Část 26 - Nachytaný?

3.4K 162 1
                                    


Alex vyšla na chodbu a viděla nás, jak se líbáme.. Málem jsem se propadla hanbou.. Rychle jsem toho s Rayem nechali... "Promiňte, že jsem vás rušila." mrkla na nás a my oba jsme zčervenali.. Radši jsme si teda lehli na postel a po chvilce usnuli sobě v náručí.

 Radši jsme si teda lehli na postel a po chvilce usnuli sobě v náručí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ráno jsem se vzbudila a Ray už v posteli nebyl.. To je docela nezvyk. Vyšla jsem z pokoje a Alex byla asi v kuchyni, slyšela jsem strašný rámus.. Přišla jsem tam a všude rozházená vajíčka, slanina byla připálená a čaj, vlastně ani nebyl čaj.. 

"Copak tu děláš?" zeptala jsem se vyjeveně. "Chtěla jsem udělat snídani." uchechtla se a já se začala smát. "Nesměj se mi, někdo prostě neumí vařit." naštvala se Alex. "Jo, jo, promiň, sedni si na gauč a já to udělám." utírala jsem si slzy na krajíčku.

Šla si sednout na gauč a najedli jsme se. "Kde je vlastně Ray?" začala jsem konverzaci. "Asi někde s kámoši, když jsem se vzbudila, řekl mi akorát, že jde ven a chvíli na to odešel." řekla se slaninou čouhající z pusy. Docela vtipný. "Aha." řekla jsem smutně. 

"Tak snad ti budu stačit." zasmála se Alex. "Jo, jo, budeš, o to se neboj." usmála jsem se. Vzala jsem si peníze s tašky, kam jsem si dávala svoje kapesný celý roky a šli jsme s Alex na nákupy, jak oblečení, tak i jídla a možná ještě něčeho..

 Vzala jsem si peníze s tašky, kam jsem si dávala svoje kapesný celý roky a šli jsme s Alex na nákupy, jak oblečení, tak i jídla a možná ještě něčeho

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Už je díl vydaný normálně :D Snad jste si ho užili :3 Zatím Bye, Bye

Delikvent a slušňačkaWhere stories live. Discover now