56. Bölüm

592 34 17
                                    

BÖLÜM SONUNDAKİ AÇIKLAMAYI OKUYUN LÜTFEN

Gözlerimdeki yaşlar arttı. Neydi bu mesaj. İntihar mesajı falan mı? Veda mesajı mı? Hemen yanımdaki şezlonga kendimi atarcasına oturdum ve titreyen ellerim ile telefondan Suga' yı aradım.

Telefon çaldı, çaldı, çaldı ve kapandı. Tekrar aradım. Çaldı, çalmaya devam etti. Pes etmedin bir kere daha adının üstüne bastım ve telefonu kulağıma götürdüm. He-Ran ne yapacağını şaşırmış bir durumda bana bakarken telefon çaldı, çaldı çaldı ve tam ümidi yitirmişken. Onun sesini duydum. | Şey bölüm sonundaki açıklamayı okumayı unutma |

"A-arama beni" ağlıyordu
"Y-yoongi nerdesin" cevap vermedi
"Sana diyorum cevap ver bana"sessizlik korudu
"Suga, nerdesin söyle hayatım, yanına gelicem"
"Cidden gelicek misin"
"Evet, evet söz veriyorum gelicem"
"Ana sen beni sevmediğini söyledin, biz yokuz artık dedin, bitti dedin"ağlaması şiddetlendi
"Hayır, hayır"
"Beni affedebilecek misin sevgilim"
"Affetim, nolur yerini söyle artık bana"
"*adres*"
"Bekle beni tamam mı hemen geliyorum"

Telefonu kapattım ve He-Ran'a verip hızlıca konuştum "He-Ran benim gitmem lazım kızlar sana emanet" arkamı dönüp koşmaya başladım. "Melisa nereye!, Bekle beni beraber gidelim!, Ne oldu?!" Seslerini duymamaya çalıştım.

Bir taksi çevirdim. " ***** adresine ama çok hızlı gitmemiz lazım lütfen" dediğimde adam başını olumlu anlamda salladı ve gaza bastı. Yaklaşık 20 dakika içerisinde adrese gelmiştik.

Suga bir taşa oturmuş denizi seyrediyordu. Arkasından koşarak ona sarıldım. "Çok korkuttun beni" dedim. Ağlaması durdu. Kollarını kollarıma doladı ve kokumu içine çekti. Yanındaki taşa oturdum. Ellerimizi kenetledi ve konuşmaya başladım. | ya yine böldüm özür dilerim ama unutma|

"Nasıl kıymayı düşündün kendine? Beni hiç düşünmedin mi? Kızlarını da mı düşünmedin"

"Ben sensiz ben sizsiz yapamazdım Melisa"

Elini cebine attı ve telefonunu cebinden çıkardı. Telefonu açtı galeriye girdi ve videolardan birine tıkladı.

"Bak şimdi sana suçsuz olduğumu göstereceğim" dedi ve videoyu başlattı. Bu o barın görüntüleriydi. Dikkatle izlemeye başladım... video bitti. Ne diyeceğimi ne yepki vereceğimi bilmiyordum. Her şeyi yanlış anlamıştım. Onu dinlemeden kendimce karar vermiştim ve benim yüzümden az kalsın o kendine kıyacaktı. "B-ben çok özür dile-" işaret parmağını dudaklarımın üzerine koydu ve susman için "shh" dedi. Daha sonra o devam etti "Özür dilemene gerek yok" dedi ve elini dudaklarımdan çekti."Nasıl özür dilememe gerek yok? Var işte Suga ben çok üzgünüm seni dinlemeden karar verdim ve benim yüzünden az kalsın kendi canına kıyacaktın" göz yaşlarımı sildi ve beni öptü. "Seni seviyorum" diye fısıldadı, "bende" dediğimde dudaklarını dudaklarıma bastırdı. "Birdaha ayrılmayalım" dedim dudaklarımızı ayırdıktan sonra "Kesinlikle katılıyorum" dediğinde güldüm. "Kızlar nerede?"
"Oteldeler"
"Otel?"
"Ya biz kavga edince ben kızları alıp otele gittim He-Ran ve Kwang'da geldi işte öyle"
"Hmm napalım o zaman?"
"Bilmem, kızlar çok mutluydu aslında"
"O zaman Jin ve hatta herkes gelsin beraber bi tatil yapalım"
"Ciddi misin"
"Evet,hadi sevgilim eşyalarımızı alıp kızların yanına gidelim"
.
.
.
Eve geldik ve bir kaç kıyafet-mayo gibi şeyler aldım. Ben kızlarada eşya hazırlarken Suga yanıma geldi. Katladığım kıyafetleri çantaya koydu ve kapattı. "Hadi çıkalım" dediğimde başını olunlu anlamda salladı. |Bölüm sonundaki açıklamaaaaaaaa|

Evden çıktık ve çantalarla arabaya bindik. Suga arabayı kullanırken He-Ran' ı aradım. He-Ran ile konuştum ve ona geliceğimizi söyledim. Daha sonra Suga da çocukları aradı ve gelmelerini söyledi. "Geliceklermiymiş?" Diye sordum telefonu kapayınca "Evet gelecekler" dediğinde başımı salladım.

Dakikalar sonra otele geldik. He Ran ve çocuklar lobide bizi bekliyordu. Kızlar Suga' nın geldiğini görüne koşarak bacaklarına sarıldılar. Suga'da onlara sarıldı. Daha sonra ben Mi-Ha' yı Suga'da Mi-Cha yı kucağına aldı ve resepsiyondan bize bir oda tuttuk. Odaya çıkacakken otele Jin geldi. Ve daha sonra herkes. Jin, He-Ran ve Kwang bir odaya geçti. Jimin, Namjoon, J-hope ve Tae' de bir odaya geçti ve bizde kızlarla kendi odamıza çıktık.

ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA FİKİR YARDIMINDA BULUNUN AKLIMA HİÇ BİR FİKŞR GELMİYO NE KADAR GÜZEL VE FAZLA FİKİR GELİRSE YB O KADAR HIZLI VE SIK GELİR.

Bts İle Hayal Et Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin