Část 48 - Prostě ne!

2.6K 132 21
                                    


"Zkus se jí jenom dotnout!" zařval na něj. "Nic jí neudělám!" "Nevěřím ti!" řvali na sebe. "Rayi, uklidni se." přišla jsem k němu a chytla ho za ruku. "Nepleť se do toho!" strčil do mě, až jsem spadla. Nebolelo mě to. Jen jsem tak šikovná, že jsem blbě spadla na zápěstí a asi jsem si ho zlomila...

Conor s Kissy přiběhli po té ráně taky. "To stačí... Přestaň tu tak povykovat, máme návštěvu." odhodlaně jsem vstala, ale opravdu mě boleli ruce z toho pádu, nemám zas tak silné tělo. "Co se děje?" zeptala se vyklepaně Kissy.

 "Co se děje?" zeptala se vyklepaně Kissy

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Nemusíš se bát Kissy, vše je v pohodě." falešně jsem se usmála a nejspíš si toho všichni všimli. "Prostě ne! Zakazuji ti to." začal znovu Ray hádku. "Jsi zasranej děvkař, několikrát jsem ti říkal, že mi je jedno, s kým chodíš, ale hlavně ať to není moje sestra!" "Rayi, opravdu to s ní myslím vážně!"

"A jak ti asi mám věřit!" "Udělám cokoli, ale neber mi jí!" hádali se tam opět. "Amy, jsi v pohodě?" přiběhla vyjekaně Ann. "Jo, jen mi trošku bolí ruka." ne trošku, bolí to jak něco! "Rayi, to stačí!" vykřikla na běsnícího Raya Alex.

"Alex, tohle je ten nejhorší kluk, co jsi si mohla vybrat! Je to děvkář! Za chvíli tě odkopne!" "Uklidni se bráško, víš, že to si nenechám udělat." objala zezadu Raya a šlo vidět, jak ho to uklidnilo.


Tak, jak to bude dál? :O Zatím u další části Bye, Bye

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tak, jak to bude dál? :O Zatím u další části Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaKde žijí příběhy. Začni objevovat