bye, Bye :3

Delikvent a slušňačkaWhere stories live. Discover now