Část 15 - Spolužití

3.7K 176 1
                                    


Ráno jsem se vzbudila na zvonění budíku v Rayově náručí.. Málem jsem se rozpustila.. Vyklouzla jsem a vypnula budík.. Nechám ho ještě chvilku spát. Udělala jsem snídani z toho, co tu bylo, takže rohlík s marmeládou, snad mu to bude stačit.. Najedla jsem se a jeho jídlo nechala na stole.. 

Využila jsem toho, že spí a uklidila jsem celý byt.. Vstala jsem kvůli tomu  trochu brzo. Vykoupala jsem se a převlíkla do své uniformy a šla vzbudit mého spáče. "Hej, vstávej.." pošeptala jsem. On se jenom převalil, tak jsem zkusila hlasitěji. "Už jdu." řekl a zase usnul. "Máš už hotovou snídani a ve škole máme být za 20 minut."

Rozespalý, s rozcuchanými vlasy vstal z postele. Byl docela roztomilý.

Snědl svou snídani a já nám zatím připravila svačinu a pití do školy

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Snědl svou snídani a já nám zatím připravila svačinu a pití do školy. Ray se najedl a šel se vykoupat taky. Převlíkl se a mohli jsme vyrazit. Šli jsme v ruku v ruce a u školy jsme byli za 7 minut. Taky docela blízko. Celou cestu jsme si povídali.

Pak přišlo na řadu to odloučení. Achjo. "Tak ahoj, uvidíme se o přestávce." řekla jsem a odcházela. On mě ale chytil za ruku. "Děje se něco?" zeptala jsem se.

 "Děje se něco?" zeptala jsem se

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Omlouvá se za takový nudnější  díl :D Ale snad jste si ho užili :3 U příštího dílu zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin