Část 6 - Tajemství

4.5K 224 21
                                    


Po zazvonění jsem ani nevěděla, co bylo za hodinu. Měla jsem v tu dobu úplně vygumováno. Protože... Mám kluk! Mého prvního kluka v životě.. Je to delikvent a překvapivě je strašně milý. Usmála jsem se sama pro sebe a připravila jsem si na další hodinu. Prý měly být nějaký přednáška a starší ročníky nám to měli přednést. Určitě něco nudného.

Přestávka utekla rychle a já se mezitím nasvačila. Ray za mnou nepřišel. Že bych měla jít za ním příště já? Učitelka vešla do třídy a hned začala. "Tuhle hodinu nám 3.C. přednesou projekt o Africe, pozorně poslouchejte, budeme z toho příští hodinu psát test.

Postupně do třídy přicházeli známý tváře a poslední z nich byl Ray!!! On je v mojí třídě! Byla jsem štěstím bez sebe. Když si mě všiml usmál se na mě. Málem se mi rozpustilo srdce.

"Achjo, proč jsem chytli zrovna toho nejhoršího delikventa?" "Taky si říkám, dokonce je tu i s tím svým gangem

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Achjo, proč jsem chytli zrovna toho nejhoršího delikventa?" "Taky si říkám, dokonce je tu i s tím svým gangem." šeptali si tam přede mnou holky. Naštvala jsem se, ale aspoň mi ho nepřeberou. zasmála jsem se pro sebe."Jdu otevřít to okno vzadu, nedá se tu dýchat." drze odsekl učitelce, která než stačila přikývnout, šel směrem ke mně.

On jde sem!! Co budu dělat. Obešel mě a otevřel okno. "Hej, co je to napsaný na té tabuli?" zeptal se a všichni se koukli na tabuli a mě dal pusu na tvář. "Nic tam není." nechápavě řekla učitelka. "Ah, asi jsem špatně viděl." uchechtl se a já se tam červenala. 

 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Užijte si další díl, snad se vám líbil :3 Do komentářů připomínky atd., vždyť to znáte :D Zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaKde žijí příběhy. Začni objevovat